Kolik dáte za jídlo pro ročního prcka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik dáte za jídlo pro ročního prcka
Ahojte, zajímalo by mě jaké jsou vaše náklady za jídlo pro cca ročního prcka či 1,5.
Mohly byste rozepsat Vaše náklady v těchto kategoriích:
- Snídaně -Kč/den + rozepsat co např.
dáváte
- Svačinka –cca Kč/den + co dáváte
- oběd -Kč/den + co dáváte
- Svačinka Kč/den + co dáváte
- Večeře -Kč/den + co dáváte
- Pití během dne - čaje ú koj.voda /voda z kohoutku/ koj. mléka + Kč/den
- Pokud to jde odhadnout celkové měsíční výdaje na jídlo pro prcka.
Díky moc, pomůže mi to jako reflexe k mým nákladům + i k soudu, díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, snídaně: mléko 150ml + pečivo s něčím, tipuju 15Kč
svačina: přesnídávka/ovoce, kousek rohlíku: 12Kč
Oběd: Maso, zelenina, příloha, tipuju 30Kč
Svačina: Jogurt, tipuju 15Kč
Večeře: Kaše: Tipuju 25Kč
Voda:Z vodovodu
Měsíční výdaje nevím, ale tipla bych 3000? Kupujou se boty, oblečení, pleny..Nikdy jsem to nepočítala přesně.
Tak včetně bot a oblečení to bude asi víc. Alimenty se ale stejně počítaj z příjmu.
- Citovat
- Upravit
1. Krajíc chleba s lučinou/jogurt
2. Svačinku nevedeme, vstáváme v 9
3. Masozeleninový příkrm 250g (cca27kč) kupuju stále skleničky v Německu
4. Přesnídávka (13kč)
5. Kaše z 230ml vody + mléko před spaním
6. Pije vodu z kohoutku, někdy mu přilepším dětským džusíkem.
Řekla bych co se týče jídla a pití tak 60-70kč za den.
Měsíční výdaj tak 2200-2400.
- Citovat
- Upravit
Dávala jsem prvnímu synovi
1. pečivo s žervé, tvrdým sýrem, tvaroh. pomazánkou, marmeláda apod. + 150ml mléka - 8kč
2. 150ml bílého jogurtu - 6kč
3. maso, zeleninové pyré (domácí ze zahrádky), příloha (jáhly, kuskus, pohanka, brambory, rýže, těstoviny) - 4kč ![]()
4. čerstvé ovoce, doma vyrobená ovocná přesnídávka - 5kč
5. kaše z 200ml mléka a 2 lžíce ov. vloček, pohanky, rýže… 6kč
6. voda z kohoutku, výjimečně sáčkový dětský čaj - 2kč, ředěný džus 5kč
7. už si přesně nepamatuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1. UM - 15kc
2. jogurt/tvaroh - 15kc
3. sklenicka (v te dobe nic jineho nejedl) - 30kc
4. ovoce - 15kc
5. kase - 15kc
6. caj, ovocna stava s vodou
mesicne teda 90×30=2700, k tomu nejaky caj (50kc), krupky, ryzove oplatky (100kc), ovocne stavicky (150kc), takze tak cca 3tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já měla nenáročný děti. v roce: snídaně.-kojení, zdarma. svačina-kojení-zdarma. oběd. tak 20-50g maso, 50-100g příloha. odhaduji 8-15 kč. svačina-ovoce nebo přesnídávka(max půlka), někdy chleba např s Lučinou. nebo půlka cottage. 3-10 kč- večeře- jogurt bílý, někdy půlka, někdy celý..cca 6 kč. v průběhu dne sem tam křupka, rohlík do ruky, několikrát kojení. takže denně 20, max 30 kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za jídlo dám tak 100-120 Kč za den za mě i dítě. Takže za dítě tak 40-50 Kč. Přesnídávky dělám doma z jablek nebo jiného ovoce anebo dám banán, na druhou svačinu jogurt s ovesnýma vločkama z Lidlu (balík vloček na měsíc 15 Kč, jeden jogurt 5 Kč). K obědu dávám to, co mám já. K snídani kus chleba se sýrem, to je tak 5 Kč?
K pití dávám cca 0,5 litru obyčejného plnotučného mlíka denně - 15 Kč, pak vodu z vodovodu nebo domácí mošt, co mi vozí rodiče.
Celkové náklady na dítě odhaduju tak 2-3000,– Kč, občas nějaký větší nákup, golfky, autosedačka a tak. Plus platím kurzy plavání 3.500,– Kč na 3 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Padla tu věta, že se stejně alimenty vypočítávají z příjmu otce..a co myslíte, že určí soud, když otec je pracáku a maká na černo..
Příspěvek upraven 14.03.14 v 11:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@linda3 Pokud je dlouho na pracáku, můžou mu taky určit alimenty z průměrné mzdy v jeho oboru. ![]()
- Citovat
- Upravit
No myslím, že soudci se do toho nechce vyměřit něco, asi zatím sám neví a tak se to táhne ten soud..a blbý je to, že se to snad potáhne ještě rok..fakt nevím..už tedy máme skoro rekordní spis..co se do šířky týče..vzala jsem si i právníka, jelikož je to zapeklitá situace a všichni mi radili, ať si ho na takového člověka a lháře vemu, že jinak mi zbydou jen oči pro pláč..Právník je drahý a já už na to pomalu nebudu mít…táhnu to vše sama.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik to stojí netuším. Ale jídelníček napsat můžu:
1. snídaně: mlíko (zadarmo)
2. svačina: bílý jogurt Klasik, někdy i kousek rohlíku
3. oběd: uavřená zelenina s masem nebo s vejcem nebo s těstovinama nebo s čočkou
4. svačina: mlíko
5. večeře: rýžová kaše s ovocem
6. druhá večeře: mlíko
někdy si venku žužlá rohlík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit