Kolik máte na den?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
5.2.12 15:38
ynax píše:
tak to mě nikdy nenapadlo počítat. Jak kdy - někdy utratím hodně, jindy málo. Naštěstí to řešit nemusím.

taky bych to teoreticky řešit nemusela :mrgreen: ale dobrý hospodář počítá vždycky,ne? :lol: :lol: je to jako podnik i velká prosperující firma stále hledá úspory a z efektivnění . Proto mají .

• Citovat
  • Upravit
Klementýnka
5.2.12 15:56
** ale dobrý hospodář počítá vždycky,ne? :lol: :lol: je to jako podnik i velká prosperující firma stále hledá úspory a z efektivnění . Proto mají .

Záleží na prioritách, někdo má rád klid a pohodu, jiný efektivitu a výkon.

My chodíme nakupovat 1× týdně, ale doma se dělají jen večeře a snídaně, na oběd jsme mimo domov. Rozpočet máme naštěstí dost volný, ale vím, kolik mi připadá rozumné každý týden za jídlo a drogérii utratit (ne za kosmetiku, ta je zvlášť), občas to překročíme, občas ne, nehrotíme to. Občas se něco dokoupí podle potřeby v týdnu, když jdu z práce.

• Citovat
  • Upravit
9649
5.2.12 15:57
Davdan píše:
Barca12345 píše:
a za druhe jsem ted kralik a jim skoro jen zeleninu :mrgreen:
Barčo neříkej že dietuješ, já vás obdivuju všechny tady hubnete a co já. :roll: :( :oops:

Jojoooo, uz jsem se na sebe nemohla divat, navic od 1.3. mam nove „pracoviste“ a chlapama se to tam jen hemzi! :mrgreen:
Jedu podle Antonie Mačingove a je to fajn, vuuubec nemam hlad! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.2.12 15:58
Klementýnka píše:
** ale dobrý hospodář počítá vždycky,ne? :lol: :lol: je to jako podnik i velká prosperující firma stále hledá úspory a z efektivnění . Proto mají .

Záleží na prioritách, někdo má rád klid a pohodu, jiný efektivitu a výkon.

My chodíme nakupovat 1× týdně, ale doma se dělají jen večeře a snídaně, na oběd jsme mimo domov. Rozpočet máme naštěstí dost volný, ale vím, kolik mi připadá rozumné každý týden za jídlo a drogérii utratit (ne za kosmetiku, ta je zvlášť), občas to překročíme, občas ne, nehrotíme to. Občas se něco dokoupí podle potřeby v týdnu, když jdu z práce.

jak to myslíš klid a pohodu? já mám doma oboje,dělá mi to radost nijak mě to nezatěžuje a ani neobtěžuje. Naštěstí to není otázka peněz takže když chceme klidně se rozšoupneme.

• Citovat
  • Upravit
1288
5.2.12 16:01

my máme 10000,–na všechno po zaplacení poplatků,je nás 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.2.12 16:05

cca 250 kč /den jen jídlo. Jsme 4,z toho dělám chlapovi do práce jídlo na celý den plus my. Někdy mám pocit,že ani to nestačí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.2.12 16:40

Tak my mame 250-300 kc na den na jidlo..Jsme na to 3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
5.2.12 17:29

TAky nemáme rozpočet. Včera jsme utratili 650 Kč. Dnes nic. Třeba v lednu jsem utratila 3000 Kč za pleny a sunar, tento měsíc to kupovat nebudu.
Mám na měsíc vyčleněných 10000 Kč, většinou to neutratím, ale třeba v lednu jsem to přešvihla, zaplatila jsem z toho popelnice, koupila si dvoje boty, benzín..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
5.2.12 23:40

máme 7000Kč na měsíc na všechno (jídlo,drogerka,plíny,…), jsme 4 (2 dospělí+2 děti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
5.2.12 23:48
marketta1 píše:
Tak my mame 250-300 kc na den na jidlo..Jsme na to 3..

My taky tak, ale je v tom i drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
8.2.12 10:37

zhruba 250 Kč,sme 2 dospeli a 2 deti, z toho jedno plne kojene, nie je v tom ratane maso, to kupujeme len velmi vynimocne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.2.12 08:47

Mám svůj rodičák 7600,– = 250,– na den pro dva dospělé a jedno dítě na: jídlo, dorgerku, oblečení, pleny, věci do domácnosti, lékaře, holiče, můj telefon, benzín a psa
Nikdy mě nanapadlo si to spočítat, čekala bych že to bude míň, ale není to taková hrůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 18:08
dasavr píše:
Máme 10 000,– na měsíc. Je nás 6. Je to na vše. Jídlo , oblečení, drogérka, benzin,doktoři, léky…Výjimečně se stane, že limit překročím, to když nakupuji do zásoby,případně nečekané výdaje, další měsíc se pak snažím utratit o to méně.

Ježiši, jak, řekni JAK to děláš??? My na dva lidi a mimino máme 18 000 + inkaso a spol. 18 000 jen na provoz a to šetříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.2.12 18:10
Anetka_kvitecek píše:
dasavr píše:
Máme 10 000,– na měsíc. Je nás 6. Je to na vše. Jídlo , oblečení, drogérka, benzin,doktoři, léky…Výjimečně se stane, že limit překročím, to když nakupuji do zásoby,případně nečekané výdaje, další měsíc se pak snažím utratit o to méně.
Ježiši, jak, řekni JAK to děláš??? My na dva lidi a mimino máme 18 000 + inkaso a spol. 18 000 jen na provoz a to šetříme.

Spis ty rekni jak to delas!!! :mrgreen:
Pokud se normalne stravujete doma, tak to nechapu… :think: Pokud mas na mysli fakt normalni chod domacnosti, tak to uz hranici s rozezranosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 17:33

Baru, asi 4000 jídlo, 4000 benzin, 4000 věci pro dítě, 4000 mimořádné (každý měsíc něco! autosedajda, jíd. židlička, oprava pc, oprava auta, nedoplatky, vybavení domácnosti…) a zbytek zábava. Výlety, víno, sýry, kadeřník, kosmetička, gril s přáteli, večeře v restauraci, divadlo. Drogerka a dekorativka je v těch 4000 na mimčo. Ale nakupuji levně v DM, jsou to korunové položky. :-):nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat