Kolik mleka pro 10m mimčo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik mleka pro 10m mimčo
Ahoj maminy, naše holčička se pomalu ale jiste odstavuje.Bojím se aby mela dost mleka.mame to asi takhle:
- rano v 5 kojím-prijde mi ale že si bere min a mín
- v půl osmý snidane- pecivo s lucinou nebo mlečna kaše
- svača ovoce
- obed masozelenina
- svača jogrt- sni klidne 200g
- večer kaše
pres den pije vodu a neslazene čaje. Sunar a pod. odmíta.Myslíte že ji to v rámci mlečnych věcí stačí.Všichni radí pchát Um ale co delat když nechce a MM taky uz moc ne.moc děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj
tak u nas je to asi takto:
rano v 9 vstavame a je snidane..mleko 120ml
pak ve 12 obed (masozelenina)
v prubehu odpo dostava ovoce, susenky, krupky, rohlik..atd.
kolem seste svaca bud mliko nebo jogurt nebo rohlik s necim…nebo proste co me napadne
v osm vecera - kase nebo polivka podle toho co mela na svacu ![]()
zapomela sem na piti…pije behem celyho dne caje, dzusiky apod
Příspěvek upraven 28.09.10 v 12:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
ahoj
tak u nas je to asi takto:
rano v 9 vstavame a je snidane..mleko 120ml
pak ve 12 obed (masozelenina)
v prubehu odpo dostava ovoce, susenky, krupky, rohlik..atd.
kolem seste svaca bud mliko nebo jogurt nebo rohlik s necim…nebo proste co me napadne
v osm vecera - kase nebo polivka podle toho co mela na svacu
a v noci dávaš mlíko? My spíme celou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já už teda nekojím
ale večer má Klárka 210 ml mlíčka, a ráno má 180 ml, tot vše
mimča v tomhlě věku by měly vypít 500 ml mlíka, a zbytek už jsou ostatní tekutiny, čaj, voda atd, kolik by měla přesně za den vypít se nějak vypočítá podle toho kolik váží, mělo by to být 100 ml na kilo váhy takže když má třeba 10 kg, tak je to litr tekutin denně, do toho se počítá to mlíko, čaje, ale i třeba polívka a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pul litru me mala nevypije ani kdybych se stavela na hlavu
kazdy mimco je jiny a ma jiny potreby…tyhle doporuceny davky jsou orientacni aby jsme aspon priblizne vedely
…jen je dulezity ze prospiva a nema zadny zazivaci a jiny problemy ![]()
jo a taky uz nekojim sem zapomela napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 10 měsících 500 ml mléka včetně kaše, jogurtů a jiných mléčných výrobků. Takže např. 500 ml mléka, nebo 300 mléka + 200 kaše nebo 200 ml mléka + 200 kaše + 100 jogurtu, atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my to máme takhle:ráno kolem 8 hod. 200ml UM,pak asi v 10.OOhod sváča-jogurt s ovocem,asi ve 12.30hod masozelenina,odpoledne nějaký rohlík,sušenka..okolo 16.30hod sváča-jogurt s ovocem,někdy samotné ovoce,někdy 200ml mlíka,večeře asi ve 20hod jogurt s ovocem a ještě 200ml UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kecačka píše:
my to máme takhle:ráno kolem 8 hod. 200ml UM,pak asi v 10.OOhod sváča-jogurt s ovocem,asi ve 12.30hod masozelenina,odpoledne nějaký rohlík,sušenka..okolo 16.30hod sváča-jogurt s ovocem,někdy samotné ovoce,někdy 200ml mlíka,večeře asi ve 20hod jogurt s ovocem a ještě 200ml UM.
tak to mi přijde dost nudný jídelníček, je tolik potravin kterými by jsi mohla trochu obohatit
nemyslím to zle tak se prosím neuraž
ale chybí mi tam nějaká zelenina, žervé třeba a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo,je to nudný,vím to,ale nic mě na svačiný nenapadá…na tvaroch je ještě malý a tak nevím co jiného k svačině…už jsem se tady taky ptala…
Jo a maso-zeleninu má k obědu,jestli si dobře četla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co to zerve, syry, nebo pribinacky, tousty, cerstvy ovoce zelenina, susenky, ovocny - mlecny kase, mlecna ryze…jezis ted me rychle nic dalsiho nenapada…ale je toho fuuura ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
co to zerve, syry, nebo pribinacky, tousty, cerstvy ovoce zelenina, susenky, ovocny - mlecny kase, mlecna ryze…jezis ted me rychle nic dalsiho nenapada…ale je toho fuuura
tak žervé bych zkusit mohla,pribináky ne,jsou z tvarohu,je v tom hodně cukru a smetany,tousty-jaký?čerství ovoce a zelenina-zkusím,ale nevím jestli to ukouše…,kaše jsem dávala a miloval je,ale máme po nich zácpu…porad dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit