Kolik kaše na noc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolik kaše na noc?
ahojky, chtěla jsem se zeptat-máme téměř 11 měsíční dceru a na noc jsme dávali 150kaše(Hami, Nutrilon-různé příchutě) a 150 Nutrilonu, ale řekli jsme si, že zkusíme dávat jen kaši. Udělali jsme ji z 200ml vody a nevím, jestli to není málo nebo naopak moc? Děkuji za rady:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, hele, naše má 6m a na noc dostává 240ml kaše
, ale už nedostává UM. Takže bych řekla že 200ml bude pro vaši holku málo.
Ale možná taky záleží na konzistenci, my to zatím dělám tekutější do lahvičky.
- Citovat
- Upravit
ahoj, moc to je, davam na 6lzic nutrilonu cca 90ml kase obcas vydrzi, obcas ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme 200 ml kaše a taky už potom žádný UM. Někdy vydrží celou noc a někdy se vzbudí 1× na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to sní a vydrží do rána, tak je to zřejmě tak akorát. ![]()
Na druhou stranu 200 ml kaše si dá na noc náš starší - 2,5 roku. Naopak do mladší (skoro 11M) když „nacpu“ 100 ml, tak už pak mám problém ji nakojit. Jenže každý prcek je jiný a nevidíš do nich. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to dávám tou odměrkou na UM, ono je to stejný jak ta lžíce když se to vysype. Záleží na tom jaká je to kaše. Dneska jsem dělala Sunarku a dávala jsem 6. U Hami kaše dávám 4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak malá má skoro 11 měsíců, dávám kaši ze 120ml, a asi za hodinu a půl 160 mlíka. To se mi pak vzbudí v noci jen jednou kolem 4-5-hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,malý ma 10 měsíců a na noc mu dávám do flašky(takže je to trochu řidší)240ml kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme 10m a dávám hodinu před spaním kaši ze 150ml vody, ale jako stojí v ní lžička
a těsně před spaním (20.30h) mlíko 150-220ml, jak kdy. Další krmení nechce dřív jak v 8.30h ráno, ať už je vzhůruu od osmi nebo sedmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a vlastně abyhc odpověděla na otázku
- nepřipadá mi to nijak moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mslý spapá tak těch 220-240kaše a UM nedávam vydrží od těch 8, do 6, někdy 7.pak má UM ráno až.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak malá má 11. měsíců a teď dáváme tu kaši od Hami, která obsahuje i mlíko. Jelikož jí chce pít z flašky, tak místo 150 ml vody a 3 lžic kaše dávám 180 ml vody a ty 3 lžíce a je to tak akorát husté do flašky. Mlíko má ráno a jako svačinku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit