Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@terien píše:
Já třeba jo
Já taky. Ale ptám se @Stará známá.
Ono to totiž leckde není samozřejmostí. Pan si jezdí, ale za tu cenu, že si to všechno vyžere partnerka, která se sama nedostane ani na nákup.
@Anna766 píše:
Ono to totiž leckde není samozřejmostí. Pan si jezdí, ale za tu cenu, že si to všechno vyžere partnerka, která se sama nedostane ani na nákup.
Můj muž taky jezdí
@Anna766 píše:
A kdybys potřebovala ty, taky bys mohla odjet, mohla bys nechat všechno a jet?
Mohla ![]()
@Anna766 píše:
Neni to leckde zdaleka samozrejmosti, ale u nas to neni,,pán si jezdí,,
My jsme nastesti dva zrali jedinci
@Anna766 píše:
Mohla, nebo jedu?
Mohla i jedu. Mne ale staci tuzemsko, par dni, vikend. Muz treba rad cestuje do ciziny, do mist, kam bych ja sama nechtela jet. Vyhovuje oboustranne. Neni co resit. … Jeste nejaky dotaz? ![]()
@Stará známá píše:
Mohla i jedu. Mne ale staci tuzemsko, par dni, vikend. Muz treba rad cestuje do ciziny, do mist, kam bych ja sama nechtela jet. Vyhovuje oboustranne. Neni co resit. … Jeste nejaky dotaz?
U nás je krásně. Myslím jako v tuzemsku.
@Sadman píše:
Mozna mam na ten syndrom nabeh. A co s tim, stejnak nikdo nikoho neposloucha. Uz me nebavi bejt silnej.
Prestan ze sve nepohody vinit vsechny ostatni a vem svuj zivot do svych rukou.
Prace bez tebe nespadne a doma to taky prezijou. Kecy zvladnes.
Dle mých zkušeností stačí víkend na duševní očistu a odpočinek mozku.
Jestli se cítíš společensky přetaženej, domluv se s rodinou a zařiď si volný víkend, doporučuji hory a malý penzionek. Samozřejmě s tím, že další víkend by zase patřil tvé ženě a její duševní očistě, bez dětí, jestli máte.
Tady u nás(Jeseníky) je spousta míst, kde se dá na dva tři dny zmizet v kopcích a utřídit si myšlenky, pokochat se krásou přírody a načerpat energii.
Na prodloužený víkend bys odjet nemohl? Manželka tě nepustí nebo jak? Děti máte zdravé? Nějaké hlídací babičky nejsou?
Nějak nechápu proč by to nešlo…
@Sadman píše:
Ahoj, už mám všeho dost. Klidně bych dal někomu 30000 Kč, jen abych mohl být 7 dní úplně sám.
Nemusím dát nic, prostě budu sama. ![]()
Týden je pro mě moc, to by mě ani nebavilo, ale čas sama pro sebe mám jak potřebuji a na jak dlouho chci.
@Anna766 píše:
A co tvoje paní? Ta by si odpočinout nepotřebovala?
ale tak toto je diskusia o nom, nie? je tu sam za seba, nie par. kazdy ma pravo mat aj svoje vlastne problemy.