Opet prikrmy:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
28.7.10 21:09

Opet prikrmy:)

Zdravim Vas damy,

od zitra zaciname prikrmy, zajimalo by me zdali jste kupovali nejaky specialni hrnec nuz ci prkynko:D na pripravu detske stravy.. nebo to normalne delate na vecech, co doma mate? a zitra budu porizovat jidelni sadu a lzicku, mate nekdo tip .. ?jidelni sadu od aventu mam, ale jsou to jenom kelimky, ohrivacku mam od aventu take:D uz jsem chytrejsi, bryndaky namacet do nama:D dneska jsem ho koupila.. :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
28.7.10 21:14

Já osobně nic speciálního nekupovala, vařila jsem v běžným nádobí, Maty od začátku jí z obyčejný misky klasickou čajovou lžičkou. Teda teď už má dětskej příbor a často vyžaduje velkej talíř :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
28.7.10 21:17

Mám extra jen lžičičky (pokoupila jsem různé tvary a značky - MAM, babylove, babydream … musí se ozkoušet), prkýnko a 2 hrnce (jeden větší a jeden malinkej) plus pak " džezvu " na převařování vody (jde to v tom fakt o hodně rychleji a mám z ní lepší pocit než z naší rychlovarky).
Extra nůž nemám. Jo a ty jeho věcičky nedávám mýt do myčky, ale radši meju jarem pod vodovodem (ty tablety do myčky jsou asi pěknej sajrajt a nevěřim tomu, že se to 100% spláchne).
Já jsem začala teď před 14 dni a musim se přiznat, že zatim spíš vedou skleničky, protože jsem jakože nakoupila nehorázně předraženou mrkvičku a když jsem to doma ochutnala, tak to vůbec nemělo chuť mrkve :zed: tak čekám, až tchán nadělí ze zahrádky úrodu … s výběrem zeleninky a masíčka to asi bude ještě hodně zklamání v našich supérmárketech, achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.7.10 21:17

Monjie, nic spešl jsme nekupovali, zatím je malá teda na skleničkách, takže si vystačíme se lžičkou :wink: Máme babylove nebo obyč. čajová pidilžička :wink: Později budu vařit, stejně jako u ostatních dětí a vařím ve stejném nádobí, ve kterém vařím pro nás :-D Krmím z umělohmotné misku, až později jsme kupovali porcelánové talíře třeba s Krtečkem apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.7.10 21:28

Já vařím, ale ve větším jednou za čas do mrazáku. V našem nádobí, nic speciálního, vše myju běžne jarem ve dřezu.
Jinak na oběd a kaši má malej úplně obyčejnou malou plastovou dózu o obsahu 250 ml z domácích potřeb za 30 korun jako misku a tyhle lžičky NUK http://www.lekarna.cz/…ks-10255075/#… . Jinak jogurt a ovocné přesnídávky krmím normální kovovu kávovou lžičkou z plastové dózičky o obsahu 200 ml :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
28.7.10 22:04

Ahojky, my taky používáme obyč. nádobí na vaření, jen jsem koupila plastové lžičky. Ty už teď ale nepoužívám, malé je rok, jí velkou lžící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová