Podávání vody v noci 5měsíčnímu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
podávání vody v noci
Ahoj děvčata, mám dotaz ohledně nočnímu podávání vody 5měsíčnímu miminku. Ještě jsem to nezkoušela, ale protože se mi malá budí už v 5 hodin, tak bych ji zkusila „oblbnout“ vodou. Jen nevím, když ji převaříte, jestli ji podáváte vlažnou nebo studenou
Taky bych zkusila dát malé vodu po kaši, kterou dostává po koupání na noc. Budí se totiž už v 1 hod (spát chodí v 19.15, hned po večeři), tak si říkám, jestli se tak brzy nebudí kvůli žízni. Od narození je na UM, ale kaši jsme začali dávat asi před 14 dny, protože se i po UM začla budit kolem té 1 hod a to dříve se vzbudil na jídlo až mezi 3-3.30
Díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
my dáváme odstátou vodu z kouhoutku, odstátím z toho vyprchá chlor a je lepší než balená, převařovat (konzultováno i s dr.)prý netřeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neoenc píše:
my dáváme odstátou vodu z kouhoutku, odstátím z toho vyprchá chlor a je lepší než balená, převařovat (konzultováno i s dr.)prý netřeba
Vážně netřeba převařit? Tak to jsem překvapená
Ale když to říkal mudr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
záleží na tom,kde bydlíš a jaká je kvalita vody ve vodovodu. U nás v OV se rovná kvalitě kojenecké vody,takže pijeme rovnou - žádné převařování… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my teda dáváme malýmu od 6 měsíce vodu vždycky když si jí vezme (předtím měl jen kojení), dáváme mu jí z toho pítka od Aventu. A teda převařujeme kupovanou kojeneckou, v normální pokojový teplotě.
Příspěvek upraven 03.03.11 v 12:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KacenkaK píše:
záleží na tom,kde bydlíš a jaká je kvalita vody ve vodovodu. U nás v OV se rovná kvalitě kojenecké vody,takže pijeme rovnou - žádné převařování…
Bydlím v Malenovicích, tj. 3 km od Frýdlantu nad Ostravicí, takže naše voda je taky ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit