Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, už mám všeho dost. Klidně bych dal někomu 30000 Kč, jen abych mohl být 7 dní úplně sám.
A proč to nejde? Zaplat to manželce a vypadni někam na hotel
v práci dovolenou máš a doma to vyřeš prachama
nejspíš budou spokojený i doma, že vypadnes ![]()
@Bubla Bůčková píše:
A proč to nejde? Zaplat to manželce a vypadni někam na hotelv práci dovolenou máš a doma to vyřeš prachama
nejspíš budou spokojený i doma, že vypadnes
Ne, beze me to proste nejde. Ta se nenecha uplatit. Az nekde budu viset, tak ji to stejnak nedojde. Jo a do prace se mi taky nechce, poslouchat kniceni podrizenych. A beze me nesplni normu. Atd.
@Sadman píše:
Ne, beze me to proste nejde. Ta se nenecha uplatit. Az nekde budu viset, tak ji to stejnak nedojde. Jo a do prace se mi taky nechce, poslouchat kniceni podrizenych. A beze me nesplni normu. Atd.
Ale noták…
Jak sis to zařídil takové to máš. Tak si vem dovolenou v práci oni to tam bez tebe týden fakt vydrží.
Kup si nějaký lastminute a odleť někam. Na to ti třicet tisíc bude stačit.
@Sadman píše:
Nepreju ti to, ale kdyz te dostihne nemoc nebo syndrom vyhoreni, poznas, ze to i bez tebe jde.
@Stará známá píše:
Nepreju ti to, ale kdyz te dostihne nemoc nebo syndrom vyhoreni, poznas, ze to i bez tebe jde.
Mozna mam na ten syndrom nabeh. A co s tim, stejnak nikdo nikoho neposloucha. Uz me nebavi bejt silnej.
@Sadman píše:
Mozna mam na ten syndrom nabeh. A co s tim, stejnak nikdo nikoho neposloucha. Uz me nebavi bejt silnej.
Tak nedelej silneho a doprej si odpocinek tak, jak potrebujes. Muj muz se cas od casu sebere a jede na par dni pryc a ja mu to rada dopreju, vim, ze to potrebuje, aby pak mohl dal fungovat. Taky ma narocnou praci a v minulosti si,,nemohl,, vzit volno, protoze bez nej by to nefungovalo. Zmenil praci, pochopil, ze je to dlouhodobe neudrzitelne. Zdravi mas jen jedno.
@Stará známá píše:
Tak nedelej silneho a doprej si odpocinek tak, jak potrebujes. Muj muz se cas od casu sebere a jede na par dni pryc a ja mu to rada dopreju, vim, ze to potrebuje, aby pak mohl dal fungovat. Taky ma narocnou praci a v minulosti si,,nemohl,, vzit volno, protoze bez nej by to nefungovalo. Zmenil praci, pochopil, ze je to dlouhodobe neudrzitelne. Zdravi mas jen jedno.
A kdybys potřebovala ty, taky bys mohla odjet, mohla bys nechat všechno a jet?
@Sadman píše:
To je tak, když si místo rovnocenného partnera uvážeš kouli na nohu. Nebo když si myslíš, že jsi nepostradatelný.
@Anna766 píše:
A kdybys potřebovala ty, taky bys mohla odjet, mohla bys nechat všechno a jet?
Já třeba jo