Kolik dostanu na úřadě práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
myslím že pokud jsi nedostala odstupné tak dostaneš 60% z původního platu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vůbec nevím, jak mám tuto situaci řešit. Šéf se ke mě chová jak k nějakýmu psovi, nejradši bych se tu na něj vyprdla.
- Citovat
- Upravit
Jsi-li v ochranné lhůtě 8mi pracovních dnů od ukončení smlouvy, máš nárok na nemocenskou. (moc jsem nepochopila,kdy ti smlouva končí)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud si dostala 3 měsíční odstupné platy tak ti pracák vyplatí podporu až za 3 měsíce. alespoň si myslím že to tak je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tak, pokud človék dostane odstupné, tak má nárok na podporu až po 3 měsících. Jinak podpora se dá +/- vypočítat pomocí kalkulaček, které jsou na internetu, a to podle posledního přiznaného platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky chci se zeptat, v prosinci mi skoncila rodicovska behem ktere sem ukoncila pracovni pomer, takze na konci prosince jsem se prihlasila na urad prace, kde jsem dostavala cca 3500,– podporu, byla jsem tam do konce unora, ted od brezna pracuju, ale prace mi bohuzel nevyhovuje, kdyz bych po zkusebni dobe skoncila, byla tedy 3 mesice zamestnana a pak se zase vratila na urad prace, budu dostavat jen to co pred tim nebo se mi uz bude podpora pocitat z tohoto zamestnani?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim jak to je, ale pokud ti nevyhovuje práce, tak co zatím při zkušebce hledat novou? Jako počítat s tím, že po zkušebce půjdu na ÚP..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka píše:
ahojky chci se zeptat, v prosinci mi skoncila rodicovska behem ktere sem ukoncila pracovni pomer, takze na konci prosince jsem se prihlasila na urad prace, kde jsem dostavala cca 3500,– podporu, byla jsem tam do konce unora, ted od brezna pracuju, ale prace mi bohuzel nevyhovuje, kdyz bych po zkusebni dobe skoncila, byla tedy 3 mesice zamestnana a pak se zase vratila na urad prace, budu dostavat jen to co pred tim nebo se mi uz bude podpora pocitat z tohoto zamestnani?
Ahoj, doporučuji hledat si práci hned - proč čekat na ÚP
? Já jsem kdysi také nastoupila do zaměstnání, které mi nevyhovovalo (pracovní náplň byla trochu o něčem jiném, než mi bylo řečeno a peníze také), takže jsem si po měsíci začala hledat práci jinou a skončila jsem ve zkušební době s tím, že jsem rovnou přešla k novému zaměstnavateli. ÚP tak nebyl vůbec potřeba.
- Citovat
- Upravit
Jinou praci samozrejme hledam, ale predtim jsem hledala od zari a nasla az od brezna, tak musim pocitat i s tim ze nic jineho nenajdu do te doby. Vzala sem bohuzel praci kterou delat nechci protoze nic jineho nebylo, ale proste se mi potvrdilo, ze to delat nemuzu, takze pokud do konce kvetna nic nenajdu tak mi zbude zas jen pracak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu
. Bohužel na tvou otázku odpověď neznám, ale určitě se najde dobrá duše, která poradí. Držím palce s hledáním nové práce.
- Citovat
- Upravit
myslím, že musíš pracovat - teď si nejsem úplně jistá - , minimálně 3 roky, od poslední registrace na UP, aby jsi dostávala podporu v nezaměstnanosti od UP. Oni tě tam sice zase zaregistrují, ale musíš se nahlásit na sociálku, aby ti dávali nějaké peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podporu bych dostat mela protoze jsem jeste nevycerpala tech 5 mesicu vyplaceni, normalne mi to navaze na tu minulou registraci, jen nevim jestli mi prepocitaji tu vysi. Kdysi sem uz takhle podobne to mela, jen sem mezi tim nebyla zamestnana ale byla sem par mesicu v zahranici, takze tam pak zmena vyse podpory nebyla jelikoz mezi tim nebylo jine zamestnani.
Jen taky jeste nevim kvuli tomu, ze uz u predchoziho zamestnani jsem koncila dohodou z me strany a ted kdyz to budu mit opet ukoncene z moji strany tak to mozna ma taky nejaky vliv ![]()
No ja teda zatim doufam, ze snad neco do toho konce kvetna vyjde, zivotopis mam rozeslany do nekolika firem, ale tezko rict no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevím, ale myslela jsem si, že když je výpověď podaná dohodou nebo zaměstnancem, tak zaniká právo na peníze v nezaměstnanosti z UP????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj potřebuju rychle radu, dostala jsem výpověď. Novou práci už jsem si našla, ale bude až od ledna. Podepsala jsem dvouměsíční výpověď, ale můžu se se šéfem ještě domluvit, abysme ji upravili. Přemýšlím, že bych šla na měsíc na pracák, teď v prosinci mě čekají velké zkoušky ze školy, tak bych měla alespoň hodně času se na ně připravit. Jaký máte názor? Kolik bych mohla za ten měsíc dostat?