Mám takový nestandartní dotaz, spíš bych ráda radu co dělat. Pracuji v kanceláři, kde je nás celkem 9. Mix ženy a muži. Nastoupila k nám před nějakou dobou kolegyně. Je trošku ¨jinᨠnež my ostatní, vzhledem i vystupováním, ale to by tak nevadilo. Podstatný problém je s jejím vyprazdňováním. Chodí pravidelně jednou, dvakrát i třikrát denně na wc, na velkou stranu. Bohužel pro nás všechny máme jen jeden záchod k dispozici. Toaleta po její návštěvě je značně poznamenaná zápachem, který tam vydrží i hodinu. Tím, že se tak děje i třikrát za osm hodin pracovní doby, je to velmi, velmi, nepříjemná záležitost. Jde o to, že jedno wc máme i na chodbě, ale to kolegyně nevyužívá a vždy navštěvuje to v kanceláři. Otázka. Jak jí, prosím, velmi šetrně naznačit, aby chodila na ten druhý záchod, který se využívá ne často?
Kolegyně a wc, zápach
@Anonymní píše:
Mám takový nestandartní dotaz, spíš bych ráda radu co dělat. Pracuji v kanceláři, kde je nás celkem 9. Mix ženy a muži. Nastoupila k nám před nějakou dobou kolegyně. Je trošku ¨jinᨠnež my ostatní, vzhledem i vystupováním, ale to by tak nevadilo. Podstatný problém je s jejím vyprazdňováním. Chodí pravidelně jednou, dvakrát i třikrát denně na wc, na velkou stranu. Bohužel pro nás všechny máme jen jeden záchod k dispozici. Toaleta po její návštěvě je značně poznamenaná zápachem, který tam vydrží i hodinu. Tím, že se tak děje i třikrát za osm hodin pracovní doby, je to velmi, velmi, nepříjemná záležitost. Jde o to, že jedno wc máme i na chodbě, ale to kolegyně nevyužívá a vždy navštěvuje to v kanceláři. Otázka. Jak jí, prosím, velmi šetrně naznačit, aby chodila na ten druhý záchod, který se využívá ne často?
A je tam třeba osvěžovač vzduchu? Jinak když ti to vadí a máme k dispozici ještě jeden záchod na chodbě, tak bych chodila tam, na ten rozhovor bych asi neměla odvahu…
Ja bych ji to rekla natvrdo! Mate v kaclu zachod? to slysim prvne a nebo si kupte kvalitni
osvezovac
Nechápu to, proč teda vy nechodíte na ten druhý záchod? Pokud se zápach
nešíří do kanceláře, neřešila bych to s ní. Kdo ví, jestli ty voníš
po fialkách
Příspěvek upraven 20.01.17 v 12:58
Nic bych jí neříkala, nějak nechápu proč se divíš tomu že jde 3× a
víckrát na velkou jak píší holky osvěžovač vzduchu,
otevřít okno pokud máte chodit jinam máte možností spousty
@juliettee píše:
No tak bych chodila na ten druhej záchod, aspoň bych se prošla
Já taky.
@SlecnaSally píše:
Ono to pak asi smrdí až do kanclu
No tak to už je větší problém.
Neobtěžuje to jen mě, ale i mé kolegy, navíc si jde ¨odskočit¨i tři minuty před koncem pracovní doby, kdy ví, že tam chodíme všichni.
@Anonymní píše:
Neobtěžuje to jen mě, ale i mé kolegy, navíc si jde ¨odskočit¨i tři minuty před koncem pracovní doby, kdy ví, že tam chodíme všichni.
Tak jít na ten druhý ne?
@Anonymní píše:
@juliettee ano smrdí, i s tím odérem osvěžovače, a to je opravdu velmi nepříjemné
aha, tak pokud to fakt smrdí až v kanclu tak by mě to teda pěkně
štvalo
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.