Kojení vs. UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7887
29.7.10 15:44

Kojení vs. UM

Ahoj holky, pročetla jsem sice spoustu diskuzí na toto téma, ale nedostalo se mi té správné odpovědi nebo rady. Muj brouček načal 10m a stále vyžaduje kojení, UM odmítá, už jsem vyzkoušela prakticky všechny co jsou na trhu a nic. Nejhorší je, že se začal v noci opět budit po 3 hodinach a vyžaduje mama mléko, nechce žádné UM, bohužel já moc mléka už jaksi nemam, protože vysosá skoro vše přes den. Ráno sice si k snídani dá kaši, nebo rohlik (teda maly kousek) s velkou dávkou lučiny, ale bez mama mleka to nejde. Svaču má přesnidavku nebo jogurt s ovocem čerstvým. Oběd max pul skleničky maso se zeleninou a sem tam mi zblajzne kousek brambory nebo testovin, ale nic moc velke množství, svaču ovoce nebo jogurt, prostě něco co mu jede a večeři první kaši a pak mama mleko. No a prave 3tí noc začal být nevrlý a pořad by sosal mlíko, ale jakmile mu dám UM tak to prostě nechce. Poradíte co dělat, protože pije navic jen z jednoho prsu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
29.7.10 16:34

A neni to o tom, že spíš chce tvojí přítomnost?Když nemáš už mlíčko v noci, tak to asi nebude o tom, že má hlad :nevim: spíš se potřebuje k tobě přitisknout, je ještě malej. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
29.7.10 16:41

ahojky kojila jsem jen chvili - plne pouze v porodnici,ale co jsem slysela,tak to predavam dal. Tvuj malej je uz dost velkej na to,aby vydrzel bez jakehokoliv mlicka spat v noci. Ale z vlastni zkusenosti vim,ze jsem delala v noci mlicko jeste pred mesicem :oops: .Takze bud to vydrzis a bude te to stat 3 nic moc noci,kdy ho budes uklidnovat,hladit,nabidnes caj,ale zadne (MM ani UM) mlicko nedas po 3 hod.,ale treba jen 1 za noc. MOji kamaradce doporucil detsky dr. - dat do sveho pokojicku (aby mala necitila mamu hned vedle sebe), pokud bude plakat moc brzy po usnuti - treba i po tech 3 hod. - zkusit vydrzet a delat „mrtveho brouka“,pak treba v 1 hod. nabidnout - cokoliv i kdyby to MM a pak zase to musi vydrzet. Proste dat si casy,kdy jo a kdy ne. Nekdo zase doporucuje,aby k diteti chodil tata.Treba se i na chvili prestehovat do obyvaku na noc a vstava k diteti tata,protoze kdyz jde mama,tak dite vi,ze prislo mlicko a chce,i kdyz nema hlad.POtrebuje „dudli“.Moje jina kamaradka mela problem s holcickou,ze ji taky nechtela UM ani kase,tak ji zacala davat obyc. mliko a to bumba v klidu.Detska dr. ji to taky odsouhlasila,ze je uz dost velka na obyc mliko.

Nemáš to lehke a verim,ze to zvladnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.7.10 19:36

Ahoj, nemůže se budit třeba z jiného důvodu..mě tohle dělá malá, když jí lezou zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.7.10 21:18

Věříš tomu, že by to dělal fakt ze žízně nebo hladu? Když to na mě náš mlaďas zkouší v noci hodně brzo po předchozím pití, tak ho prachsprostě vošidim - dám mu dudlinu a „simuluju“ kojení, tzn. v náručí ho přitisknu k prsu nebo když ležíme, tak si ho stočím na bok a nosík mu zabořim „do výstřihu“ :jazyk: … naštěstí to u nás zabírá a já si tím ověřím, že to není hlad/žíža (kdyby fakt měl, tak by se nenechá oblbnout a pěkně mě vyřve). Pokud ho ani nechceš vytahovat z postýlky, tak prostě dudlinku a dát mu počuchat ruku nebo - když to tak hnusně řeknu - pomlíčený tričko nebo plínku (máme hroznýho fetišistu - je uplně v sedmým nebi, když se může šudlat s mojí noční košilí nebo tričkem, který dostalo dávku mlíka :oops: ).
Je to třeba jen mazlil a chce tě mít u sebe - nejde o hlad (to je jasný, že když mu už prso vrznu, tak ho vyžahne, ale když by ho nedostal, tak by si na nějakej hlad nevzpomněl).
No asi jsem moc neporadila, co? Napadla mě prostě jen dudlina a ošidit ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová