Kojení/nikotin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.7.26 08:24
@Betty MacDonald píše: Více

Dekuju vám..snažím se to brát takhle pozitivně a na tom MM určitě něco bude, vzdycky hraje roli daleko vic faktorů než jen to, jestli bylo miminko na MM, spis bych rekla, ze tim okolím a kolikrat uz v porodnici je vyvíjen takový tlak na to, ze se pak maminky cítí proste méněcenné, neschopné..

• Citovat
  • Upravit
15714
20.7.26 08:55
@Anonymní píše: Více

Jaky tlak, neprehanej.. V porodnici se snaží aby každá matka odešla kojící, je to jejich práce. Kdyby to nedělali, tak zase dostanou kritiku, že nepomůžou s kojením.. Doma už si můžeš dělat co chce, nikoho to nezajímá. Moje dcera má ted 4 měsíční mimino a v okolí mezi matkama,.je jediná která plně kojí. Takže s tim tlakem to tak velký nebude. S nikotinem přestaň, nechceš přece smrdět svému dítěti, navíc je to extrémně nezdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.26 09:17
@Anezka1990 píše: Více

Diky za uklidneni…:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.26 09:18
@Jana6018 píše: Více

Tak to mate pravdu, to odsávání je hrozny, kazdopadne moc dekuju!:)

• Citovat
  • Upravit
13180
20.7.26 09:31
@Alušáček píše: Více

Po mojí poslední zkušenosti s porodnicemi bych opravdu netvrdila, že se reálně snaží, aby matka kojila.
Spíš bych řekla, že se snaží, aby to tak vypadalo, že se snaží. To je ais spíš odbočení, ale fakt ta reálná snaha není úplně skutečná, tedy všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.7.26 11:01
@Sany80s píše: Více

U nás se fakt snažili. Bohužel to nevyšlo. Ono je to asi porodnice od porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13180
20.7.26 11:30
@Jana6018 píše: Více

Jasně, věřím tomu, že to není všude, ale rozhodně bych netvrdila, že se všude reálně snaží upřímně pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.7.26 11:35

Už jsi jednou kvůli miminku dokázala přestat. Co se změnilo? Je to pořád to samé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.26 12:44
@Alušáček píše: Více

Tak to opravdu ne v každé porodnici. To je dcera skvělá, ale já tu mluvím o tom tlaku, který někdy vzniká úplně nevědomě. Žena po porodu je extrémně citlivá, rozhozené hormony, a me osobně dokázala rozhodit i blba otazka, zda kojím. Kloboučky byly spatne, lahvička s mým MM je taky spatne, protoze dceru ochuzuju o nejake pouto.. a podobne reci, takovy tlak myslim. U pediatričky zjištěni, ze mala nepřibírá, byla jsem z toho nešťastná, ze nedokážu ani nakrmit dítě. Vážení před a po kojení, koukali u toho na me a ja si připadala jak blbec.
A dítěti urcite nesmrdím, jelikož to nejsou cigarety ale sáčky bez tabáku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.26 12:46
@Duhovka12 píše: Více

Psala jsem to nahoře, vsechno na mě padlo a šestinedělí absolutně nezvládám.. v tehotenstvi jsem byla vlastne celou dobu uplne v klidu a nebyl důvod.. ted si proste připadám totálně neschopně jako máma..

• Citovat
  • Upravit
12075
20.7.26 19:19
@Anonymní píše: Více

Dala bych si deadline, do kdy chceš přestat a pokud se to nepodaří, přestaň odsávat, protože zbytečně bereš tělu důležité látky a vylevas je. A odsávání a krmení UM je opravdu vyčerpávající kombinace, která tomu odvykání asi moc nepomáhá. Radši bych se na to vykašlala, treba i díky tomu snížis nikotin. A hlavně si pak rozhodnutí nevycitej, děláš co nejlepší v dané chvíli umíš. Je dobře, že jsi rozumná a nedáváš dítěti nikotin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová