Podávání vody v noci 5měsíčnímu

42
3.3.11 10:43

podávání vody v noci

Ahoj děvčata, mám dotaz ohledně nočnímu podávání vody 5měsíčnímu miminku. Ještě jsem to nezkoušela, ale protože se mi malá budí už v 5 hodin, tak bych ji zkusila „oblbnout“ vodou. Jen nevím, když ji převaříte, jestli ji podáváte vlažnou nebo studenou :nevim: Taky bych zkusila dát malé vodu po kaši, kterou dostává po koupání na noc. Budí se totiž už v 1 hod (spát chodí v 19.15, hned po večeři), tak si říkám, jestli se tak brzy nebudí kvůli žízni. Od narození je na UM, ale kaši jsme začali dávat asi před 14 dny, protože se i po UM začla budit kolem té 1 hod a to dříve se vzbudil na jídlo až mezi 3-3.30 :zed: Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
3.3.11 10:46

my dáváme odstátou vodu z kouhoutku, odstátím z toho vyprchá chlor a je lepší než balená, převařovat (konzultováno i s dr.)prý netřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.3.11 10:51
Neoenc píše:
my dáváme odstátou vodu z kouhoutku, odstátím z toho vyprchá chlor a je lepší než balená, převařovat (konzultováno i s dr.)prý netřeba

Vážně netřeba převařit? Tak to jsem překvapená 8-o Ale když to říkal mudr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.3.11 11:09

Asi taky záleží na kvalitě vody u vás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
3.3.11 12:10

záleží na tom,kde bydlíš a jaká je kvalita vody ve vodovodu. U nás v OV se rovná kvalitě kojenecké vody,takže pijeme rovnou - žádné převařování… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
3.3.11 12:11

my teda dáváme malýmu od 6 měsíce vodu vždycky když si jí vezme (předtím měl jen kojení), dáváme mu jí z toho pítka od Aventu. A teda převařujeme kupovanou kojeneckou, v normální pokojový teplotě.

Příspěvek upraven 03.03.11 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.3.11 12:11
KacenkaK píše:
záleží na tom,kde bydlíš a jaká je kvalita vody ve vodovodu. U nás v OV se rovná kvalitě kojenecké vody,takže pijeme rovnou - žádné převařování… :wink:

Bydlím v Malenovicích, tj. 3 km od Frýdlantu nad Ostravicí, takže naše voda je taky ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí