Kojení a pomeranče

611
27.1.16 09:04

kojení a pomeranče

Ahoj holky, může se při kojení jíst pomeranče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
27.1.16 09:06

Musíš to zkusit, jinak to nezjistíš :) Někde to udělá problém, jinde ne…zkus kousek a uvidíš. Kojím 3týdenní miminko a pomeranč jsem měla a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.1.16 09:07

Zkus, uvidíš, zda to nějak vadí :) V těhotenství i u kojení si dávám vše. Jak něco vadí, vynechám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
27.1.16 09:09

Mě dítě řve furt, už nevím co mám jíst, zkoušíme všechno, břicho má stále jak buben. Netuším, jak poznám v tomto stavu, že jí vadí pomeranč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.16 09:12
@Hermio píše:
Mě dítě řve furt, už nevím co mám jíst, zkoušíme všechno, břicho má stále jak buben. Netuším, jak poznám v tomto stavu, že jí vadí pomeranč 8o

pomeranč ani tak nezpůsobí bolení, jako spíš to, že se po něm může dítě osypat, citrusy jsou agresivní, podobně tak jahody apod., takže bys to jistě poznala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.16 09:12
@Hermio píše:
Mě dítě řve furt, už nevím co mám jíst, zkoušíme všechno, břicho má stále jak buben. Netuším, jak poznám v tomto stavu, že jí vadí pomeranč 8o

tak mě napadlo, když dítko pláče…dáváš Vigantol? Ten totiž dost často způsobuje bolení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
27.1.16 09:43
@Hermio píše:

jak pise @Verca1989 (mmch gratuluji k Barunce :kytka:, nejak mi to uniklo), nejcasteji osypky: na hrudnicku nebo oblast genitalu, co nesedi na styk s moci - drobna koprivka, obcas ostrejsi na pohmat, jindy jen cervene fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.1.16 09:50

Me bylo receno porodnu asistentkou, ze co jsem jedla v tehotenstvi nevadi ani pri kojeni.to co jsem nejedla, s tim zacit po troskach a sledovat reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.16 11:18

@AniNevim děkuji moc :) moc teď nestíhám sem přispívat, spíš nakukuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
27.1.16 16:38

@Verca1989 Vigantol nemáme, máme jiné déčko, právě jsem slyšela už v těhotenství, že po tom bolí bříško a rovnou jsem ho nahradila. Pomeranč jsem si dnes dala, ale malá má seboreu, takže má červené fleky všude po těle, takže uvidím, zda něco poznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
27.1.16 21:40
@Hermio píše:
@Verca1989 Vigantol nemáme, máme jiné déčko, právě jsem slyšela už v těhotenství, že po tom bolí bříško a rovnou jsem ho nahradila. Pomeranč jsem si dnes dala, ale malá má seboreu, takže má červené fleky všude po těle, takže uvidím, zda něco poznám :lol:

Můžu se zeptat, čím jste nahradili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.16 23:01

@Maty1989 doporučuju Jamieson Baby D, případně Déčko od firmy Natures Aid, obojí je o mnoho šetrnější než Vigantol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
28.1.16 08:24
@Verca1989 píše:
@Maty1989 doporučuju Jamieson Baby D, případně Déčko od firmy Natures Aid, obojí je o mnoho šetrnější než Vigantol ;)

Na ten Jamienson jsem myslím koukala :) A je to podobné složení? Mám syna 3,5m a Vigantol jsem mu dávala zatím jen asi od 2 týdnů do měsíce, tedy 2 týdny, pač mi denně minimálně jednou blinknul. Tak jsem si říkala, že to bude asi tím, pač jsem na to narazila v diskuzích. Zkusila jsem dát nedávno a bylo to v pohodě, tak bych klidně dala něco jinýho, pokud je to jak se říká třeba víc přírodní :)

A dr kdyžtak kejvnu, že bere Vigantol stále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
28.1.16 08:50

@Maty1989 Já mám taktéž Jamienson. A recept od Mudr. na vigantol letěl do koše 8) Nechápu proč to ještě předepisujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
28.1.16 08:55
@Hermio píše:
@Maty1989 Já mám taktéž Jamienson. A recept od Mudr. na vigantol letěl do koše 8) Nechápu proč to ještě předepisujou…

A za kolik jsi koupila? A jaké lékárně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna