Kojení jen občas

6180
24.9.17 18:33

Kojení jen občas

Ahoj,

mám dceru 9 měsíců a většinou kojím 2-4× za 24 hodin - ráno, večer, někdy před odpo spaním a někdy v noci. Dneska třeba ale dcera všechno kromě kojení odmítá (asi zuby), přičemž já bych už ráda odstavila. Hlavně proto, že za měsíc nastupuju zpět do práce. Nechci ale dceru nijak nutit, na těch svých aspoň dvou kojeních dost lpí zatím. Na co se ptám - je reálný kojit ve dnech, kdy budu v práci, jenom večer, popř ráno, když to stihnu, a ve dnech kdy budu pracovat z domu, kojit normálně? Nebude z toho malá zmatená? Když ji teď nechávám na hlídání, mlíko nedostává (nic moc neodstříkám, ale jinak mám mlíka dost, a není naučená na flašku) a je v pohodě, jí svoje jídlo a pije vodu z hrnečku, po mlíku se neshání. Čili moje otázka - mám kojit podle toho, jak budu/nebudu doma, nebo se mám snažit odstavit úplně, nebo aspoň zredukovat kojení třeba jen na to večerní? Aby ji to nemátlo, že někdy je to tak a někdy jinak.

Díky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15284
24.9.17 18:47

@Lily Evans Neodstavuj, koj když budeš doma, malá ví, že má mlíko jen od tebe, zmatená nebude. Moje kamarádka pracovala od dvou měsíců a kojila skoro do dvou let, dítě akceptovalo všechno, kojení, flašku, um..co bylo, to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.9.17 18:59

@Lily Evans Ja jsem kojila, jak pišeš. Když jsem byla v práci, tak ráno, po příjezdu, pred spanim, v noci. Jinak měli flasku s UM (moc normalniho toho nepojedly). Když jsem byla doma, tak jsen normalne pes den kojila/dokojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
24.9.17 19:36

Taky chodím do práce a kojím jen, když jsem s malým, on přece ví, že kojení je jen od mámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.17 20:14

Já prvních půl roku nesmela kvůli lékům kojit. Ale odmítla jsem se toho vzdát i přes kecy lékařů, že to nemá cenu, za půl roku budu bez mléka a mala ho nebude už chtít. Chtěla! Ted ji byly dva roky a pořád po večerech a ráno kojím. ????už bych to i ukončila, přestává mi to byt příjemný, ale po těch všech trampotach…a taky mala to hodně intenzivne vyžaduje :andel: :mrgreen: takže kojit se dá jakkoli si to kdo zaridi ;) :D pardon za anonym, je to intimní :lol:

• Citovat
  • Upravit
6180
24.9.17 22:14

Super! Samé dobré zprávy, dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat