Kolíčky na ponožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
palenda
12.2.12 13:48

Ahoj, taky jsem na ty kolíčky koukala a teď narazila na tuhle diskuzi - u nás je s manželem jen trochu problém, že on špinavé ponožky nehází do koše na prádlo, ale nechá je tam, kde je zrovna sundá z nohy (u postele, na gauči, v koupelně atd.) :D Nejsem si teda jistá, jestli by to fungovalo … chválím Vaše ukázněné manžílky :palec: Mám jen otázku - když si ponožky vezmete, tak ten kolíček necháte ve skříni nebo ho dáváte ke koši na prádlo nebo kde ho skladujete, aby byl pak po ruce, když se mají sepnout špinavé ponožky?

• Citovat
  • Upravit
26890
12.2.12 14:40
palenda píše:
Ahoj, taky jsem na ty kolíčky koukala a teď narazila na tuhle diskuzi - u nás je s manželem jen trochu problém, že on špinavé ponožky nehází do koše na prádlo, ale nechá je tam, kde je zrovna sundá z nohy (u postele, na gauči, v koupelně atd.) :D Nejsem si teda jistá, jestli by to fungovalo … chválím Vaše ukázněné manžílky :palec: Mám jen otázku - když si ponožky vezmete, tak ten kolíček necháte ve skříni nebo ho dáváte ke koši na prádlo nebo kde ho skladujete, aby byl pak po ruce, když se mají sepnout špinavé ponožky?

Ty jo, to vypada jako super vychytavka.. Akorat ze ja mam s chlapem uplne stejny problem… :roll: Moc se mi to libi, ale obavam se,ze bych ho neprevychovala :zed:
Jinak jeste vecny dotaz - to se to z toho v ty pracce nevyvlikne? A davate s tim i do susicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.2.12 17:00

Já s nimi sepnu i dcery tanga :) několik najednou. Za normální kolíčky ty " jen šnůrky " špatně drží, tak je sepínám po třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
12.2.12 17:13

Já mám kolíčky v koupelně u koše, tam nejčastěji sundavám ponožky, tak je mám po ruce. Manžel občas taky nespíná, tak si pak ponožky rovná sám. V pračce se to nerozepne, je to sepnuté pevně a i s kolíčkem do sušičky, rozdělávám až při skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
12.2.12 17:28
Aspera píše:
Já mám kolíčky v koupelně u koše, tam nejčastěji sundavám ponožky, tak je mám po ruce. Manžel občas taky nespíná, tak si pak ponožky rovná sám. V pračce se to nerozepne, je to sepnuté pevně a i s kolíčkem do sušičky, rozdělávám až při skládání.

Super, tak asi jdu do nich :-)
Prosim, ktere konkretne mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
12.2.12 18:01
Majdula83 píše:
Aspera píše:
Super, tak asi jdu do nich :-)
Prosim, ktere konkretne mas?

http://www.2ponozky.cz/

Nakonec jsem vybrala tyto a myslím, že jsem vybrala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
12.2.12 18:04

A nelame se to? Aby se to v ty pracce nepolamalo a nezasekalo to pracku… :think: Ale taky se mi libi nejvic co jsem zatim zkoumala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
12.2.12 18:09

Zatím drží všechny, jediné co se mi zničilo, byla jedna ponožka, ale ta byla straší a asi špatně sepnutá, tak v té to udělalo dírku v místě sepnutí. Jinak žádný nepraskl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.4.12 19:16

kolíčky na prádlo

Tyto kolíčky jsou naprosto úžasná věc, používám je už léta. Večer, když sundám ponožky, hned nasadím kolíčky a dám do koše s prádlem. A manžel se to naučil taky. S kolíčkem ponožky vyperu, i usuším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.14 09:42

Ahoj, dobré ponožkovače se teď dají koupit na aukru. Je to trochu jiny typ, než ty, co se dřív prodávaly na strankach 2 ponožky, ale jsou taky super, jsou na všechny tloušťky ponožek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.5.14 21:43

Ahoj vochechulko, z toho aukra myslíš tyhle: http://aukro.cz/…2076804.html nebo jsi tam našla ještě nějaké jiné?
Potřebuju víc než 2 barvy jako to bylo u „2 ponožek“… :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 15:00

Ahoj holky, ano to je ono a ty kolíčky mají ve dvou barvách - černá a bílá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný