Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hlida mi kamardka, 3× v tydnu cca 18hodin celkem, platim 4000 mesicne je to i s jidlem, ja malou vozim za ni.
Spokojenost na obou stranach
Příspěvek upraven 07.01.12 v 13:59
mám chůvu u mě doma, ale jen večery max do 23.30hod chtěla 60Kč na hodinu, ostatní má k dispozici -kafe čaj......
je to od kraje v Praze jiné ceny než v jiných městech
Jinak ja bych se domlouvala spise na mesicni castce, nez hodinove mzde.
Protoze 8 hodin denne za 60×15 dni to je 480 Kc denne,7200 mesíčně
Tak ted jsem si pocitala sebe- puvodni domluva byla 15 hodin tydne, nakonec je to 18 a vychazi mi to po prepoctu na 55,50 Kc za hodinu
Je potreba delat rozdil mezi obcasnym hlidanim a pravidelnym, pri obcasnem mi cena cca 100 za hodinu prijde normalni, pri pravidelnem tech 50 taky
Brala jsem za hlídání 100-150,– za hodinu, záleželo na věku dítěte, na čase hlídání (jestli v noci nebo přes den) atd.
ka-tka píše:
Hlida mi kamardka, 3× v tydnu cca 18hodin celkem, platim 4000 mesicne je to i s jidlem, ja malou vozim za ni.Spokojenost na obou stranach
Příspěvek upraven 07.01.12 v 13:59
No to by bylo na dny tak jak u nas, ale hodin mozna vic…Jinak ja urcite nereknu cenu na hodinu spis na den myslim 8 hodinovku ale spis schanim info at vim kolik se to zhruba pohybuje.Jinak ty to mas super to by se mi taky libilo, ale ja budu varit sama stejne musim pro chlapa ![]()
MonnyDee píše:
Brala jsem za hlídání 100-150,– za hodinu, záleželo na věku dítěte, na čase hlídání (jestli v noci nebo přes den) atd.
Jako i za dlouhodobe hlidani prakticky cely mesic? To se mi zda celkem dost jako obcas nebo jen narozovku to beru ale takhle bych se fakt nedoplatila ![]()
ka-tka píše:
Jinak ja bych se domlouvala spise na mesicni castce, nez hodinove mzde.Protoze 8 hodin denne za 60×15 dni to je 480 Kc denne,7200 mesíčně
No presne vezmu to asi za mesic zhruba na tech 15 dni po 8 hodinach a domluvime se pak to rozpoctu na dny kdyby bylo treba min nebo vic. No snad to nejak pujde a jinak jestlicky ale stejne mam strach v tech 2 letech aby se mu venovali ucili ho i na nocnik kdyz tam nebudu a jine navyky jsem z toho na vazkach, preci jen znama to sidit nebude ![]()
luciash píše:MonnyDee píše:Jako i za dlouhodobe hlidani prakticky cely mesic? To se mi zda celkem dost jako obcas nebo jen narozovku to beru ale takhle bych se fakt nedoplatila
Tak samozřejmě že dlouhodoběji by to bylo asi méně, já dělala třeba jen 3hodiny denně 2-3× v týdnu.
Ale jinak o penězích jako aupair v Irsku si můžeme u nás jen nechat zdát ![]()
MonnyDee píše:luciash píše:Tak samozřejmě že dlouhodoběji by to bylo asi méně, já dělala třeba jen 3hodiny denně 2-3× v týdnu.MonnyDee píše:Jako i za dlouhodobe hlidani prakticky cely mesic? To se mi zda celkem dost jako obcas nebo jen narozovku to beru ale takhle bych se fakt nedoplatila
Ale jinak o penězích jako aupair v Irsku si můžeme u nás jen nechat zdát
ja pracovala v severním irsku sice ne jako au pair ale ani to se neda nijak srovnat s čr jo jo kde bych mela 50000 mesicne ze no jo no ale zase doma je doma
luciash píše:MonnyDee píše:ja pracovala v severním irsku sice ne jako au pair ale ani to se neda nijak srovnat s čr jo jo kde bych mela 50000 mesicne ze no jo no ale zase doma je domaluciash píše:Tak samozřejmě že dlouhodoběji by to bylo asi méně, já dělala třeba jen 3hodiny denně 2-3× v týdnu.MonnyDee píše:Jako i za dlouhodobe hlidani prakticky cely mesic? To se mi zda celkem dost jako obcas nebo jen narozovku to beru ale takhle bych se fakt nedoplatila
Ale jinak o penězích jako aupair v Irsku si můžeme u nás jen nechat zdát
Hned bych se tam vrátila ![]()
Ještě nemám své mimčo a tak zatím hlídám děti druhým. Dělám to už přes 10 let a jsem zvyklá na cenu 160/hod. Nejde ale jen o pouhý dozor, ale o aktivní trávení času, vaření obídku, vycházek, návštěv mateřských center, výletů, doprovudu na dovolené atd. Je pravda, že cena za hlídání je v Praze podstatně vyšší, než jinde.
Ahoj maminky
Nemáte někdo zkušenost s hlídáním dětí v Hradci Králové? Mám 2 letého chlapečka a chtěla bych se znovu vraátit do práce a mám i fajn nabídku.
Za každou radu či doporučení budu strašně ráda
Díky
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.