Kolíčky na ponožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
17.5.11 08:42

Já ještě mokré ponožky spáruju a:
v zimě položím na žebra topení v ložnici, čímž se nám úžasně zvlhčí vzduch.
v létě normálně každý pár přikolíčku normálníma kolíčkama na sušák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
18.5.11 07:14

Já jsem si nakonec objednala tyto.
http://www.2ponozky.cz/…funguje.html
Kolíčky přišly brzo a vše v pořádku. Už je máme na ponožkách a naprostá spokojenost.
Vybírala jsem podle ceny a anopu pokud půjdou poštou budou za stejnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 19:15

Taso, rozdíl je asi dost velkej. Jakmile mi ten ponožkovač totiž došel tak jsem nelenila a hned jsem to začala cpát na všechny špinavý ponožky a přestalo mě bavit to tam po pár párech strkat na ten lem. Samozřejmě normálně spínáš denně jenom jeden pár, takže to není zase až tak důležitý, ale ponožkovačem jednoduše sepneš ty ponožky kdekoliv, takže klidně za špičku. Jinak děvčata díkes za super typa. Taková blbina a co to ušetří práce a času!!! Fakt vtipný a účinný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
30.7.11 14:33

Ahoj holky, no předtava, že před praním se budu hrabat v koši se špinavým prádlem a párovat ponožky (manželovi se dost potí nohy), které zrovna nevoní :zed: :pocitac: 8-o , tak to mě fakt neláká. :twisted: Nebo že by si je manžel při každém hozením do koše s prádlem pároval sám :think: , tak to fakt nehrozí!!! :wink: Podle mě, vyhozené peníze!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
30.7.11 15:11

Natule, to je právě potřeba, aby po svlečení ponožek, je každý ihned spároval. Manžel se to naučil celkem lehce. Často jsem vytáhla ze sušičky jeho ponožky zmuchlaný, tím pádem neusušený a hodila jsem mu je ať hezky rovná a přebírá suchý a mokrý a i rovná. Po pár skládání ponožek přišel sám s tím, jestli by nešlo, že bysme kolíčky koupili a má klid.
Počítám s tím, že doma rovnáš vypraný ponožky ty? Tak to přehoď na manžela a uvidíš jestli se naučí párovat nebo ne. Svoje si pospojuj a ty budeš mít přebráno hned a manžel ať si užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.7.11 10:57

Ahoj Aspera, no zkusit to můžu,ale…! :nevim: Teď zrovna potřebuji po manželovi jiné práce na baráčku, :roll: tak musím pomalu a postupně. :wink: Nemůžu to na něj vychrlit vše najednou. To bych si to rovnou mohla dělat vše sama. :cry: Holt na chlapy se musí opatrně a hlavně s úplatkama - svíčková, štrůdlíček,… :palec: A pak to jde jako po másle. :pankac: Ponožky zkusím až tak na podzim, až nebude práce na baráčku, zahradě,atd… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
31.7.11 11:18

Natule, to je rozumný počkat na vhodnou příležitost, ale můj manžel je příklad toho, že se to může naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
6.8.11 00:15

Já používam takovou tu síťku, jak je na jemné prádlo a pračka mi je nežere.Nevim, jak dlouho by mi to vydrželo a ještě ten čas strávený párovánim.Já to pak věším na otočný sušáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
6.8.11 09:16

Paťko, to musíš párovat hned jak sundáš z nohy. Takže žádné velké zdržení. Sundáš sepneš a šup do koše na prádlo. A jak to vyndáš z pračky tak ty kolíčky mají háčky a i s nima to věšíš na sušák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.8.11 10:11
Aspera píše:
Natule, to je rozumný počkat na vhodnou příležitost, ale můj manžel je příklad toho, že se to může naučit.

ahojda, tak sjem je včera objednala a dneska už je mám doma,fakt rychlost. :palec: Jsem jen zvědavá, jak se bude manžílek tvářit, až mu to budu vysvětlovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
17.8.11 10:29

Natule, pak napiš jak to dopadlo. U nás kolíčky fungujou bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
26.8.11 07:27
Aspera píše:
Natule, pak napiš jak to dopadlo. U nás kolíčky fungujou bezvadně.

Ahojda Aspera,tak manžel se na to tvářil úsměvně :lol: , kolíčkuje, ale musím to připomínat, samozřejmě remcá :roll: .Teď s nimi poprvé peru, tak uvidíme, jsem zvědavá na to věšení. A taky jestli to manžílkovi vydrž :roll: í, ještě jednou díky za tip, měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.12.11 14:54

Ježiš, to je super blbina. :) To si musim pořídit. U nás jsou ponožky marnej boj. Můžete mi někdo říct kolik těch ponožkovačů bych asi potřebovala pro čtyřčlenou rodinu? Stačí mi ten Family Pack nebo ten Big Pack?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
18.12.11 15:23
JirinkaJa píše:
Ježiš, to je super blbina. :) To si musim pořídit. U nás jsou ponožky marnej boj. Můžete mi někdo říct kolik těch ponožkovačů bych asi potřebovala pro čtyřčlenou rodinu? Stačí mi ten Family Pack nebo ten Big Pack?

Zdravím, já mám pro mě i manžela balík po 35ti kolíčkách,takže Family Pack. Tobě bych doporučovala Big Pack. Ale záleží, jak častoo pereš?! U nás se kolíčky osvědčily a manžel se je naučil docela rychle kolíčkovat,parkrát jsem mu to sice musela připomenout,ale už to umí. Huráááááááá. Už žádné dlouhé otravné párování při věšení prádla,ani obraceni naruby. Za sebw určo doporučuji.

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.12.11 15:31

Zrovna mě to otravné párování čeká. Tak snad bude poslední. Natule, díky za radu. Zkusím ten Big Pack a dám vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný