Kolik oleje do příkrmů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kolik oleje
Mám otázečku
. Jaké množství olivového oleje, másla či něčeho jiného co dáváte, přidáváte na jednu porci domácího příkrmu. Já má ročního prcka a na jednu porci cca 270g dávám 1 kávovou lžíčku olivového oleje. Všem děkuju za odpovědi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já přidávala asi čajovou lžičku do dušený zeleniny, ale to jsem pak po rozmixování s bramborem měla asi na 3 příkrmy
Do nemixovaného už nepřidávám navíc nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olovový olej prostě trochu naliju asi lžičku a másla ukrojím tak cca 1/2 plátku tenkého. V tomto si násilí nedělám. A Kačenka problém nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3 stlačení pumpičky pididávkovače
Takže asi tak 1/2 kávové lžičky to tipuju. Máslo dávám, když není maso nebo žloutek a jen tenký pidi pláteček (asi jako nehet u palce.) Je to jedné porce a vařím toho tak 200g, ale malá skoro nikdy nesní vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě, dáváte to do hotového pokrmu nebo když to vaříte. Asi se ptám jak blbec, co?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Dávám jednu malinkou lžičku (od Aventu, takže je fakt malinká) a dávám až do hotového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám do hotového pokrmu. A používám Vegetol Gold.
PS: Naši vždycky říkali, že blbec se nezeptá a dělá to blbě
![]()
motika píše:
a ještě, dáváte to do hotového pokrmu nebo když to vaříte. Asi se ptám jak blbec, co?![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nazdáár
![]()
Ráno vyndám na linku z mrazáku porci zeleniny a masa, dovařím přílohu, smíchám, rozmixuju, naliju kávovou lžičku olivového oleje a ohřeju v mikrovlně (uvařená příloha nestačí přihřát studenou zeleninu a maso). Porce cca 230 g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
nazdáár![]()
Ráno vyndám na linku z mrazáku porci zeleniny a masa, dovařím přílohu, smíchám, rozmixuju, naliju kávovou lžičku olivového oleje a ohřeju v mikrovlně (uvařená příloha nestačí přihřát studenou zeleninu a maso). Porce cca 230 g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit