Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den mám první miminko jsou mu skoro 3 měsíce a moje otázka zní po kolika hodinach jste kojili. Přes den kojím po 2 hodinách a přes noc po 3,5 hodinách. Děkuji za odpovědi
Pokud se budí po 3,5 hodinách, tak koj tak. V tomhle věku mi syn spal i 6 hodin, tak jsem kojila po 6. Později se začal budit víc, tak jsem kojila i po 2 hodinách, po hodině..podle spánku, ne podle hodinek ![]()
@Veronica095 jak si řekl, někdy vydržel 6 hodin, někdy spal celou noc, někdy co 2 hodiny..každé dítě je jiné ![]()
Nikdy jsem na kojeni nebudila, ozyval se sam. Pokud prospiva, tak bych ho nechala spat
@Veronica095 píše:
@aanysek právě že ho budím já v noci
A proč budíš? Pokud prospívá, tak buď ráda, že spí.
Tak se synem po hodině, s dcerou klidně po 6 hodinách v noci. Každé dítě je jiné.
@Veronica095 píše:
@P4ja mám strach že by se mi neozval
On se ozve neboj. Pokud potřebuje spát tak ho nech spát.
@Veronica095 u první dcery byl problémy, takže jsem ji i budila, ale to byla novorozenec. Později spala max 4h v kuse a pak se budila sama.
U druhé dcery jsem měla strach, ale spala i 6h, tak jsme ji nechala.
Jak si miminko rekne. Pres den po necelych dvou hodinach, v noci tak trikrat.
Mám 4 děti a vůbec netuším, kolikrát se které budilo v noci. Někdy byly i hodně dlouhé pauzy (třeba i 6 hodin), ale žádné jsem nikdy nebudila já. Všechny teda byly zdravé a prospívaly přiměřeně.