Fenyklovy caj na zacpu?

247
23.9.17 15:46

Fenyklovy caj na zacpu?

Ahoj holky, mam mesicni mimi na UM a ma problemy s kakanim. Pouzivame Bio Gaiu a rozhodla jsem se zkusit davat na zredeni fenyklovy caj. Davam strikackou cca 8-10 ml pred kazdym krmenim (krmime cca 5-6krat denne 150 ml) a nekdy nabidnu v lahvi i mezi krmenim. Delam to spravne nebo byste to delali jinak? Je jeste neco co bych pro ni mohla udelat? Jeste jsem cetla o hermankovem caji ale toho se nejak bojim. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
23.9.17 17:59

@Reniska07 já měla obě holky na UM od narození a heřmánkový čaj mi radili i v porodnici kdyby byl tenhle problém. A to byli různé porodnice a porody hodně roků od sebe. Střídala jsem heřmánek s fenyklem a nikdy žádný problém nebyl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.5.19 09:28

@Tom-Jerry Můžu se prosím zeptat jak ten čaj male uvařit? Jak moc zredit a jak a kdy podavat? Malá trpí zácpou. Máme měsíc a půl. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
4.5.19 09:48

@Janula559 Zkus heřmánkový čaj, malá mi po něm začala kakat 2× denně. Dělám klasicky pytlíčkový, a při každém krmení dávám 1-2 čajové lžičky do mlíka. Fenyklový je taky dobrý, ale spíš na prdy než zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.5.19 10:48

@Janula559 přesně jak píše @Kristynka22 pokud trpí na zácpu, tak mi radili v porodnici heřmánkový čaj, fenyklový je na prdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.5.19 11:19

@Kristynka22 Takže mám klasickycdo hrnicku uvařit klasický pytlickovy hermankovy čaj a pak ji to přidat do mlíčka. A musím pokaždé uvařit čerstvý nebo stačí jeden mít uvareny celý den a zas až na druhý den uvařit nový. Jinak moc děkuji za odpověď a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.5.19 11:20

@Tom-Jerry moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.5.19 11:28

@Tom-Jerry a když trpí i na prdiky tak můžu nastridacky i ten fenyklovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.5.19 12:15

@Kristynka22 a myslíte že ji můžu dát i před kojením třeba samotné ty dvě lžičky heřmánku? Protože já kojím a sem tam dáváme ten příkrm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.5.19 12:33
@Janula559 píše:
@Tom-Jerry a když trpí i na prdiky tak můžu nastridacky i ten fenyklovy?

můžeš, taky jsem to střídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna