Kolik máte na den?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
5.2.12 14:15

kolik máte na den?

ahojky tak já si každej měsíc propočítávám kolik mám na den na jídlo,samozřejmě až potom co zaplatím všechny poplatky co zbyde.zajímalo by mě jak to máte vy?jesli to někteří taky počítají na den?a kolik vám to vyjde mě tak zhruba 250-300 kč.papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
5.2.12 14:18

Ahoj, tak my máme na den 400 kč. Je nás 5 + zvířata(ale to tam asi nepočítám)- nějaké zbytky z oběda sní, to jen proto sjem je napsala :lol: :mavam:

Příspěvek upraven 05.02.12 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.2.12 14:19

cca 300 na den ,i dyž je to spíš můj výmysl než nutnost. 8 lidí

• Citovat
  • Upravit
3278
5.2.12 14:20

Jo a kydž se někde jde, tak to padne i 1 000 kč. Jak kdy. Když se třeba tankuje benzín a někam jede za akcí a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.2.12 14:22

Ja to tak nedokazu rict, muj odhad je tak cca 300 Kc na den, jsme tri - 400, ale nektery mesic je to mnohem vice a nektery zase mnohem mene… :think:
Za prve mam chlapa otesanka a za druhe jsem ted kralik a jim skoro jen zeleninu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.2.12 14:26

Ahoj, na den nepočítám, takže netuším. Zkusím propočítat, samotnou by mě to zajímalo v rámci všeobecného přehledu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
5.2.12 14:37

Máme 10 000,– na měsíc. Je nás 6. Je to na vše. Jídlo , oblečení, drogérka, benzin,doktoři, léky…Výjimečně se stane, že limit překročím, to když nakupuji do zásoby,případně nečekané výdaje, další měsíc se pak snažím utratit o to méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
5.2.12 15:09
Barca12345 píše:
a za druhe jsem ted kralik a jim skoro jen zeleninu :mrgreen:

Barčo neříkej že dietuješ, já vás obdivuju všechny tady hubnete a co já. :roll: :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
5.2.12 15:15

Rozpočet na den? To vůbec nevím. Ty chodíš nakupovat každý den, že potřebuješ rozpočet na den? A myslíš tím jen jídlo nebo i drogérii? Asi jen jídlo, že?

My máme rozpočet na měsíc, ale ne na den.

• Citovat
  • Upravit
9007
5.2.12 15:23

Hm, na den jsem to nikdy nepočítala, to je zajímavý, já mám spíš přehled na týden, protože v pátek dělám velký nákup na celý týden, samozřejmě, že pečivo a takový věci kupujem průběžně. :D :think: Jsme tři a jen za jídlo to je týdně tak 1200 kč, ale pak to další jako pleny, drogerie, benzin, naftu a tak to nevim, to do toho teď nepočítám. Já totiž tyhle věci kupuju ve velkým, když je akce na sprcháče, tak koupím různý druhy a zásobu, tak samě s plenama a podobně.
:think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
5.2.12 15:30

300 Kč …

• Citovat
  • Upravit
sophinka
5.2.12 15:32
Klementýnka píše:
Rozpočet na den? To vůbec nevím. Ty chodíš nakupovat každý den, že potřebuješ rozpočet na den? A myslíš tím jen jídlo nebo i drogérii? Asi jen jídlo, že?My máme rozpočet na měsíc, ale ne na den.

já mám třeba denní protože si mohu lépe sestavit jídelníček a mám přehled možných rezerv

• Citovat
  • Upravit
3905
5.2.12 15:34

200 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.2.12 15:35

tak to mě nikdy nenapadlo počítat. Jak kdy - někdy utratím hodně, jindy málo. Naštěstí to řešit nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.2.12 15:38
dasavr píše:
Máme 10 000,– na měsíc. Je nás 6. Je to na vše. Jídlo , oblečení, drogérka, benzin,doktoři, léky…Výjimečně se stane, že limit překročím, to když nakupuji do zásoby,případně nečekané výdaje, další měsíc se pak snažím utratit o to méně.

8o Pane bože jak to děláš ? Nepřepsala ses ? Mě přijde 10tis na jídlo pro 6lidí málo. A ty do toho počítáš i oblečení, drogerii, benzín… ???? Opravdu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat