Kolegyně a wc, zápach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No nevim, ale podle me smrdi kazdy ho.no ne?
to slysim poprvy,, ze zdravy ho.no nejde citit
ja bych ji asi poslala mail. nemela bych odvahu rict ji to osobne
chudina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, a jak se projevuje to, že je divná jak vzhledem tak chováním? Jinak vy máte přímo z kanceláře dveře na záchod? To snad odporuje i nějakým hygienickým předpisům, ne?:-) Moje kamarádka jedou řešila v kanceláři zapáchajícího kolegu. Bohužel to došlo tak daleko, že veškeré naznačování nepomohlo. Museli mu to říct polopaticky. Prý se ale neurazil a zlepšilo se to. Prostě o tom vůbec nevěděl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
No nevim, ale podle me smrdi kazdy ho.no ne?to slysim poprvy,, ze zdravy ho.no nejde citit
chudina.
Znovu opakuji, je to opravdu velmi nepříjemná záležitost, ale ona je tak bezrpostřední, že jde vykonat potřebu, i když je v kanceláři nejvyšší vedení společnosti a sedí kousek ode dvěří toalety. To se červenám za ni.
- Citovat
- Upravit
Ty jo co to je za firmu? nemit wc rozdelenej jako damskej a panskej pro 9 lidi ![]()
ja delala ve firme s 6 lidma, z toho 2 tam byvali asi 2× do tydne, ale wc byl damskej a panskej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše:
Hele, a jak se projevuje to, že je divná jak vzhledem tak chováním? Jinak vy máte přímo z kanceláře dveře na záchod? To snad odporuje i nějakým hygienickým předpisům, ne?:-) Moje kamarádka jedou řešila v kanceláři zapáchajícího kolegu. Bohužel to došlo tak daleko, že veškeré naznačování nepomohlo. Museli mu to říct polopaticky. Prý se ale neurazil a zlepšilo se to. Prostě o tom vůbec nevěděl.
já ji nechci nijak hanit, každý jsme nějaký. je to problém s tímto prostorem. Ano, máme přímo dveře na wc. WC má velmi špatné odvětrávání a bez okna.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Znovu opakuji, je to opravdu velmi nepříjemná záležitost, ale ona je tak bezrpostřední, že jde vykonat potřebu, i když je v kanceláři nejvyšší vedení společnosti a sedí kousek ode dvěří toalety. To se červenám za ni.
tyyy woe. tak to je tezkej kalibr asi.
rikam, poslat ji mail narovinu to tam napsat, ze to je ekl a obtezuje tim ostatni. moje kolegyne zas nemela problem nechat pos.anej hajzlik
a to jsme tam byly jen my 2. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
já ji nechci nijak hanit, každý jsme nějaký. je to problém s tímto prostorem. Ano, máme přímo dveře na wc. WC má velmi špatné odvětrávání a bez okna.
tak to je snad i proti nejakym predpisum ne? mit dvere na wc rovnou v kanclu, bez nejake chodbicky navic a 2 dverma
mozna bych to resila s vedenim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já to nemyslím, že bys ji hanila, jen jsem zvědavá:-). Ale ten záchod, to je masakr teda. Asi bych svolala nějakou kancelářskou poradu a nějak to zaonačila, že vzhledem k tomu, že Vás je tam tolik a chodí i návštěvy, tak pro velkou potřebu se bude využívat te druhý záchod. Já osobně bych teda na něj chodila i normálně, ppokud jste fakt jen za dveřma, musí být slyšet třeba i proud čůrání a žbluňknutí, ne:-))). Jak daleko je ten druhý záchod?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
také nad tím kroutíme hlavou, jak je to možné? Navíc prostě chodí kdekoliv jsme, na semináři, na různých akcích, prostě musí pořád.
Tak buď je to tím, kolik toho splácá. Ale spíš to tipuju na tu nemoc. Já v práci měla blok, bylo nás tam moc a představa, že mi bude někdo lomcovat za kliku…Ale nemocný to neovlivní.
Asi bych ji z očí do očí poprosila, ať chodí vedle. Třeba se přizná, jak to má. Ale kdybych s ní nebyla zas taková kamoška, šla bych na ten druhý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
a ruce si meje v kuchyñce?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegyne opravdu muze mit zdravotni problem, ale asi taky bude v makovici HODNE „jina“. Protoze neni normalni, aby si zenska delala prd z toho, ze vsichni vedi, ze kadi a vsichni citi, jak smrdi. Ja bych teda nebyla schopna jit na wc v kanclu ani na malou ![]()
Příspěvek upraven 20.01.17 v 14:02
- Citovat
- Upravit
@Bůča píše:
No nevim, ale podle me smrdi kazdy ho.no ne?to slysim poprvy,, ze zdravy ho.no nejde citit
chudina.
taky jsem to slyšel, že když se člověk zdravě (přiměřeně/rovnoměrně) stravuje, tak hov*o nezápachá. Já třeba nemívám ani větry, vědomě si pšouknu tak dvakrát týdně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše:
Já to nemyslím, že bys ji hanila, jen jsem zvědavá:-). Ale ten záchod, to je masakr teda. Asi bych svolala nějakou kancelářskou poradu a nějak to zaonačila, že vzhledem k tomu, že Vás je tam tolik a chodí i návštěvy, tak pro velkou potřebu se bude využívat te druhý záchod. Já osobně bych teda na něj chodila i normálně, ppokud jste fakt jen za dveřma, musí být slyšet třeba i proud čůrání a žbluňknutí, ne:-))). Jak daleko je ten druhý záchod?
no právě, jde slyšet, pokud se splachuje víckrát, i ten proud, pokud je silný. je to kapitola toto. no…kolegyně…je taková svá. kýchne hlasitě na celý prostor, neustále se vrtá v zubech, v uších, zíve na celé kolo a nezakryje si pusu, jak jsem psala, je taková empatická a slušné chování moc neřeší. ostatní tu opravdu dodržují pravidla otevřeného prostoru, vždy tu to tak bylo, než nastoupila tato paní. vzdělaná je, ale základy chování ji chybí.
- Citovat
- Upravit
Ty jo to bych se asi ani nevy… pokud bych věděla, že za dveřma je plný kancl lidí. Snad to máte aspon dobře odhlučněné. Ale já bych se jí zkusila stranou zeptat, spíš, že sis všimla, že má častou potřebu a jestli nemá nějakou nemoc a pak rozvést téma dál, že ostatní zápach obtěžuje, zda by nemohla chodit na druhý záchod.
- Citovat
- Upravit
@Myssicka píše:
Kolegyne opravdu muze mit zdravotni problem, ale asi taky bude v makovici HODNE „jina“. Protoze neni normalni, aby si zenska delala prd z toho, ze vsichni vedi, ze kadi a vsichni citi, jak smrdi. Ja bych teda nebyla schopna jit na wc v kanclu ani na malouPříspěvek upraven 20.01.17 v 14:02
toto právě si s ostatními kolegyněmi říkáme také, že bychom se hanbou propadly
- Citovat
- Upravit