Kojící polštář

51
12.2.07 07:40

Kojící polštář

Ahoj! Prosím, nemáte někdo doma kojící polštář. Jsem ve 37.tt a zjistila jsem, že se mi dobře spí s podloženým břichem - zatím pod něj rovnám deku, ale přemýšlím o kojícím polštáři. U nás ho asi neseženu, do Prahy se teď nedostanu, a když si ho koupím přes net, tak zaplatím zbytečně drahé poštovné. Tak jsem si řekla, že si ho ušiju, myslím, že by to nemělo být složité a můžu ho mít hned.
Chtěla jsem poprosit někoho, kdo ho má doma, jestli by mě nezměřil jeho délku (abych ho pak mohla využít i na kojení a třeba polohování miminka) a i průměr. Taky by mě zajímalo, jestli jsou uvnitř takové ty kuličky nebo třeba drcený molitan. Uvítám jakékoliv nápady a rady.
Díky moc a hezký den všem!
 ekita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
282
12.2.07 12:30

Kojící polštář

Ahoj Ekito,

kojící polštář doma mám, ale myslím, že be pro tebe bylo jednodušší zabrousit v nějakém internetovém bazárku a koupit si již používaný za laciný peníz a doma si ho jen vyprat :-). Pokud bys přesto chtěla šít, tak já vyrazím a to „jelito“, jak tomu říkám já :-) ti poměřím :-). Rozložený má tvar jakoby hokejky a je i různě vysoké u zahnutí je nižší než na tom druhém konci. Myslím, že ta náplň bude asi taky stát nějaké peníze, protože se jí tam vejde dost, tak proto si myslím, že koupit už ušitý by bylo výhodnější. Dej vědět, jak si se rozhodla a ahoj
 Pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
12.2.07 19:00

Kojící polštář

Tak jsem obrázek i s rozměry šoupla do fotogalerie:

FotoAlbum > Alba veřejná > Deníčky > a nezařazeno

Vzhůru do šití!
Zdravím Pet

• načítám...