Co dávat, když nechce UM?

1674
1.3.14 17:41

Co davat, kdyz nechce UM???

Ahoj, chci se zeptat, co mam dceri 14mesicu davat, kdyz odmita jakekoli UM, zkusila jsem vsechny znacky na trhu, ochucene neochucene, nic proste, nechce to! :,( do ted jsem vecer a rano kojila, sice malo, ale neco preci. Ale ted mliko doslo, jsem unavena, mam, neco na me leze a telo asi rozhodlo, ze uz se nehodla zatezovat tvorbou mlika :nevim: takze co ted?? Ji k snidani jogurt a k veceri mlecnou kasi, staci to jako mlecna davka?? Dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.3.14 17:42

@randr pokud není alergik, zkus klidně mléko.. já myslim, že ten jogurt a kaše už stačí, netřeba nutit, když nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101819
1.3.14 17:47

@randr Klasické mléko, taky mám doma 2 odmítače UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
1.3.14 17:53

@randr kámoška ted řeší podobný problém s devítiměsíčním chlapečkem a doktorka jí řekla, že ho prostě nedonutí a že mu má mlíko nahradit mléčnými výrobky..jogurty, lučina, ty mléčné kaše…tvoje malá už může klasický mlíko

• Citovat
  • Upravit
20518
1.3.14 18:00

Určitě kaše a jogurt stačí. Zkus nabízet ještě další věci, nasaď klasické mléko, sleduj jí, kdyby něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
1.3.14 18:03

@randr
Kravské mléko nedávej!!! Jogurty, lučinu, smet. sýry to všechno ano. Večer kašičku, bude i lépe spát. UM zkus dát za 14dní znova a uvidíš. Měla jsem to samé a dnes opět pije. Jinak se kaše i ty jogurty do mléčné dávky počítají.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.3.14 18:15

Malá taky nic nechtěla, teda spíš nechtěla pít z flašky, takže jsme najely víc na jogurty, sýry a kaše, od roku kaše i z kravského mléka ;)!Doteď krásně prospívá, ikdyž v životě neměla ani hlt UM ;)!
Myslím, že UM není povinnost, stačí najet na kvalitní mléčné plnotučné výrobky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101819
1.3.14 18:16
@majka 4 píše:
@randr
Kravské mléko nedávej!!!

A co jiného je UM? Usušené kravské plus nějaký vitamín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.3.14 18:18

@majka 4 proč by nemohla? My jsme na kravském mléce vyrůstali a žijeme! Nic se nemá přehánět…Nám Dr. řekl, že od roku může dítě VŠECHNO,2× jsem se ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.3.14 18:19
@j.a.n.i1 píše:
A co jiného je UM? Usušené kravské plus nějaký vitamín…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.3.14 18:23

My sme na kravskom mlieku od 9 mesiaca a ziaden problem. Vecer ho zahustim klasickou krupicou a mala je spokojna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.3.14 18:24

Řeším naprosto stejný problém. Dr. mi řekla, že stačí, když bude jíst jogurt a mléčnou kaši. Pak mi doporučila, nedělat mléčnou kaši z vody, ale základ z UM. Případně z UM uvařit pudink. Prostě UM zamaskovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
1.3.14 18:28

@randr nahradila bych klasickým mlékem ;) Měla jsem to s holkou podobné :nevim: nenaděláš nic a za 3m potom přestala i kaše takže jsme nahradili sýry, jogurty apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101819
1.3.14 18:30
@KattyK píše: Řeším naprosto stejný problém. Dr. mi řekla, že stačí, když bude jíst jogurt a mléčnou kaši. Pak mi doporučila, nedělat mléčnou kaši z vody, ale základ z UM. Případně z UM uvařit pudink. Prostě UM zamaskovat :mrgreen:

Zamaskovat jo :mrgreen: naivní paní doktorka… moje potvory jen čuchli a ani neotevřeli tlamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.3.14 18:34

V UM není nic, co by nměla ve starvě, pokud jí tak nějak normálně, pokud jí jogurt a kaše, lučinu, sýry a td, tak UM jsou leda vyhozený peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová