Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@curry12 píše:
Asi taky koupím jen jedny, něco mezi, aby se to hodilo. Minulé léto měla takové parádní, kupuju vždy kožené, ale to nechodila do školky, tak se bojím výdržeBaleríny bych jí na hřiště nedala, spíš jen na nákup do města, do kina a tak..Nejsem blázen
i když ona je na své věci dost opatrná, stačí jí, aby se trochu postříkala vodou při mytí rukou a už si jde pro nové triko
já město nerada, většinou to beru sakumprásk - nakoupit a pak ven na hřiště nebo na kolo, případně obráceně. Divadla v létě naštěsstí nehrajou
Na jaře jdou k sukni ty pláťáky, ty si vybrala vysloveně holčičí. Sandále maj povinně Keeny, ty fakt vydrží všechno, i na konci vypadaj hezky, jsou vyprat, mžou v nich čvachtat v potoce, chráněná špička na odrážedloi do lesa.
@curry12 píše:
Asi taky koupím jen jedny, něco mezi, aby se to hodilo. Minulé léto měla takové parádní, kupuju vždy kožené, ale to nechodila do školky, tak se bojím výdržeBaleríny bych jí na hřiště nedala, spíš jen na nákup do města, do kina a tak..Nejsem blázen
i když ona je na své věci dost opatrná, stačí jí, aby se trochu postříkala vodou při mytí rukou a už si jde pro nové triko
Jé tak to je úplně jak náš 5letý kluk
. Jinak sandálky jsem kupovala befado sunny, letos už ale asi žádné kupovat nebudu
. Děti je neunosí. Celé prázdniny jsou na zahradě v crocsech, víc ani nepotřebují
.(K tomu samozřejmě holinky a tenisky kožené a pláťěné, ale prostě ty sandálky nějak nemají využití).
@lemanka píše:
Jé tak to je úplně jak náš 5letý kluk. Jinak sandálky jsem kupovala befado sunny, letos už ale asi žádné kupovat nebudu
. Děti je neunosí. Celé prázdniny jsou na zahradě v crocsech, víc ani nepotřebují
.(K tomu samozřejmě holinky a tenisky kožené a pláťěné, ale prostě ty sandálky nějak nemají využití).
naši chodí v sandálech od začátku dubna do začátku října. mimo zahradu chodí v čem?
Koukám, že hodně vás má jen celoroční boty. Zimní nekupujete? Stačí to? Já jí kupuju celoroční Fare, Essi atd. Vždy kožené. A zimní jí musím koupit taky.Ty celoroční na zimu nestačí. Jsou jí 2,5 roku.
@Lama Lama Jsou celé prázdniny jen na zahradě. Ušetří se i za oblečení
![]()
@Lama Lama píše:
já město nerada, většinou to beru sakumprásk - nakoupit a pak ven na hřiště nebo na kolo, případně obráceně. Divadla v létě naštěsstí nehrajouNa jaře jdou k sukni ty pláťáky, ty si vybrala vysloveně holčičí. Sandále maj povinně Keeny, ty fakt vydrží všechno, i na konci vypadaj hezky, jsou vyprat, mžou v nich čvachtat v potoce, chráněná špička na odrážedloi do lesa.
Chápu
já jsem městský člověk. Dala bych jí je třeba na výlet do dinoparku, tam se ke konci měsíce chystáme. Tu značku neznám, podívám se na net, myslela jsem, že kouknu u nás do lékárny nebo ve vedlejším městě je Amina.Ty je kupuješ přes net?
@asinedkaa píše:
Koukám, že hodně vás má jen celoroční boty. Zimní nekupujete? Stačí to? Já jí kupuju celoroční Fare, Essi atd. Vždy kožené. A zimní jí musím koupit taky.Ty celoroční na zimu nestačí. Jsou jí 2,5 roku.
goratexové stačí. mladší letos ted zimní měla, páč se jí celoročky rozlepily, reklamaci vyřídili, ale už jnebyly žádné celoročky k sehnání.
Dobrá diskuse. Starší je syn, ale nevadí - crocsy (kupuju krapínek větší, ať to má na co nejdýl), zima sněhule a zimní boty, jinak holínky, tenisky, pevné boty a sandále. Konec šmitec.
Dcera má kožené zdravotní celoročky, botasky (ty nosí většinou do města na parádu, případně když si kožené promočí, na zahradě je to hned, když chce zalévat
Potom gumáky a na léto keeny, ty jsou snad nezničitelný. Střevíčky nevedeme.
@curry12 píše:
Chápujá jsem městský člověk. Dala bych jí je třeba na výlet do dinoparku, tam se ke konci měsíce chystáme. Tu značku neznám, podívám se na net, myslela jsem, že kouknu u nás do lékárny nebo ve vedlejším městě je Amina.Ty je kupuješ přes net?
jo. keeny teda ne, ty jsem chtěla vyzkoušet, po roce už se ta velikost blbě odhaduje. celoročky superfity máme vyzkoušené, ty objednávám
@lemanka píše:
Jé tak to je úplně jak náš 5letý kluk. Jinak sandálky jsem kupovala befado sunny, letos už ale asi žádné kupovat nebudu
To my zase využijeme, jezdíme hodně na výlety a na delší pěší trasy bych crocsy nedala
Já jí je dávám tak před barák a občas na hřiště, to máme kousek. Jinak Befado chci koupit tenisky, ty mají ve vedlejším městě v Amině, tak kouknu ![]()
@Lama Lama píše:
goratexové stačí. mladší letos ted zimní měla, páč se jí celoročky rozlepily, reklamaci vyřídili, ale už jnebyly žádné celoročky k sehnání.
já když vidím tolik sněhu na zahradě. Zapomněla jsem dodat. Bydlíme na vesnici a hodně v zimě jezdíme na hory. Zkoušela jsem a měla mokré nohy. Tak jsem ještě pořídila sněhulky.
@zoe546 píše:
Dobrá diskuse. Starší je syn, ale nevadí - crocsy (kupuju krapínek větší, ať to má na co nejdýl), zima sněhule a zimní boty, jinak holínky, tenisky, pevné boty a sandále. Konec šmitec.
Kupuju crocsy, Sante, Fare, Demary nebo tak nějak jsou ty gumáky. Vše online. Nejezdím nikam. Holky, a známá kupuje superun a nevypadá to špatně, uvažuju o těch sandálkách na léto. I cena ok. Nemáte s něma zkušenost?
Tak já pro 3-letou mám zatím boty troje - balerínky a botasky. Ve školce má ještě jedny botasky na písek, když přijde v balerínkách. Papuče máme dvoje, jedny doma, jedny ve školce (má superfitky balerínky). Na léto ještě k tomu pořídím sandály s uzavřenou špicí.
Taky sandale vyuzijem dost. Crocsy beru jen k vode nebo na nejake prebehnuti, kdyz jdem na pul hodky ven a tak. Nekolik hodin bych v tom dite behat nenechala.