Kojení vs. láhev

softvelvet
5.12.11 23:03

Kojení X Lahev

Holky, poraďte. Ve čtvrtek bych se měla sejít s kamarádkou, ale nebudu mít kde malýho nakojit, maximálně někde v kavárně. Pojedu autobusem do vedlejšího města. Mám odstříkat do lahve a dát mu z lahve? Co když pak nebude chtít prso? Mám lahev, myslím, od chicca tu anticolic s tím dobrým dudlíkem či co. Nechci někde vystavovat prso. Spíš se na to vyprdnu a nikam asi nepojedu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
5.12.11 23:06

Ahoj,jak je maly stary? v klidu bych odstrikala a vzala sebou lahvicku s cestovnim uzaverem do termoobalu a nekde to ohrala.Vubec se tim nestresuj:) a pokud bys mela treba zazemi s prebalovacim pultem a koj. koutkem, treba ve vetsich supermarketech byvaji ci babyfriendly kavarnach, tak by to bylo jeste lepsi:) hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
5.12.11 23:11

Taky bych to asi vyřešila nakojením někde v ústraní. To místo se vždy najde, supermarkety bývají a v kavárně bych to asi vůbec neřešila a v klidu malého nakojila. Kamarádku popros, ať zkusí zjistit, zda v tom městě nějaká kavárna - cukrárna s podobným koutkem nebo nějaká hernička nebo MC, kde by se dalo nakojit a „běžet“ dál. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
5.12.11 23:12

Mně osobně teda přijde pohodlnější nakojit v tý kavárně :nevim: nic na tom není, posadíš se tak aby na tebe nebylo moc vidět, přikreješ se plínou a hotovo, není vidět nic. Dobrý schovávadlo je taky rozepnutý svetr, nebo bunda.
Ale jestli ti připadá lepší odstříkat, tak si myslím, že projednou se nic nestane, když mu dáš flašku.
Přece kvůli kojení nezůstaneš doma… to bys nemohla nikam vytáhnout paty po celou dobu kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
5.12.11 23:29

Asi to moc resim, co? Ja chodim tady u nas ve meste do tech detskych heren, kde normalne kojim a nic pres sebe neprehazuju. Chodi tam jen zensky a ty behaji za detmi, takze no stress. Ona totiz kamaradka je bezdetna a kdyz jsem ji rekla, ze pres sebe hodim plinu, tak se ji to moc nezdalo a navrhla, ze nakojim na zachode. :-) To vubec jako. Asi fakt v usti najdu na netu nejakou tu hernu a bude.

• Citovat
  • Upravit
102087
5.12.11 23:30

No, já bych hlavně řekla, že se taky můžeš patlat s odstříkávání, lahvičkou, ohříváním a kdovím ještě a ve výsledku se ti na celou lahvičku malý vyprdne :think: alespoň náš v tom byl export, jak viděl maminku, tak láhev neexistovala a i od táty si vzal jen když byl hodně malý, později byl raději o hladu, než aby vzal láhev do huby :mrgreen: a to jsme vyzkoušeli několikero druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.12.11 23:32

Ahoj, v klidu nakoj v ústraní a vezmi si vrstvený oděv (tričko nad prso, nějaký třeba top bez ramínek pod prso a prso zakryje miminko). Můžeš si i vzít plenku a hodit si ji přes rameno. Kojila jsem takhle rok a bez problémů. Kojení na veřejnosti nutně neznamená se vystavovat :kytka: Vyzkoušej si to klidně doma, ať získáš cvik, budeš si pak jistá, jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
5.12.11 23:33

No vidis, to me vlastne ani nenapadlo. Zlaty kojeni :-D

• Citovat
  • Upravit
102087
5.12.11 23:33
softvelvet píše:
Asi to moc resim, co? Ja chodim tady u nas ve meste do tech detskych heren, kde normalne kojim a nic pres sebe neprehazuju. Chodi tam jen zensky a ty behaji za detmi, takze no stress. Ona totiz kamaradka je bezdetna a kdyz jsem ji rekla, ze pres sebe hodim plinu, tak se ji to moc nezdalo a navrhla, ze nakojim na zachode. :-) To vubec jako. Asi fakt v usti najdu na netu nejakou tu hernu a bude.

Hele, ať si kamarádka trhne nohou ;) v klidu bych nakojila v té kavárně kde budete a moc to neřešila, ono stejně není nic moc vidět, kor když mám třeba mikinu na zip, tak by ani nikdo nepoznal že se malý kojí. Tedy když byl menší, teď u toho dělá blbiny, takže kojení na veřejnosti už nejde, to by fakt bylo představení pro široké okolí - umí odstříkávat lépe než já :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
5.12.11 23:36
Háta_x píše:
Ahoj, v klidu nakoj v ústraní a vezmi si vrstvený oděv (tričko nad prso, nějaký třeba top bez ramínek pod prso a prso zakryje miminko). Můžeš si i vzít plenku a hodit si ji přes rameno. Kojila jsem takhle rok a bez problémů. Kojení na veřejnosti nutně neznamená se vystavovat :kytka: Vyzkoušej si to klidně doma, ať získáš cvik, budeš si pak jistá, jak na to.

jojo, musim to nejak vykoumat, zitra budu trenovat.

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
5.12.11 23:40
j.a.n.i1 píše:
softvelvet píše:
Asi to moc resim, co? Ja chodim tady u nas ve meste do tech detskych heren, kde normalne kojim a nic pres sebe neprehazuju. Chodi tam jen zensky a ty behaji za detmi, takze no stress. Ona totiz kamaradka je bezdetna a kdyz jsem ji rekla, ze pres sebe hodim plinu, tak se ji to moc nezdalo a navrhla, ze nakojim na zachode. :-) To vubec jako. Asi fakt v usti najdu na netu nejakou tu hernu a bude.
Hele, ať si kamarádka trhne nohou ;) v klidu bych nakojila v té kavárně kde budete a moc to neřešila, ono stejně není nic moc vidět, kor když mám třeba mikinu na zip, tak by ani nikdo nepoznal že se malý kojí. Tedy když byl menší, teď u toho dělá blbiny, takže kojení na veřejnosti už nejde, to by fakt bylo představení pro široké okolí - umí odstříkávat lépe než já :cert:

Ono se ji to keca. Me taky jeste nedavno nenapadlo, ze budu resit takovy blbiny (v uvozovkach). Pisu z mobilu a nevim, kde najdu ostatni symboly.

• Citovat
  • Upravit
1067
5.12.11 23:58

Já se taky nerada vystavuju, ale přesto často kojím kde je potřeba ;) . Nejlepší je vyhrnuté volné triko, to pak není vůbec nic vidět. Teď je malé 10m a dělá u toho blbinky, takže když oddělá hlavu, tak pustím tričko dolů a nic není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.12.11 07:42

Taky myslím, že bude jednodušší někde nakojit. Já byla zpočátku z kojení na veřejnosti taky dost na nervy, ale zase doma jsem pořád sedět nechtěla. A ono nějaké vhodné místo se vždycky najde…plus nějaké oblečení, aby se člověk nemusel zbytečně předvádět a je to :). Já ještě měla v tomto ohledu výhodu, že malá nikdy nechtěla být v kočáře, takže jsem ji hodně nosila v šátku a to už jsme byly dokonale zababušené a nikdo nic neviděl :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.12.11 08:39

Já mám teda zkušenost s kojením na veřejnosti takovou, že to nikoho nezajímá :nevim:
Když jsem kojila někde v restauraci nebo kavárně, nikdo neblbě nečuměl (maximálně nějaká starší babka, ale to je mi fakt ukradené), tak mi to nedělalo problém. A jestli s tím má problém kamarádka, tak je přinejmenším zvláštní. Jí se to vůbec netýká, tak nechápu, proč by jí to mělo vadit :nevim:

A myslím, že miminko samo o sobě dokáže dostatečně zakrýt prso, pokud nejsi úplně nahá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
6.12.11 09:34

ahoj,
já nosila na kojení ven takový speciální trička - přední díl byl ze dvou kusů, který se překrývaly v úrovni prsou. Takže jsem nemusela nic vyhrnovat atd. prostě jsem jen poodhrnula kousek, který byl potřeba a bylo to.
Trička vypadají moc hezky, žádné volné haleny. Mají je v prodejnách s těh. oblečením, v Praze v Anna&Viktorie obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová