Kolik máte na den?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
No tak myslím že tuhle diskuzi by si měla přečíst naše paní ministryně práce a sociálních věcí, by se asi hodně holka divila, taky máme na den cca 167 kč, jídlo drogerka, vařím denně, syn 550 obědy ve škole. Takže každá jak se dívám kouzlíme jak umíme
je to fakt směšné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky manželovi mám na den pouze na jídlo 1500,– to samozřejmě neutratíme, ale neplatíme žádné půjčky, nájem, hypotéku nic. Díky bohu za to, dnešní doba je hodně zlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když to vemu u nás tak minimálně 8000 jen za jídlo měsíčně utratím- 2 dospělí a 1,5 roku dítě. Obědy v práci nemáme. Naučte mě ušetřit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouším vyjít s 90,– Kč na den na jídlo a běžnou drogérku…nepočítám do toho obědy a svačiny pro milého…jsme 2 a občas přes týden návštěva 1 člověk na večeři…minulé 2 měsíce jsem se nevešla o 200,– ale zase jsem měla něco v zásobě…určitě to ale nejde takhle rozjet, pokud není nic ve špajzu a v lednici…kolik tak tipujete vybavení špajzu a lednice potravinami??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my mame na den pouze na jidlo tak 300-400Kc. Jsme 2 a dite 20 mesicu a s manzelem si radi dobre papame a chodime i dost casto do restauraci, tak za jidlo mesicne utratime fakt dost
U me je ale spis problem, ze kdyz varim, neumim zuzitkovat vsechny suroviny a dost casto vyhazujeme zbytky a pecivo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen na jídlo nám zbývá 14.000Kč. Příští měsíc si ale snižuju RD o 2000Kč, manžel zase dostane přidáno 5000Kč, takže budeme mít od příštího měsíce na jídlo 566Kč na den. Jsme dva dospělí a jeden kojenec.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jen na jídlo nám zbývá 14.000Kč. Příští měsíc si ale snižuju RD o 2000Kč, manžel zase dostane přidáno 5000Kč, takže budeme mít od příštího měsíce na jídlo 566Kč na den. Jsme dva dospělí a jeden kojenec.
A ještě doplním, že na jídle neutrácím. Nekupuju polotovary, ale základní potraviny, ze kterých vařím a peču. Ovoce, zelenina, mléko, brambory, pečivo, vejce, těstoviny, bílé jogurty, maso. Potrpíme si ale na kvalitu. Do restaurace jdeme jednou za tři měsíce. Za jídlo utratíme asi 8000Kč, protože nakupujeme v akcích a snažím se šetřit.
- Citovat
- Upravit
Tak u nás padne denně 400-500kč -jo jsme 2dospělý a 3 děti, vlastně klukovi je 14 a jí jak dospělej
Za 160kč je u nás tak oběd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po odečtení náladů za bydlení, naftu, telefony, oblečení, sport a pojištění, to vychazi na cca 600/den, ale nevařím, manžel chodí na meníčka a já teplý nepotřebuju. Malá bude mít 8 měsíců, všechny příkrmy kupuju včetně ovoce. do restaurace chodíme tak jednou za dva týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám cca 130,–/den, jsme čtyři, 3 dospělí a dítě (4). Pořád musím počítat a už mě to nebaví, práce v nedohlednu, tak si aspoň dělám rekvalifikační kurzy. Jeden syn studuje (+ občasná brigáda), druhý vydělává tak málo, že když mi dá 5 tisíc na domácnost, 2 projede a zaplatí si stavebko, nezbude mu skoro nic. Taky hledá něco lepšího a za víc peněz.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj tak my máme 119 Kč na den jsme 4.
co jete? neviem si to predstavit, tolko ma vyjde obed ak robim jeden z lacnejsich
tiez sme 4
- Citovat
- Upravit
Tak řekla bych, že z toho uvařím docela dost. Nechodím nakupovat každý den, a doma pěču buchty. prostě vařím vše přes lušteniny až po svíčkovou. jen musím počítat každý den. co zbyde nebo naopak nějaký den chybí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak řekla bych, že z toho uvařím docela dost. Nechodím nakupovat každý den, a doma pěču buchty. prostě vařím vše přes lušteniny až po svíčkovou. jen musím počítat každý den. co zbyde nebo naopak nějaký den chybí
presne to iste co pises robim aj ja, preto mi to nejde do hlavy ![]()
- Citovat
- Upravit
Jsme 3 na den máme 160Kč