Kolik máte na den?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.13 08:37

Jsme 3 na den máme 160Kč

• Citovat
  • Upravit
446
10.5.13 17:45

No tak myslím že tuhle diskuzi by si měla přečíst naše paní ministryně práce a sociálních věcí, by se asi hodně holka divila, taky máme na den cca 167 kč, jídlo drogerka, vařím denně, syn 550 obědy ve škole. Takže každá jak se dívám kouzlíme jak umíme :) je to fakt směšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
10.5.13 17:50

Díky manželovi mám na den pouze na jídlo 1500,– to samozřejmě neutratíme, ale neplatíme žádné půjčky, nájem, hypotéku nic. Díky bohu za to, dnešní doba je hodně zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
18.5.13 21:23

Tak když to vemu u nás tak minimálně 8000 jen za jídlo měsíčně utratím- 2 dospělí a 1,5 roku dítě. Obědy v práci nemáme. Naučte mě ušetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.13 11:09

Zkouším vyjít s 90,– Kč na den na jídlo a běžnou drogérku…nepočítám do toho obědy a svačiny pro milého…jsme 2 a občas přes týden návštěva 1 člověk na večeři…minulé 2 měsíce jsem se nevešla o 200,– ale zase jsem měla něco v zásobě…určitě to ale nejde takhle rozjet, pokud není nic ve špajzu a v lednici…kolik tak tipujete vybavení špajzu a lednice potravinami??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.5.13 14:29

Ahoj, my mame na den pouze na jidlo tak 300-400Kc. Jsme 2 a dite 20 mesicu a s manzelem si radi dobre papame a chodime i dost casto do restauraci, tak za jidlo mesicne utratime fakt dost :x U me je ale spis problem, ze kdyz varim, neumim zuzitkovat vsechny suroviny a dost casto vyhazujeme zbytky a pecivo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 14:38

Jen na jídlo nám zbývá 14.000Kč. Příští měsíc si ale snižuju RD o 2000Kč, manžel zase dostane přidáno 5000Kč, takže budeme mít od příštího měsíce na jídlo 566Kč na den. Jsme dva dospělí a jeden kojenec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 14:42
@Anonymní píše:
Jen na jídlo nám zbývá 14.000Kč. Příští měsíc si ale snižuju RD o 2000Kč, manžel zase dostane přidáno 5000Kč, takže budeme mít od příštího měsíce na jídlo 566Kč na den. Jsme dva dospělí a jeden kojenec.

A ještě doplním, že na jídle neutrácím. Nekupuju polotovary, ale základní potraviny, ze kterých vařím a peču. Ovoce, zelenina, mléko, brambory, pečivo, vejce, těstoviny, bílé jogurty, maso. Potrpíme si ale na kvalitu. Do restaurace jdeme jednou za tři měsíce. Za jídlo utratíme asi 8000Kč, protože nakupujeme v akcích a snažím se šetřit.

• Citovat
  • Upravit
2118
26.5.13 14:47

Tak u nás padne denně 400-500kč -jo jsme 2dospělý a 3 děti, vlastně klukovi je 14 a jí jak dospělej :* Za 160kč je u nás tak oběd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.13 14:52

Po odečtení náladů za bydlení, naftu, telefony, oblečení, sport a pojištění, to vychazi na cca 600/den, ale nevařím, manžel chodí na meníčka a já teplý nepotřebuju. Malá bude mít 8 měsíců, všechny příkrmy kupuju včetně ovoce. do restaurace chodíme tak jednou za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 14:52

Mám cca 130,–/den, jsme čtyři, 3 dospělí a dítě (4). Pořád musím počítat a už mě to nebaví, práce v nedohlednu, tak si aspoň dělám rekvalifikační kurzy. Jeden syn studuje (+ občasná brigáda), druhý vydělává tak málo, že když mi dá 5 tisíc na domácnost, 2 projede a zaplatí si stavebko, nezbude mu skoro nic. Taky hledá něco lepšího a za víc peněz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 17:50

Ahoj tak my máme 119 Kč na den jsme 4.

• Citovat
  • Upravit
rodinka44
26.5.13 20:06
@Anonymní píše:
Ahoj tak my máme 119 Kč na den jsme 4.

co jete? neviem si to predstavit, tolko ma vyjde obed ak robim jeden z lacnejsich :nevim: tiez sme 4

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 20:16

Tak řekla bych, že z toho uvařím docela dost. Nechodím nakupovat každý den, a doma pěču buchty. prostě vařím vše přes lušteniny až po svíčkovou. jen musím počítat každý den. co zbyde nebo naopak nějaký den chybí

• Citovat
  • Upravit
rodinka44
26.5.13 20:29
@Anonymní píše:
Tak řekla bych, že z toho uvařím docela dost. Nechodím nakupovat každý den, a doma pěču buchty. prostě vařím vše přes lušteniny až po svíčkovou. jen musím počítat každý den. co zbyde nebo naopak nějaký den chybí

presne to iste co pises robim aj ja, preto mi to nejde do hlavy :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat