Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Eva B. píše:
Jo, souhlasím… může to být i bojkot kojení, zkuste kouknout do otázek na kojeni.net
Evi a ty homeopatika seženu v každé lékárně?
Jo, ale v menších je objednávají, ale jsou normálně všude, stojí na pět dní 70,–. Já jsem pila litry všeho možnýho a teprve ta homeopatika pomohla. Jo a bacha, r. c. 30ch je naopak na zastavení laktace, tak nesplést ![]()
Ja bych taky rekla rustovy spurt. Pockala bych a snazila bych se zkoumat a vnimat, co by ji mohlo vadit/pomoci. Muze to byt treba doba spani, misto, zpusob spani. Nebo presne jak pisou holky…prdiky. Tech opatreni je strasne moc. Me treba syn nespal a kontinualne rval, dokud jsem neprisla na to, ze musi spat na brise! Nikdy bych tomu neverila, ale otocila jsem ho na bricho, vyprdel se a v minute prestal brecet a spal… Prvni mesic je fakt hodne tezky, prakticky porad nevis a vsechno je pokus-omyl. Hodne stesti, uz druhy mesic je lepsi a po tretim uz bude vse paradicka ![]()
Ahoj,také mám problém s kojením.Chtěla bych zkusit ty homeopatika,jak se dávkují?
holky děkuji. Ty homeopatika jsme zkoušeli a moc ná nepomohli
ale musí se asi používat delší dobu ne?
No je jasný, že zaberou jak na koho…Měly by mít okamžitý účinek…bere se 5 kuliček pod jazyk denně. Nebo 2× denně? Uź si to nepamatuju, ale v lékárně ti to řeknou…