Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj, taky jsem pro variantu - nekde nakojit. pro tyhle prilezitosti mam tricko, ktere je ze dvou kusu, takze se da zvednout kolem prsa zezhora i stahnout dolu (jezisi to jsem to popsala
), takze neni nic videt
ze zacatku jsem s sebou bravala flasku, ale bud jsme ji vubec nepotrebovali, takze jsem ji pak mohla doma vylit, nebo nam mlicko vystydlo a nebylo, kde ohrat, takze jsem nakonec stejne kojila ![]()
já jsem nenašla na webu to, co mám, ale našla jsem jiné . Ale to moje je mnohem hezčí, i když střih je podobný.
Jj, díky. Aspoň mám představu, jak to vypadá. Podívám se dneska u nás ve městě, jestli něco neseženu, asi vím, kam zajít. Do Prahy se bohužel nedostanu.
Tak jsem dneska jela za tou kamarádkou a zbytečně jsem se stresovala, pač jedna paní dokonce kojila v autobuse a v kavárně, ve které jsem seděla, kojily dvě maminy
.
Tak první zkušenost dopadla nejlíp, jak mohla.
softvelvet píše:
Tak jsem dneska jela za tou kamarádkou a zbytečně jsem se stresovala, pač jedna paní dokonce kojila v autobuse a v kavárně, ve které jsem seděla, kojily dvě maminy.
softvelvet píše:
Tak jsem dneska jela za tou kamarádkou a zbytečně jsem se stresovala, pač jedna paní dokonce kojila v autobuse a v kavárně, ve které jsem seděla, kojily dvě maminy.
tak to je super
![]()
Ahoj,já kojila syna 20 měsíců,papkal každou chvilku,tak jsem kojila snad všude,v obchodech,v parcích
,no všude,kde se dalo sednout.a teď se svojí princeznou to mám taky tak,zase kojíme,kde se dá,některým lidem to ani nepřijde,ale taky se najdou tací,co čumí.Ale miminko je přednější,tak když se to někomu nelíbí,tak ať se otočí,ne? ![]()
Jojo, je to fakt. Když má miminko hlad, tak mu prostě dám najíst a prdím na ostatní čumily ![]()
Jasně .Bud tam maj mít přebalovák a místo na kojení a nebo nemaj řešit když si maminka poradí po svém.
ja to delam podobne jak pise hata - vespodu kosilku a nahore tricko a nic neni videt a zaroven mi nikam netahne a nelezou speky