Kolega má řeči na moji postavu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak on si utahuje i ze sebe, ne? Ze pak „vypada jak vypada“. Asi ma takovy humor, no.
Pri poznamce o kozach muzes rict „hele brzdi, taky ti nehodnotim pindoura“ a je to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle vetsinou delaji seredni chlapi s mizernym sebevedomim. Z mych zkusenosti bych rekla, ze bud je buran a proste chce rypat do lidi kolem sebe, nebo se naopak snazi ziskat tvou pozornost a dostat te do postele. Pokud mu chces neco odpovedet, rekla bych jen se smichem „no zato ty ses krasavec“ a dala bych mu najevo, ze se me jeho kecy vubec nedotykaji. A nebo ho ignoruj. On stejne nejspis neprestane, at udelas cokoli, protoze je to proste buran.
- Citovat
- Upravit
Kolega je prostě buran. Mě teda víc zaráží, že máte na tyhle řeči a jejich analýzy v práci čas. Vůbec bych se tím nezabývala a hleděla si práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo má takový smysl pro humor.
Nesmíš si to tak brát. Můžeš mu nějak ostřeji odpovědět a on se určitě taky neurazí. Já mám třeba tyhle typy lidí celkem ráda i na pracovišti. Hned mi ta atmosféru přijde taková uvolněnější. Ale samozřejmě pokud ti ti to vadí, tak mu řekni ať si na pruděni najde někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem četla dobrou storku: chlápek měl taky blbý kecy na k jedné slečně ohledně její postavy. Tak ta slečna k němu přistoupila - hmátla mu do rozkroku a řekla: ty tam toho taky moc nemáš. Tož tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale pak se chová jak ho…do. nevím jestli chce být středem pozornosti, či co. Nebo prostě se mu nelibim ( ne každý se všem líbí že…), Ale dávat to takto najevo???![]()
![]()
Anebo se mu líbíš… to je složité. Ne všechny tyhle poznámky se musej brát vysloveně „osobně“. Někdy je to jen oblasti konstatování. Někdy jsou to jen „chlapské“ řeči. A dost bych se divil, kdyby holky mezi sebou taky nekomentovaly- ať už mládence, nebo i dívky. Ono je to složité a nikdo nežije sám, takže nějakou interakci okolí nutno očekávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ pochybuju, že líbím a hlavně on se nelíbí mě
přijde mi, že se vytahuje. Celkově má narážky na hubené lidí a doma má silnější přítelkyni…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx neutahuje.
Ale vzdyt to pises, ze musi jist vse on a pak vypada jak vypada.
Kdyz si dela srandu i ze sebe, tak je proste takovy. Musis ho akorat usmernit, kdyz prestreli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, 3/4 roku pracuju v nové firmě. Asi čtvrt roku byl pracovně pryč a když se vrátil začal mít řeči na moji postavu ( v globálu hubenouri = řeči ). Že jsem anorektik, že když něco přinese, tak si nevezmu ( není pravda ), a že musí všechno sníst za mě a pak vypadá jak vypadá.![]()
Beru, každý jsme nějaký, on má zas vysoké BMI, ač je vysoký, tak je oblacsny ( ne sádlo, ale na nadváhu ). Ale co řekl včera už mě teda
… Nějak se bavil s dalšíma kolega má a když jsem procházela, tak jen řekl: ale měla o číslo větší kozy, než tady Renda, tak že bylo na co koukat.
![]()
![]()
jako přijde mi to vrchol buranstvi, přitom na druhý straně se mi i snaží pomáhat s prací… Ale pak se chová jak ho…do. nevím jestli chce být středem pozornosti, či co. Nebo prostě se mu nelibim ( ne každý se všem líbí že…), Ale dávat to takto najevo???
![]()
![]()
No jo, klasickej buran, kterej uráží, ale sám má máslo na hlavě. Kašli na něj, jen si na tobě zvyšuje svoje hodně nízké sebevědomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Tak měj řeči na jeho postavu taky, když mu to připadá v pořádku směrem k tobě, tak mu to nemůže vadit směrem k němu.
Ahoj všem, 3/4 roku pracuju v nové firmě. Asi čtvrt roku byl pracovně pryč a když se vrátil začal mít řeči na moji postavu ( v globálu hubenouri = řeči ). Že jsem anorektik, že když něco přinese, tak si nevezmu ( není pravda ), a že musí všechno sníst za mě a pak vypadá jak vypadá.![]()
Beru, každý jsme nějaký, on má zas vysoké BMI, ač je vysoký, tak je oblacsny ( ne sádlo, ale na nadváhu ). Ale co řekl včera už mě teda
… Nějak se bavil s dalšíma kolega má a když jsem procházela, tak jen řekl: ale měla o číslo větší kozy, než tady Renda, tak že bylo na co koukat.
![]()
![]()
jako přijde mi to vrchol buranstvi, přitom na druhý straně se mi i snaží pomáhat s prací… Ale pak se chová jak ho…do. nevím jestli chce být středem pozornosti, či co. Nebo prostě se mu nelibim ( ne každý se všem líbí že…), Ale dávat to takto najevo???
![]()
![]()
@Myšák24 píše:
Někdo má takový smysl pro humor.Nesmíš si to tak brát. Můžeš mu nějak ostřeji odpovědět a on se určitě taky neurazí. Já mám třeba tyhle typy lidí celkem ráda i na pracovišti. Hned mi ta atmosféru přijde taková uvolněnější. Ale samozřejmě pokud ti ti to vadí, tak mu řekni ať si na pruděni najde někoho jiného.
To není smysl pro humor, to je buranství hraničící s obtěžováním na pracovišti. To patří do intimní sféry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila bych s nadřízeným, tohle do práce opravdu nepatří. Ať si to nechá s kamarády do hospody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ pochybuju, že líbím a hlavně on se nelíbí mě![]()
přijde mi, že se vytahuje. Celkově má narážky na hubené lidí a doma má silnější přítelkyni…
Závidí, ze je někdo hubenej když on a jeho přítelkyně jsou tlustý. Je to buran, ingonoruj ho, nebo mu to oplať.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvek upraven 06.05.25 v 11:41