Kolik dát za hlídání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.15 09:17

Hlídání - babička

Ahoj, v dubnu se vracím do práce. Budu mít dvanáctky, krátký a dlouhý týden a přítel pracuje také na směny i o víkendu, takže bude muset hodně hlídat moje mamka. Mamka nemá moc peněz, má malý důchod a po zaplacení nájmu jí zbyde minimum peněz. Přemýšlím, co jí pak dávat za hlídání. Jestli nějaké peníze a nebo jí spíš něco nakoupit, potraviny atd.? Sama se k tomu ještě nijak nevyjádřila. Samozřejmě pro malou budeme nakupovat potraviny my, aby měla babička z čeho vařit (mamka se snaži kupovat vše nejlevnější, někdy prošlé a to mě děsí). :zed: Jak to máte vy, když hlídají babičky? Nebudeme mít také žádné extra velké peníze, jelikož s přítelem pracujeme ve fabrice, ale pořád jsme na tom o dost lépe než mamka.

• Citovat
  • Upravit
1482
10.2.15 09:41
@Anonymní píše:
Ahoj, v dubnu se vracím do práce. Budu mít dvanáctky, krátký a dlouhý týden a přítel pracuje také na směny i o víkendu, takže bude muset hodně hlídat moje mamka. Mamka nemá moc peněz, má malý důchod a po zaplacení nájmu jí zbyde minimum peněz. Přemýšlím, co jí pak dávat za hlídání. Jestli nějaké peníze a nebo jí spíš něco nakoupit, potraviny atd.? Sama se k tomu ještě nijak nevyjádřila. Samozřejmě pro malou budeme nakupovat potraviny my, aby měla babička z čeho vařit (mamka se snaži kupovat vše nejlevnější, někdy prošlé a to mě děsí). :zed: Jak to máte vy, když hlídají babičky? Nebudeme mít také žádné extra velké peníze, jelikož s přítelem pracujeme ve fabrice, ale pořád jsme na tom o dost lépe než mamka.

Ahoj, já bych spíš zjistila, co mamka potřebuje, a to bych jí vždycky koupila - jídlo, něco na sebe, varnou konvici nebo něco jiného domů, peníze bych asi v rodině nedávala a tohle by jí mohlo udělat fakt radost a pomoct jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin