Kojení měsíčního miminka

1
9.5.24 20:23

Kojení měsíčního miminka

Může přestat stačit měsíčnímu miminku mléko z prsou? Přijde mi že má čím dál tím častěji hlad a musí být připojený na prsou i když podle indikací ho zřejmě nic netrápí. Prdí a kadi celkem často. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
9.5.24 20:43

Ahoj, ja kdyz kojila tak jsem mela maleho na prsu neustale, jinak porad plakal. Kolikrat sem si rikala jestli nema hlad a moje mleko mu staci.. kdyz chtel, tak sem ho proste na to prso dala a vydrzela to a kojila jsem az do roka a pul ;) asi mu slo spis o kontakt, i kdyz vzdycky kdyz mleko teklo tak pil :lol: mleko se vytváří podle potreb miminka a cim vice budes kojit, tim vice se bude tvorit. Pokud nemas zdravotni problemy nebo stres, tak bych se nebala, ze by mu mleko nestacilo. Zkus vydrzet a koj na pozadani, ono se to casem srovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
9.5.24 20:45

Je mu měsíc. Je naprosto normální že v té době je dítě stále na prsu. Je to jeho všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
9.5.24 20:45

Nemusí to být hlad. Chce jen kontakt. V šestinedělí nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
9.5.24 21:41
@Prvok píše: Více
koukala jsi na růstové spurty? Já je u kluka měla cca 3t, 3m a 6m(tam už to dohanel jídlem). To byl na prsu snad co 15-20 minut několik dnů a pak se to zase upravilo. U holky nevim, odmitla dudlík a vůbec jsem ji neresila, takže jestli měla spurt a byla na jídle častěji tak jsem si ani nevšimla, tak nějak byla nalepena furt :mrgreen: mladší bude mít dva roky a evidentně roste/ bude růst, protože poslední týden je jak bezedna jáma přičemž bezne ji spis min.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
9.5.24 22:16

Trápí ho jediná věc, a sice, že to hrotis a to prso mu bereš :mrgreen: nech ho u nej a ušetříš si tím spoustu problémů a zbytečných čacher s miminem. Složité zklidňování, koumani, co mu asi tak je, když je objektivně vzato najedene a prebalene… no co by mu bylo, prso chce :D co já jsem se s prvním natrapila, že byl nespokojený, špatně spinkal, věcně brecel, v noci s nim saskoval doma pak už i chlap, protože ja odpadala, a přitom by vlastně stačilo nechat mu tu kozu v ty hubě… 🙈 :lol: až se nabazi, už nebude chtit tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
10.5.24 06:04

Může být růstový spurt..já kojila i co hodinu. Prikladej dle potřeby dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10919
10.5.24 07:17

Obě šestinedělí jsem v podstatě prokojila, je to normální ;) Nejen uspokojení fyziologických potřeb, ale i kontakt. U prvního jsem si taky chvilema nebyla jistá, u druheho uz jsem to úplně vypustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.24 18:47

@Prvok Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí