Kolik g masa pro roční dítě??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolik g masa pro roční dítě??
Ahojte maminy, chtěla bych se zeptat, kolik gramu masa dáváte ročnímu dítěti??
Slyšela jsem více názorů, tak mě zajímá, jak to vidíte a máte informace vy…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neřeším, nevážím, prostě dostane to co máme my akorát menší porci a sní co sní, někdy nechá skoro všechno někdy si jde přidat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik sní
ročnímu určitě maso nevazim, vlastně žádné jídlo. Chvíli masa ji dost, pak zas vůbec. Dřív jedl šunku, teď vůbec… neresim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já musim bohužel ještě mixovat. Nesní mi kousky. Ještě nepochopila, že může používat zoubky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám tak půl hrsti, teď zrovna dusím jelena
bude mít na večeři s kuskusem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Váhu jídla jsem nikdy neřešila. Dostaly na talíř menší porci a co snědl, snědl..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak maso jedl i když neměl zuby. Čím dyl budes mixovat, tím dyl to bude cele trvat
jinak si nezvykne… já nemixuju už tak od 9.měsíce vůbec… naučil se to na pecivu, kusy chleba nejlepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učim jí, aby jedla kousky. Dávám jí kousky chleba, uvařenou bramboru. I s tim má občas problém. Neumí to v té puse pořádně rozmělnit a pak se mi dáví a zvrací…takže maso jí dát ještě opravdu nemůžu. Není to tak, že bych čekala, až to jednou nastane. Zkousíme a trénujeme každý den, ale jde to pomalu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také neřeším. Fláknu do kastrůlku od oka zeleninu, přílohu a kousek masa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kydnu to tam, co sni to sni
nevazila jsem nic nikdy…ja mixovala tak max prvni 3 tydny, pak uz nackala, prave aby si zvykal na strukturu a porad davala vetsi a vetsi kousky…od roka uz kouse krasne, ale ja se s nim opravdu nemazlila no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nevážila, vždy jsem prostě kousek dala. Pokud si chceš počíst, tak tady je článek o výživě dětí od 1 do 3 let. Ale nehrotila bych to, prostě dneska dostane/sní víc a zítra dostane/sní míň. Základem je pestrá strava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem mela ruzne druhy masa navarene, rozmixovane a zamrazene v kostickach na led. Takze jsem jen vytahovala podle potreby a varila cerstvou zeleninu a prilohu kazdy den.
Okolo roku uz jsem davala 2 ty kosticky, ale kolik to bylo netuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit