Kolegyně a wc, zápach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
20.1.17 14:04
@Anonymní píše:
no právě, jde slyšet, pokud se splachuje víckrát, i ten proud, pokud je silný. je to kapitola toto. no…kolegyně…je taková svá. kýchne hlasitě na celý prostor, neustále se vrtá v zubech, v uších, zíve na celé kolo a nezakryje si pusu, jak jsem psala, je taková empatická a slušné chování moc neřeší. ostatní tu opravdu dodržují pravidla otevřeného prostoru, vždy tu to tak bylo, než nastoupila tato paní. vzdělaná je, ale základy chování ji chybí.

No empatická teda moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008

Co ten záchod zamknout - že je mimo provoz z technických důvodů. A všichni by chodili na ten druhý na chodbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Bůča píše:
tyyy woe. tak to je tezkej kalibr asi. 8o rikam, poslat ji mail narovinu to tam napsat, ze to je ekl a obtezuje tim ostatni. moje kolegyne zas nemela problem nechat pos.anej hajzlik :roll: a to jsme tam byly jen my 2. :zed:

Nás tam bylo asi deset na dva a občas taky vymalováno. Jedna obzvlášt akční tam nalepila ceduli, ať si to po sobě uklízíme a nelenila jít i za naším vedoucím. Ten to řešil dle svého naturelu na plnou pusu a zlepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 14:05
@Russet píše:
a ruce si meje v kuchyñce?! :poblion:

snad si ruce meje, o tom by se také dalo polemizovat.

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
20.1.17 14:06
@Anonymní píše:
no právě, jde slyšet, pokud se splachuje víckrát, i ten proud, pokud je silný. je to kapitola toto. no…kolegyně…je taková svá. kýchne hlasitě na celý prostor, neustále se vrtá v zubech, v uších, zíve na celé kolo a nezakryje si pusu, jak jsem psala, je taková empatická a slušné chování moc neřeší. ostatní tu opravdu dodržují pravidla otevřeného prostoru, vždy tu to tak bylo, než nastoupila tato paní. vzdělaná je, ale základy chování ji chybí.

Co si predstavujete pod slovem „empaticka“, vojin Kefalin? :lol: Spis mas na mysli bezohledna, ne? Tato pani je prase a tak se nechova ani normalni chlap, natoz zena :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.17 14:07
@Bůča píše:
tyyy woe. tak to je tezkej kalibr asi. 8o rikam, poslat ji mail narovinu to tam napsat, ze to je ekl a obtezuje tim ostatni. moje kolegyne zas nemela problem nechat pos.anej hajzlik :roll: a to jsme tam byly jen my 2. :zed:

to se také několikrát stalo

• Citovat
  • Upravit
15942
20.1.17 14:08

Vážně je empatická? - mající pochopení, vnímavá, soucítící. Jestli ano a je takový anděl, tak jí to káknutí odpusťte, jestli ne, tak na dveře vytvořte cedulku „pokud jsou tvé záměry větší než malé, navštiv toaletu na chodbě“

My jsme tady řešily jednu kolegyni, která si po sobě neuklízela, postupné tvoření těchto cedulek ji vycvičilo k dokonalosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.1.17 14:10

Je spíše neetická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 14:11
@lucindaluckatá píše:
Vážně je empatická? - mající pochopení, vnímavá, soucítící. Jestli ano a je takový anděl, tak jí to káknutí odpusťte, jestli ne, tak na dveře vytvořte cedulku „pokud jsou tvé záměry větší než malé, navštiv toaletu na chodbě“My jsme tady řešily jednu kolegyni, která si po sobě neuklízela, postupné tvoření těchto cedulek ji vycvičilo k dokonalosti :-)

použila jsem špatné slovo, je přesný opak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.17 14:14

Bohužel, ono to vypadá velice jednoduše, ale vemte si, jak byste to týhle prostoduchý paní řekli? Nechoď tam kadit? My fakt nevíme jak na to, aby jí to neurazilo a přitom aby to pochopila a začla chodit vedle proste.

• Citovat
  • Upravit
7250
20.1.17 14:16
@Anonymní píše:
to se také několikrát stalo

napsat mail, pokud nikdo nema koule nato ji to rict. sepiste mail a podepis vsechna jmena kolegu. ze se na velkou bude z hygienickych duvodu chodit na druhej zachod. mozna by bylo idealni, kdyby to odeslal nekdo z vedeni. a na vsechny wc bych nad misu nalepila papir: udrzujte ciste wc. u nas na firme to bylo na chlapskym wc, kdyz byval casto durch ze. ranej :nevim: a zlepsilo se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
20.1.17 14:17

Začal bych na té toaletě souložit s kolegyní, ať ví jaké to je, obtěžovat ostatní mepříjemnými vjemy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15942
20.1.17 14:19

Vy jste to už řešili všichni v kanclu? jestli ano, tak ať se někdo obětuje, postaví se a řekne, drazí kolegové, co byste řekli na to, že bychom na větší stranu chodili na wc, já to tady cítím a není mi to příjemné a vy jako domluvená skupina mu budete přitakávat, to máš pravdu Pepíku, já jsem si toho taky všiml, jsem pro, začnete tleskat, slzy dojetí, no happy end.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.17 14:19
@Anonymní píše:
Bohužel, ono to vypadá velice jednoduše, ale vemte si, jak byste to týhle prostoduchý paní řekli? Nechoď tam kadit? My fakt nevíme jak na to, aby jí to neurazilo a přitom aby to pochopila a začla chodit vedle proste.

Kolikrát třeba opravdu OKATĚ jdeme na wc ven na chodbu, zrovna, když ona opustila ten místní, ještě třeba s povzdechem, ale pravděpodobně ji to netrkne.

• Citovat
  • Upravit
3931
20.1.17 14:22
@lucindaluckatá píše:
Vy jste to už řešili všichni v kanclu? jestli ano, tak ať se někdo obětuje, postaví se a řekne, drazí kolegové, co byste řekli na to, že bychom na větší stranu chodili na wc, já to tady cítím a není mi to příjemné a vy jako domluvená skupina mu budete přitakávat, to máš pravdu Pepíku, já jsem si toho taky všiml, jsem pro, začnete tleskat, slzy dojetí, no happy end.
:palec: Též bych to řešila tímto způsobem. Paní se nedotknete a Váš problém bude vyřešen ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat