Začali jsme s příkrmy - kolik mužů dat?

195
9.3.22 20:19

Kolik mužů dat?

Ahoj, v sobotu jsme začali s prvními prikrmy. Začala jsem dyni, v sobotu a v neděli jen ochutnání, v pondělí už asi 5 lžiček, včera půl sklenice a chtěl ještě, tak dneska spapal celou sklenici, dala jsem mu to zapít kojeneckou vodou.. a moje otázka, zítra chci měnit druh, musím zase přidat množství takhle postupně? A s tou vodou, malej s tím vůbec neměl problém nejdřív nevěděl jak pít z flaštičky, ale za chvíli na to přišel. Zkoušela jsem mu pak dat ještě odpoledne když měl škytavku a hrozně chtěl ještě.. Kolik te vody mu mužů dat? Pouze na zapití toho prikrmu? Nebo i během dne.
Malému je 5,5 měsíce a kojim
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.3.22 20:31

@Xxxbell když basti, tak celou skleničku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.3.22 20:44

Hlavne do toho dej dostatek kvalitniho tuku.
A davej pozor, aby kvuli tomu neomezoval kojeni, prece jen ta samotna zelenina mu da nula nula nic. Radsi bych dala prikrmu min a dokojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76771
9.3.22 20:48

@Xxxbell já očekávám nějakou pikantní diskusi :D kolik mužů dát – a ono je to o příkrmech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.3.22 20:53

@stinga 😂 😂 😂 omyl
Takže i pokud budu zítra zkoušet nový druh mužu dat kolik bude chtít. Kojení tím určitě neomezime v noci se mi budí na kojení co 2 hodky, tak to dožene :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.3.22 20:54

@Lucie_Sx Tuk i když kupuju už hotový? Zatím jsem nedavala nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
9.3.22 21:55
@Xxxbell píše:
@Lucie_Sx Tuk i když kupuju už hotový? Zatím jsem nedavala nic

Pokud kupuješ hotové, tak do nich nic přidávat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.3.22 22:07
@Xxxbell píše:
@Lucie_Sx Tuk i když kupuju už hotový? Zatím jsem nedavala nic

Musis se podivat na slozeni.
V tech jednodruhovych zeleninach tuk vubec nebyva a i v kompletnim prikrmu ho je malo. Kdyz to srovnas s MM, ktere ma cca 4% tuku, tak je to rozdil.
(Kdyz si dite kojeni neosidi, tak to nevadi, horsi je to u tech, co pak kojeni vynechavaji a samotna zelenina pak logicky znamena propad.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
10.3.22 08:01
@stinga píše:
@Xxxbell já očekávám nějakou pikantní diskusi :D kolik mužů dát – a ono je to o příkrmech :think:

Taky jsi na to skočila? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.3.22 08:58

A jak je to prosím s tou vodou, mohu mu ji podávat v průběhu dne? Nebo jen na zapiti toho prikrmu. Chutná mu to chtěl by pořad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
10.3.22 09:02

@Xxxbell Asi bych zatím dávala, já osobně, jen po jídle. Je ještě malý, aby se nezaplácal vodou, mlíko ještě dost potřebuje. Jinak jsem dávala první dva dny ochutnat nový druh a ten 3.den jsem nechala dojíst, pak sem nabalovala známe druhy spolu a už nechala sníst na oběd co se snědlo ;)
Do kupovaného tuk nemusíš dávat, do domácího určitě ano. Kapku kvalitního oleje nebo másla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí