Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No, já byla v Podolí nadšená, ale jedno z mála co mi tam přišlo slabší - na spolubydlící co nechtěla kojit se dívaly trochu skrz prsty. Ale hele, prostě buď asertivní, je to tvoje právo. ![]()
@julie74 diky za zkusenost. A sestry to davaly najevo? Jaky mela spolubydlici duvod, nevis, prosim?
Ležela jsem loni na pokoji s paní, která taky odmítla kojení rovnou a nechala si i hned píchnout něco na zastavení laktace. Důvod měla, že se jí nepovedlo kojit žádné z jejích dvou dětí, které už měla a byl to pro ní trauma zážitek. Nicméně jsem nepozorovala, že by jí sestry dávaly něco najevo. Přišlo mi, že ty fajn byly fajn na všechny stejně a ty protivné taktéž protivné na všechny stejně. ![]()
Ktera hyena nenecha vlastni dite po porodu prisat?
Vždyť to je nevedomy proces, bonding. To jako dite se dostává k prsu a matka řekne, ne Já nechci.? Tomu neverim ![]()
@seasea a pokud nemas ke zkusenosti v dane porodnici co rict, nekomentuj, prosim. Diky ![]()
Ahoj, rodila jsem tam před měsícem. Záleží, na koho narazíš…Jedna dětská doktorka byla dost „urputná“, i když nám kojení nešlo (nakonec jsem šla domů s tím, že malé odstříkávám a dávám jí to z lahve).
@seasea píše:
Ktera hyena nenecha vlastni dite po porodu prisat?Vždyť to je nevedomy proces, bonding. To jako dite se dostává k prsu a matka řekne, ne Já nechci.? Tomu neverim
no tak přisát ho nechala, ale měla doma už tři děti, kojení se jí ani jednou nepovedlo rozběhnout, počtvrté se s tím už nechtěla stresovat. Hele, nejsi ty s těmi soudy trochu praštěná?? Pokud to neměl být vtip
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Zdravim vsechny cekatelky, co rodily ted nekdy v Podoli a nebo se chystaji rodit. Dotaz je na kojeni. Odmitl nekdo z vas kojeni rovnou na sale? At uz ze zdravotnich nebo jakykoliv jinych duvodu? Jak se k tomu stavely? Nutí, přemlouvají?