Kojení a pomeranče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
27.1.16 11:18

@AniNevim děkuji moc :) moc teď nestíhám sem přispívat, spíš nakukuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
27.1.16 16:38

@Verca1989 Vigantol nemáme, máme jiné déčko, právě jsem slyšela už v těhotenství, že po tom bolí bříško a rovnou jsem ho nahradila. Pomeranč jsem si dnes dala, ale malá má seboreu, takže má červené fleky všude po těle, takže uvidím, zda něco poznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.1.16 21:40
@Hermio píše:
@Verca1989 Vigantol nemáme, máme jiné déčko, právě jsem slyšela už v těhotenství, že po tom bolí bříško a rovnou jsem ho nahradila. Pomeranč jsem si dnes dala, ale malá má seboreu, takže má červené fleky všude po těle, takže uvidím, zda něco poznám :lol:

Můžu se zeptat, čím jste nahradili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.16 23:01

@Maty1989 doporučuju Jamieson Baby D, případně Déčko od firmy Natures Aid, obojí je o mnoho šetrnější než Vigantol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
28.1.16 08:24
@Verca1989 píše:
@Maty1989 doporučuju Jamieson Baby D, případně Déčko od firmy Natures Aid, obojí je o mnoho šetrnější než Vigantol ;)

Na ten Jamienson jsem myslím koukala :) A je to podobné složení? Mám syna 3,5m a Vigantol jsem mu dávala zatím jen asi od 2 týdnů do měsíce, tedy 2 týdny, pač mi denně minimálně jednou blinknul. Tak jsem si říkala, že to bude asi tím, pač jsem na to narazila v diskuzích. Zkusila jsem dát nedávno a bylo to v pohodě, tak bych klidně dala něco jinýho, pokud je to jak se říká třeba víc přírodní :)

A dr kdyžtak kejvnu, že bere Vigantol stále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
28.1.16 08:50

@Maty1989 Já mám taktéž Jamienson. A recept od Mudr. na vigantol letěl do koše 8) Nechápu proč to ještě předepisujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
28.1.16 08:55
@Hermio píše:
@Maty1989 Já mám taktéž Jamienson. A recept od Mudr. na vigantol letěl do koše 8) Nechápu proč to ještě předepisujou…

A za kolik jsi koupila? A jaké lékárně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
28.1.16 09:02

@Maty1989 Tak to ti nepovim. Dal mi ho ježíšek…Ségra ho objednává někde na Slovensku. Nevím ani kde se tu dá sehnat. :?

Nevěděla byste některá kde se tu dá sehnat prosím? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
28.1.16 09:03

Ahoj, jednou jsem snědla asi 4 pomeranče za den a malá se mi osypala, pak jsem od pomerančů radši upustila, ale jelikož je miluji, tak jsem nevydržela a za týden si dala opět, ale už radši jen jeden :) a vše už bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
28.1.16 09:06

@AniNevim Ha tak kopřivka po pomeranči vyrazila…Kruciš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
28.1.16 09:40

Achjo. Lhát doktorům a ještě to radit druhejm. Co je špatnýho na tom, když řeknete pravdu? Že dítě Vigantol nesneslo, bylo mu po něm to a ono a tak dáváte něco jiného. Rozumný lékař to pochopí, od debila bych odešla jinam.

@Hermio vím, že každé miminko je jiné, ale zkus nasadit probiotika. Z vlastní zkušenosti (nejdřív z 5 leté z dětské nemocnice a potom s vlastním synem) bych ti doporučila Biopron baby (ne, od dealerů biopronu jsem nikdy nedostala ani tužku, ani pro ně nepracuju :mrgreen: ) jsou to bakterie, které mají být ve střevech a v podstatě je to sušený jogurt v tobolkách. Je tam víc kmenů než v jogurtu, ale princip dost podobnej. Obsah tobolky vysypeš na lžičku, odstříkneš trochu mml, v tom tom rozpustíš a dáš spapat. Nefunguje to okamžitě, počítej tak do týdne do dvou. Dávala jsem to Honzíkovi cca 2 měsíce, než měl ty 3 a víc se hýbal a pak se odprděl sám. A pak jsem mohla při kojení jíst i pečivo a dokonce ani zelí mu nedělalo problém. Jsou i jiné preparáty, ale většinu z nich musíš mít v lednici rovnou, nebo alespoň po otevření. Biopron v lednici být nemusí (což jsem ocenila při cestování, my se nebáli cestovat ani s malým miminkem). A ten pomeranč zkus třeba za dva týdny znova, ono se miminko hodně rychle vyvíjí a dozrává, třeba už to pak bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.1.16 10:14
@Hermio píše:
@AniNevim Ha tak kopřivka po pomeranči vyrazila…Kruciš :?

No, tak uz vis. Takze zadny citron ani pomeranc. Jeste bych opatrne zkusila mandarinku, ty jsou vetsinou „mirnejsi“. Ale udelej to s odstupem casu. Pozor na klementinky - ty budou take ostrejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.1.16 10:16
@Hermio píše:
@Maty1989 Tak to ti nepovim. Dal mi ho ježíšek…Ségra ho objednává někde na Slovensku. Nevím ani kde se tu dá sehnat. :?Nevěděla byste některá kde se tu dá sehnat prosím? :dance:

take jsem objednavala na Slovensku. Tady neprodavaji. Z netu normal objednas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.1.16 10:17

@králíkovna a v cem se doktorum lze? Kdyby vedeli vsechno od kazde matky, tak maji hlavy jak patraci balony. Proste je nezatezujeme zbytecnou informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
28.1.16 10:42
@AniNevim píše:
take jsem objednavala na Slovensku. Tady neprodavaji. Z netu normal objednas.

Na netu to má plno lékáren právě :) Otázkou je, jestli to pak vyjde levněji u nás, nevo v SR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová