Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
V porodnici mě naučili kojit v leže, jinak kojit nezvládnu, když chci kojit v sedě tak mi přijde že ji mám divně a tak nějak mi stále padá, nemáte někdo zkušenost s kojícím poštářem?
Na co si mám při případné koupi dávat pozor - náplň, potah, délka ......
Kde ho pořídit nejlevněji?
Díky za rady… ![]()
Kojící polštář je bezva věc,využila jsem ho i v těhu .Myslím,že moc velké rozdíly v nich nejsou.Já mám od Pecha a je super,stál asi 500,– myslím,že časem se naučíš kojit i v jiných polohách,protože jde o praxi
nebudeš se taky už potom tolik bát,že je miminko zkroucené.Kojící polštář doporučuji.Používám ho dodnes i na to,aby malej nespadl z postele.Je takový multifunkční.Já zase v noci jako normální polštář.Jeho koupí určitě neprohloupíš ![]()
Ahoj,
tak ja mam take kojici polstar. Ted jej uz sice nepouzivame (male je 16m) na kojeni, ale i ted se hodi napr. kdyz ma mala rymu tak ji do nej na noc u:,–(im a spi v nem a neni na rovine.
Ja osobne jsem kupovala polstar s EPS kulickami (polystyren. kulicky), na zavazovani a s pevnejsim potahem. To mi prijde lepsi nez napr. molitan. Bezvadne se vytvaruje podle mimca. Jedinou nevyhodou je, ze se po case kulicky trosku slehnou, ale napln se da dokoupit tak mi prislo, ze napr. Terabag je docela malo naplneny temi kulickami a navic byl na zapinani na knoflik+ poutko coz mne osobne nevyhovovalo. Take pro mne byl tento polstar dost velky - jsem spise hubenejsi, povlaky sice mel dva, ale potahova latka se mi u Terabagu zdala docela tenka.
Takze u nas zvitezil polstar Baby vak za 590,– Kc (vice naplneny kulickami, silnejsi potah a zavazovani) jo a nakupovali jsme na www.detskydum.cz
Katka
Já mám taky kojící polštář,ale Šimona kojím tak,že si loket podložím klasickým malým polštářkem.Jsou mu čtyři měsíce a naprosto nám to tak vyhovuje.
Je to taky o tom se moc nebát a neřešit,že to nepůjde.Půjde,neboj ![]()
Držím pěsti ![]()
Já mám doma Terabag.
Kupovala jsem ho tady http://www.zdravotnipotreby.cz/…ag-comfort-/ Připadá mi naplněný kuličkami až moc - asi nějaké odeberu.
Trochu mi vadí, že kuličky vržou. Jde to tedy slyšet jen když mám na polštáři hlavu.
Chtěla jsem ho používat už ted v těhu na ležení, ale nevím, jak si na něj lehnout, abych na něm nemusela mít hlavu a neslyšela to vrzání ![]()
Doufám, že při kojení ho využiju víc - zatím mi doma jen leží.
Ahojda,
my mame kojici polstar od pechu (www.babyvak.cz). Byl hodne plny, takze jsem hodne odsypala. Navic mi nevyhovovaly ty dlouhe konce, ktere jsem za zady nemela kam slozit, takze jsem si „podkovu“ upravila na „rohlik“. Mozna se da koupit i primo rohlik…
Jinak jsme se na nem stali docela dost zavisli (tahali jsme ho vsude a kojili jen na nem — ted to naopak teprve zvladame i vleze ), takze doporucuju alespon dva potahy, abys kdyz budes jeden potah zrovna prat, mela i jiny, nahradni.