Kolik bere auditor?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ptám se hlavně proto.. Teď momentálně pracuji částečně v jedné české účetní kanceláři, kde se snažím maximálně vzdělávat a připravovat se. Daňová problematika, účetní a auditní prostředí mě velice baví. Velkou inspiraci vidím v lidech jako jsou členové KDP, KA, KU apod.
Peníze řeším, abych zjistil, která oblast dokáže přinést nejvíce. Ptám se zejména na audit, protože v této oblasti bych se nejvíce viděl za pár let. ![]()
Moc děkuji všem za skvělé komentáře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě bych se rád zeptal na doplňující otázku, jak se vlastně nejlépe připravit na to období prvních měsíců v takové práci. Koho se držet? Jak pracovat? Pohovor a vstupní testy se nějak zvládnout budou muset.. Zajímá mě, jak se tam udržet. Rád bych ve V4 třeba jednou zůstal a snažil se dostat co nejvýše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tedtop píše:
Ještě bych se rád zeptal na doplňující otázku, jak se vlastně nejlépe připravit na to období prvních měsíců v takové práci. Koho se držet? Jak pracovat? Pohovor a vstupní testy se nějak zvládnout budou muset.. Zajímá mě, jak se tam udržet. Rád bych ve V4 třeba jednou zůstal a snažil se dostat co nejvýše.
Pripravovat se nemusis. Na zacatku je cca mesic skoleni, kde si te na praci pripravi.
Koho se drzet? Tezko rict. Asi nekoho kdo je ti sympaticky a rozumite si. Pripadne nekoho, s kym budes hodne v tymu.
Jak pracovat? Jak nejlip umis. Neboj se zeptat, ale nemaji radi 5 dotazu na stejne tema. Kdyz budes mit hotovou pridelenou praci, neboj se rict o dalsi.
Hlavne se chovej prirozene.
- Citovat
- Upravit