Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky maminy,kolik by mělo vypít UM 8 týdenní mimčo (má 5 kg),mám se řídit podle „tabulek“??
150ml na 1kg váhy za 24h, podle tabulek se ale neřiď, dej mu kolik chce a jak často si řekne
Issabell28 píše:
150ml na 1kg váhy za 24h, podle tabulek se ale neřiď, dej mu kolik chce a jak často si řekne
ale u UM by se přece nějaké intervaly dodržovat měly ne?
Ahoj,no říká se obecně,že u UM,by měly být rozestupy „alespoň“ 3h.Jenže mě třeba Kačka vypila půlku dávky a za hodinu ječela znovu a dávku dopila.Takže je fakt těžké radit.Já z toho byla taky docela na nervy,měla jsem strach,aby ji zase nebolelo bříško,kdyby pila často.Snažila jsem se ty odstupy dodržovat,mez jsem ji šidila vodou nebo fenyklovým čajíkem
Já bych se držela tabulky na mlíčku,než způsobit nějaké trable s překrmením atd…Kdyby palkalo hlady tak mu přiděláš......
Tak podle tabulek na krabici, je fakt, že ten interval 3h by se měl dodržet a když ti bude řvát hlady dřív, tak dát napít čaje.
Ahoj,tak s těmi intervaly je to strašný,já se taky snažím malou šidit,ale bez úspěchu,stejně pozná,že to není Um a řve mi,takže aspoň 2,5hod. zkoušíme,ale přijde mi to jako trápení.já taky nejím přesně každé 3 hodiny
- -
nám je 9 týdnů a pijeme 120 ml-4 odměrky hami a vychází nám do těch 900ml za 24hod. máme 6 kg