Kolik byste daly za týden samoty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6280
23.4.23 18:33
@ontarova.stara píše:
Mne jsou nejake vase osobni informace celkem burt :mrgreen:. jen tedy nechapu, co resis. Kdyz vydrzi dva dny, tak jed. Pokud tu pises, ze chces jet na tyden pryc a pak se ti zase bude styskat, nejspis nechapeme point tveho sdeleni.

tak asi len potreboval ventil..
myslim si, ze si na to isla dobre, aj tvoje rady boli konstruktivne. obcas clovek potrebuje len vypustit paru, bez rad. aj ja mavam take dni, kedy mam pocit, ze tie roly, v ktorych som, ma idu zadusit a potrebujem dat priestor iba tomu cloveku vo mne, nemysliet na vsetku zodpovednost voci ostatnym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
23.4.23 18:34
@Sadman píše:
Vydrží, já jezdím i pracovně pryč. Ale kdybych byl někde sám týden bez ní a bez dítěte, tak by byla smutná. Akorát zjišťuješ osobní informace, já si s tebou asi nechci povídat, nepotřebuju rady. Jen jsem chtěl vědět, kolik by kdo dal za vypaření se ze Světa, bez zbytečného vysvětlování. Prostě mám všeho dost a zdar. Zítra si volno asi vezmu. Chtěl bych vidět jejich protáhlé obličeje. Hlídačku, pfff, nejsem Dominika Myslivcová.

Právě, já bych to chtěla moc, ale vím, že teď by to nešlo, aniž bych neublížila někomu jinému. A tím pádem by mi to nepomohlo. Peníze v tomhle nehrajou moc roli, nemá to s nima nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
23.4.23 18:34
@ontarova.stara píše:
Mne jsou nejake vase osobni informace celkem burt :mrgreen:. jen tedy nechapu, co resis. Kdyz vydrzi dva dny, tak jed. Pokud tu pises, ze chces jet na tyden pryc a pak se ti zase bude styskat, nejspis nechapeme point tveho sdeleni.

Asi jsi holt nikdy nezazila pocit, ze chce clovek zmizet jako para nad hrncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.4.23 18:38
@Mkmkz píše:
tak asi len potreboval ventil..
myslim si, ze si na to isla dobre, aj tvoje rady boli konstruktivne. obcas clovek potrebuje len vypustit paru, bez rad. aj ja mavam take dni, kedy mam pocit, ze tie roly, v ktorych som, ma idu zadusit a potrebujem dat priestor iba tomu cloveku vo mne, nemysliet na vsetku zodpovednost voci ostatnym.

Ja na tom vypusteni nevidim nic spatneho a nakonec ani nic, co by clovek musel slozite vysvetlovat. Zvlast tedy jde-li o dva dny. Manzelka to pry v pohode vydrzi, tudiz bych pockala, az bude dite zdrave, a jela. Samozrejme reciprocne.
Na druhou stranu, pokud je clovek v praci tak nepostradatelny, nevidim duvod, aby se nedala jednou za mesic zaplatit nejaka hlidacka, aby meli s manzelkou vecer (a casem treba i noc) pro sebe. Obcas je i tech par hodin velmi potrebnych a nezaplatitelnych.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
23.4.23 18:41
@Sadman píše:

Nezazila, ja bych tu muze a nemocne dite nenechala jen tak s klidnym srdcem. Spis bych planovala, jak si uzit treba ten vecer, az bude dite ready.

• Citovat
  • Upravit
3832
23.4.23 18:41
@ontarova.stara píše:
Ja na tom vypusteni nevidim nic spatneho a nakonec ani nic, co by clovek musel slozite vysvetlovat. Zvlast tedy jde-li o dva dny. Manzelka to pry v pohode vydrzi, tudiz bych pockala, az bude dite zdrave, a jela. Samozrejme reciprocne.
Na druhou stranu, pokud je clovek v praci tak nepostradatelny, nevidim duvod, aby se nedala jednou za mesic zaplatit nejaka hlidacka, aby meli s manzelkou vecer (a casem treba i noc) pro sebe. Obcas je i tech par hodin velmi potrebnych a nezaplatitelnych.

No hlidacku bych i zaplatil, ale na to mi pani meho srdce odpovedela, ze ji neda nekomu cizimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
23.4.23 18:42
@ontarova.stara píše:
Nezazila, ja bych tu muze a nemocne dite nenechala jen tak s klidnym srdcem. Spis bych planovala, jak si uzit treba ten vecer, az bude dite ready.

Ale no tak, to je dlouhodobejsi pocit. A uz to neres :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.4.23 18:45
@Sadman píše:
No hlidacku bych i zaplatil, ale na to mi pani meho srdce odpovedela, ze ji neda nekomu cizimu.

Ctyrleta uz chodi do skolky, ne? To je prakticky stejne. Nemyslim samozrejme ji jen tak z voleje dat na vikend nekomu na inzerat, ale treba nejaka studentka pedagogiky/zdravky (at ma zena klid) by ji obcas na hodinku pohlidat mohla. A pokud by si sedly, tak casem i vecer.
Jinak to moc reseni nema, pokud tedy nemate hlidani. Jen vydrzet ;).

• Citovat
  • Upravit
34322
23.4.23 20:53

Ja tomu rozumim.
S detmi a rodinou uz ma clovek nadosmrti „pohotovost“. A obcas by z toho rad chvili zdrhnul. Byl zase singl bez zavazku, sebral se a druhy den sednul na letadlo treba do Anglie..
Na tohle nezabere nic, ani tyden dovolena o samote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
23.4.23 21:04

@Sadman
Tak to hned nehroť na týden, ale dej si dva dny. Kdyby byl doma problém, hoď to na služebku a jeď si odfrknout.
A ženě nabídni, že jestli ona někdy bude potřebovat vypadnout, sama nebo s kamoškama, tak že se toho ujmeš zas ty. Jinak lobuju taky za jeden víkend společně s manželkou bez dítěte, pokud to jde. Čtyřleté děcko už není mimino a zvládne to i s někým z rodiny. Moje děti jezdily od pěti na školky v přírodě, na 4 dny, se školkou, kam chodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149126
23.4.23 21:20
@Sadman píše:

To občas zažila každá máma. A obzvlášť máma malých dětí, které má za zadkem pořád.
Taky bych se ráda občas sbalila, vzala kufr knih a odjela někam na ostrov v moři, klidně bez wifiny a elektřiny. A jen odpočívat, číst si a odpočívat a číst si. A to ty malé děti dávno nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.4.23 17:10

30 je malo
To nestaci ani na kabelku
Pridejte👌
Jinak chlap co si stezuje zenskym na netu.. no way, to si to neumite zaridit trolle jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
24.4.23 19:21

@Sadman Teď budou svátky, tak si můžeš udělat prodloužený víkend, ne? Já už takhle párkrát sama byla a super, nabrala jsem sílu. Ženě vysvětli, jak se cítíš, nabídni jí také dny jen pro sebe, to každá normální žena pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková