Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak koukám, že na crocsy jsem zapomněla, bez těch by to nešlo. Ale dcera je nosí jen k bazénu, nemá je moc ráda, jinak buď keeny nebo nejradši v létě lítá bosa.
Ty Keeny sandále jsou dobré?? I bez ponožek? Zatím měla jen Santé a spokojenost. V pohodě v nich byla i bez ponožek. S Keen zkušenost nemám, ale dostali jsme je.
@Lama Lama @lecijasek no tak ty tady v okolí neseženu. ale vypadají dobře, jedině se podívat někde v Praze, ale vůbec se tam nevyznám ![]()
@curry12 DPK je to cesky vyrobce, maji pevnou patu am natomicky tvarovanou vlozku
@rachelpodruhe píše:
@curry12 DPK je to cesky vyrobce, maji pevnou patu am natomicky tvarovanou vlozku
Ty jsou krásné
a kupuješ se zavřenou špičkou?
Jaký máte zkušenosti se sandálama keen, daj se nosit na boso?
Tak teď koukám, že Keen mají v Amině tak je tam zajedeme vyzkoušet. Jsou sice docela drahé, ale když vydrží
a pak je ještě prodáváte?
@ivašot. píše: [citacijasek** píše:Jaký máte zkušenosti se sandálama keen, daj se nosit na boso?
Tak koukám, že na crocsy jsem zapomněla, bez těch by to nešlo. Ale dcera je nosí jen k bazénu, nemá je moc ráda, jinak buď keeny nebo nejradši v létě lítá bosa.
taky jsem se teď na to ptala, jestli se dají nosit na boso..Ty Santé jsou v pohodě. Ale zdají se mi ty Keen takové tvrdé, tak nevím.
@curry12 ted naposled jsem brala tyhle http://www.dpk.cz/…1w-s-0520-10
Krasny jsou
moc je obdivuji i pani ucitelky ve skolce v Britanii, my si je sem nechavame posilat, protoze tady sehnat pekne a pritom zdravotne nezavadne boty je velky problem. Od mala berem z CR Sante a nebo DPK a jsme moc spokojeni
Příspěvek upraven 07.05.14 v 13:08
Tak já mám se sandálami Keen zkušenost jen s těmi pro dospělé, ale beru, že pro ty děti jsou stejné. Měla jsem dvoje, jedny s gumovou nášlapnou částí a druhé s koženou. Obojí se dají nosit na bosou nohu, dokonce jsem v těch kožených šla v dešti 10 km po terénu s 10 kg batohem na zádech.
@curry12 keeny jsou super, na boso se v nich dá chodit určitě. Já si je schovávám na Adélku, když jí nebudou, tak je prodám. Po sezóně vypadají prakticky jako nové, nevadí jim ani mořská voda. Vůbec ta voděodolnost je u nás důležitá, dcera ráda zalévá a většinou si u toho boty zlije. Já jsem z nich nadšená a chci si koupit i pro sebe, zkoušela jsem je a chodí se v nich bezvadně. Jen jsou na spíš na širší nohu, chce to zkusit.
Ctyrletacka ma celorocky s goretexem (superfit), pak lehky adidasky misto tenisek na pisek a zahradu a balerinky befado jako backurky na doma. Plus jsem koupila sandale na leto. Jo a bude mit crocsy k bazenu, jedeme totiz na dva tydny na dovcu do termalek ![]()
Doplnění ke Keen sandálám: Jo a to nemluvím o tom, že v nich chodím skoro celé léto a mám je už asi 4 sezonu.
Taky jenom keeny, mala ma k riflim boty keen(odchodila v nich cele alpy),sandalky Keen(cele leto je nesundala z noh a jsou pekne i k satum),potom mame jarni kozacky Keen, a samozrejme i zimni boty jsou Keen:-)akorat ted jsem ji koupila strevicky v Ccc, protoze chtela do skolky k sukynce a Keen nema a teda kvalitativne hnus.
@markone píše:
Taky jenom keeny, mala ma k riflim boty keen(odchodila v nich cele alpy),sandalky Keen(cele leto je nesundala z noh a jsou pekne i k satum),potom mame jarni kozacky Keen, a samozrejme i zimni boty jsou Keen:-)akorat ted jsem ji koupila strevicky v Ccc, protoze chtela do skolky k sukynce a Keen nema a teda kvalitativne hnus.
Jo ccc jsme měli kotníčkové boty za 600 a už nikdy.Hned byly díry v podrážkách. Akorát Lasocki sandále ok.