Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Jak by rekla jedna z vas,(co tu ted momentalne neni),jedna z vas, z zen z emimina:
kam s matematikou, kdyz jde o lasku k diteti
to se prece neda takhle spocitat, to delaji jen neempaticti muzi ![]()
Mate pravdu, s tema nakladama na dite.
Nicmene dnes je mnohem vetsim problemem cena bydleni, nez plín.
@Tarena Sedí mi to na ty nejdražší eko pleny typu Kolorky, při spotřebě 10-12ks/den. Takže totální zbytečnost, když počítám každou korunu.
@ondrej190 píše: Více
Tak ale ona bydlí žejo. Bydlela i před narozením dítěte. Takže tam jí náklady nestouply.
@unuděná píše: Více
Ja pochopila, ze bydli u rodičů. Budou pocitat i jejich prijem u pripadne stridavky?
@ondrej190 píše: Více
prosím tě, a jak se ho snaží odstavit, když je tam pomalu každý den?
zas to nehroť do extrému, buďme realisti. To že se jí pár týdnů po porodu nelíbí, že má ex partnera každý den nasáčkovaného doma, není nic divného. Ve styku mu nebrání, jen se jí nelíbí aktuální uspořádání, kdy ho má u sebe doma. Dotyčná prožívá hormonální koktejl, rozešel se s ní chlap, se kterým si plánovala rodinu a život, a má doma prvního novorozence…chápu, že si to nedokážeš představit a šel by jsi v bitvě až na dřeň, ale co dotyčný pokazí ve vztahu k ní nyní, klidně svým necitlivým přístupem, to už nemusí zpravit, pokazí mu to vztah k ní a to může odrážet i vztah k dítěti…na cukr toho chytíš víc a ona teď potřebuje i to porozumění a empatii…
@Keyllah píše: Více
A pritom mu ho muze dat na prochazku, dite je zvykle na flasku, coz je idealni jak chlapa dostat z domu a odpocinout si.
@Keyllah píše: Více
S empatii a cukrem bych byla opatrna, zakladatelka ma pokrivene vnimani toho, co je a co neni vztah. Zase si vezme do hlavy, ze kdyz je k ni moc hodny, tak jsou vlastne spolu
@Tarena píše: Více
Nemyslím, nepsala, že bydlí u rodičů, psala „u sebe“. Předpokládám, že rodiče by asi taky neskákali dva metry do vzduchu, kdyby tam trajdal každý den jako by se nechumelilo, kdyby to bylo tak.
našla jsem 224ks za 999Kč… pampers premium… to je 7,5 plíny na den…
ale i 180plín.. to je 6 plín na den to snad stačí, nee? Nebo jich spotřebuje 12ks denně…???
noo i přebalování co hodinu je pěkná zbytečnost… já v noci nepřebalovala vůbec a přes den si myslím že stačí tak 4-5 pllín…
@KKK85 píše: Více
No 6 je podle mě na novorozence tak na hraně, ti moji kadili klidně 4× denně a čůrání taky uměli rozjet
Ale většinou jsem se vešla do 8.
@KKK85 píše: Více
A to prcek neprotestoval?
U nás to klidně těch deset plenek zezačátku bylo a vždycky jsem na to, že je čas přebalit, byla upozorněna pěkně hlasitě ![]()
asi tak, vždyť to může být i velkou pomocí pro zakladatelku a dítko na tom jenom vydělá…
ale zas na druhou stranu píše, že má potřebu „bojovat za své dítě“, takže jak bude mít pocit, že na ni tlačí, nebo že je ohrožuje
za mě, teď v šestinedělí si nějakou tu empatii a pomoc zaslouží a potřebuje ji. Ukočírovat to musí ten chlap, ale měl by být nápomocen…