Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte holky mam tady dilema mam rodicak jen na 2 roky no a pak si budu schanet praci. Koukala jsem na jeslicky,protoze skolky jsou až pro starsi, kde se denni hlidani deti na osum hodin pohybuje kolem 6000. Ja teda nebudu potrebovat hlidani kazdy den nekdy to urco vyjde tak ze pritel bude mit sichtu tak aby maly mohl byt s nim. Takze by to bylo asi 13 az 15 dni v mesici no a jsem u jadra pudla mam znamou ktera ma svoje 4 deti už dospele je to nase dobra znama a je na duchodu a ta by pohlidala. Kolik byjste ji nabidly za hlidani po osmi hodinach zhruba 15 dni v mesici? Jidlo bych mela navareno ja hlidala by u me a nekdy u sebe kdyz by pritel spal po nocni. Co vy myslite nebo vase zkusenosti s hlidanim apod. dik
Hlidala jsem kamaradce, jeste jako tehotna. Puvodne jsem nic nechtela, ale nedala si rict.. Kazdopadne mi pak na ucet poslala penize a vychazelo to 100 na hodinu.
minime píše:
Hlidala jsem kamaradce, jeste jako tehotna. Puvodne jsem nic nechtela, ale nedala si rict.. Kazdopadne mi pak na ucet poslala penize a vychazelo to 100 na hodinu.
juj a to je prave to protoze v jeslicka to vychazi u nepravidelne dochazky na 50kc a ja fakt nevim. Přítel vydělavá 13000 ja na tom budu podobne a mesicny vydaje bez jeslicek jsou 12000 stovka je pro me fakt moc to se asi vic oplati ty jeslicky ne.
Ahoj,já jsem za hlídání dávala 60Kč na hodinu-našla jsem ji přes inzerát a když jsem je pročítala,tak skoro všechny hlídaly za +- 60Kč na hoďku.
Zkuste si spolu promluvit,že na netu jsou částky takové a jakou částku by viděla ta paní… ![]()
Tak 100 Kč na hodinu bych dala určitě. Kámoška dává paní na hlídání v Praze 150 Kč/h. Agentury si berou i 200 Kč/h.
MUFICE píše:
Tak 100 Kč na hodinu bych dala určitě. Kámoška dává paní na hlídání v Praze 150 Kč/h. Agentury si berou i 200 Kč/h.
Jo kdybych je mela tak je dam taky ale pak bychom se tak leda mohly jit past rikam ze jesle pak vyjdou levneji v ostrave celodenni jesle na 10 dni v mesici i s plenkama a se stravou 450 na den.fakt mam dilema
no kazde ma svoje v jeslich bude mit kolektiv ktery je.prinosi ale doma ti ho.pohlida i nemocneho to v jeslich nee.
pokud je.v duchodu a nedela.je mozne ze nepotrebuje kazdou korunu a myslim.si.ze za pet tisic by to slo ale musi hlavne rict ona.
simina74 píše:
Ahoj,já jsem za hlídání dávala 60Kč na hodinu-našla jsem ji přes inzerát a když jsem je pročítala,tak skoro všechny hlídaly za +- 60Kč na hoďku.
Zkuste si spolu promluvit,že na netu jsou částky takové a jakou částku by viděla ta paní…
Diky taky bych to tak nejak videla zkusim tech 50 a uvidim co ona na to…Ma duchod a to je jen privydelek tak uvidim jen jestli to neni blbe at na me nekouka jak na cvoka.
Tak třeba u nás ve městě je hodně vietnamských dětí, které hlídají „české babičky“ a berou si 200 Kč na den. Jenže oni je hlídají všichni vesměs každý den, tak za měsíc jim to 6.000Kč udělá a pokud hlídají 2 děti tak jim to asi stačí… ![]()
luciash píše:simina74 píše:Diky taky bych to tak nejak videla zkusim tech 50 a uvidim co ona na to…Ma duchod a to je jen privydelek tak uvidim jen jestli to neni blbe at na me nekouka jak na cvoka.
Zkuste si spolu promluvit,že na netu jsou částky takové a jakou částku by viděla ta paní…
Tak jestli ti za 50 Kč bude ochotná hlídat, tak to budeš mít super ![]()
Tady v OP kamarádka platí 50,–/hod důchodkyni a i já, když jsem v létě dělala na DPP, tak sjem taky platila 50,–/*hod a oboustranná spokojenost.
Tak pokud by pro tebe bylo lepší hlídání od ní než v jestlích, jako myslím pro tvůj lepší pocit, tak bych ji dala tolik kolik by tě stály ty jesle a je to. ![]()
kometa32 píše:
Tak třeba u nás ve městě je hodně vietnamských dětí, které hlídají „české babičky“ a berou si 200 Kč na den. Jenže oni je hlídají všichni vesměs každý den, tak za měsíc jim to 6.000Kč udělá a pokud hlídají 2 děti tak jim to asi stačí…
Tak to je teda hodne lidova cena a kde bydlis to bude nejaka dedinka vid?
berushkacz píše:
Tak pokud by pro tebe bylo lepší hlídání od ní než v jestlích, jako myslím pro tvůj lepší pocit, tak bych ji dala tolik kolik by tě stály ty jesle a je to.
No tak asi to nejak udelam i kdyz prvni se ji zeptam na jeji predstavu musim lisacky ![]()
luciash píše:kometa32 píše:Tak to je teda hodne lidova cena a kde bydlis to bude nejaka dedinka vid?
Tak třeba u nás ve městě je hodně vietnamských dětí, které hlídají „české babičky“ a berou si 200 Kč na den. Jenže oni je hlídají všichni vesměs každý den, tak za měsíc jim to 6.000Kč udělá a pokud hlídají 2 děti tak jim to asi stačí…
Bydlím v Aši.
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.