Slozeni prikrmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
28.7.10 22:38

slozeni prikrmu

Damy vsimla jsem si ze lahvicky hami prvni lzicka mrkev obsahuje ryzovou mouku a brokolicova taktez a jeste jablecna stava.. nevadi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1357
28.7.10 22:40

Neva, neobsahuje to lepek a něčím to asi zahustit musej. Takže neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
28.7.10 22:50

určitě to NEVADÍ - ale taky mě to celkem překvapilo a nasr***, protože to je jen takovej PLNIČ bez hodnoty. Ale zjistila jsem že DMácký Alnatura a Babylove a Rossmanňácký Babydream jsou fakt „čistý“, že mrkvička je fakt jen mrkvička, mají i pastyňák … dobrý jsou masozelpříkrmy s dýní, fenyklem … Přiznám se, že na celý Hami házím už velikej bobek a jdu jedině do těch DMáckých a Rossmannských … je to „dojčekvalitét“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.7.10 23:15

Já už jsem taky dala vale skleničkám Hami :wink: Nemyslím, že by tyhle „přídavky“ dítěti něco udělaly, ale zase když mám na výběr, koupím raději čistou zeleninu - třeba tu babylove, mrkvička je fakt moc dobrá a je tam jen čistá mrkev a voda :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.7.10 09:21

My jsme měli HIPP První karotka, složení je 90% mrkev,10% voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.7.10 09:38
JančaK píše:
Neva, neobsahuje to lepek a něčím to asi zahustit musej.

Proč musí? Kdyby tam nedali vodu, tak to hustit nemusej. Ale rejže je levnější, než merkev. :-P Babylove je bez rýžové moky. Sice neuškodí, ale proč kupovat za takové prachy rýži. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2539
29.7.10 16:22

Taky jsem si všimla, že je v hami skleničkách rýžová mouka. Zdálo se mě, že měl po nich zácpu. Nakupuju ted taky babylove, alnaturu. Z rossmana jsem ještě nekupovala, ale chystám se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
29.7.10 23:30

Neczuz, to je taky fakt co píšeš. Ale jen jsem tím chtěla říct, že to není škodlivá složka. Ale zbytečná asi určo jo, když to ostatní uměj bez rejže, tak tam asi být nemusí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.7.10 17:35

holky dneska jsem radsi udelala certvou vlastni:) sice teda nic moc uspech .. ale kdyz to porovnam, tak chutna lip o 100% nez ta sklenickova.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.7.10 19:08
Monjie píše:
holky dneska jsem radsi udelala certvou vlastni:) sice teda nic moc uspech .. ale kdyz to porovnam, tak chutna lip o 100% nez ta sklenickova.. :D

Problém je v tom, že to chutná nám dospělým, otázka je, co chutná miminkům, který žádnou chuť ještě neznají :-D . Některý domací nevezmou do pusy a baští skleničky bůhví dokdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová