Kolik peněz pro 2 dospěláky na měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím si rady -strašně rozhazuju… bydlíme spolu s přítelem dává mi na jídlo 4000 kč a já mám cca 8000 kč a s tímhle nemám tyden pred vyplatou ani korunua to je jen na jídlo a kosmetiku… jinak vše platí přítel ze sveho platu…S kolika kč jste schopny pro dva dospělaky vyjít?
my jsme dva dospělý a malé dítě a vyjdeme s 8500 s tím, že 4000 jde jen na mlíko pro syna, takže cca 4500
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dva dospěláci a 11měsíční prcek máme na měsíc 6 000,– Kč a v tom je veškeré jídlo, plenky, drogerie a sunar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím si rady -strašně rozhazuju… bydlíme spolu s přítelem dává mi na jídlo 4000 kč a já mám cca 8000 kč a s tímhle nemám tyden pred vyplatou ani korunua to je jen na jídlo a kosmetiku… jinak vše platí přítel ze sveho platu…S kolika kč jste schopny pro dva dospělaky vyjít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme byli bezdětný a neměli hypotéku, tak jsme za jídlo a drobnosti utratili 15tisíc za měsíc. Teď, když máme syna, druhého na cestě a hypotéku, dokážu vyjít s 5tisíci na jídlo a drogerii a ještě pár stovek z rodičáku ušetřím. Jde to, ale člověk nesmí kupovat blbosti a musí plánovat-a taky žijeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych chtela aby ste me to naucili. Ja mam hodne na mesic ale chtela bych se trochu uskromnit. Klidne i 10 000 mesicne. Kdo mi poradi? Mala ma plinky ( baleni na 2 tydny) a Nutrilon (baleni na tyden). A zbytek jidlo a drogerie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
10.000-12.000/měsíc. 2 dospěli + 1 rok dítě. 3.500 jídlo pro dítě, necelých 1000 kč pleny, basa plzeňskýho piva. Pak společná hygiena - toaleťák, mýdla, pasty na zuby, čističe wc…jídlo se snažíme kupova kvaliní. Tak tak vycházím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tak to fakt rozhazuješ, mám to podobně
Divný je, že když koupím něco většího (třeba za 2000 něco nečekaného), tak vystačím stejně jako když to nekoupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrajan píše:
Když jsme byli bezdětný a neměli hypotéku, tak jsme za jídlo a drobnosti utratili 15tisíc za měsíc. Teď, když máme syna, druhého na cestě a hypotéku, dokážu vyjít s 5tisíci na jídlo a drogerii a ještě pár stovek z rodičáku ušetřím. Jde to, ale člověk nesmí kupovat blbosti a musí plánovat-a taky žijeme
To je fakt. Brala jsem nepoměrně jiný peníze než je rodičák, a na konci měsíce průvan v peněžence. A najednou to jde. No dře to, ale jde to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie píše:
To je fakt. Brala jsem nepoměrně jiný peníze než je rodičák, a na konci měsíce průvan v peněžence. A najednou to jde. No dře to, ale jde to.
Tak tak
A říkám si, že kdybych tenkrát nebyla blbá a dávala jen 5tis. měsíčně stranou, tak za ty roky mám pěkně našetřeno.
To mi povězte, co my jsme tenkrát „žrali“ tak drahýho? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janka174 píše:
Tak to bych chtela aby ste me to naucili. Ja mam hodne na mesic ale chtela bych se trochu uskromnit. Klidne i 10 000 mesicne. Kdo mi poradi? Mala ma plinky ( baleni na 2 tydny) a Nutrilon (baleni na tyden). A zbytek jidlo a drogerie.
Vem si excel a zapisuj si co vše koupiš, po měsici sama zjistiš co bylo třeba koupit a co ne. Pouze na Jídlo pro dva dospěle 5-6 tisic bez jakehokoli omezovaní jde v pohodě, věci pro mimi tam šetřit moc nejde pokud chceš značky co kupuješ.
- Citovat
- Upravit
10 tis za mesic na nakupech mam bezne, co kupujem tak zvlastniho nevim, asi maso a to v tom nejsou zabavy venku.. Taky bych se mela stydet, ale co no.. Ale ted se snazim setrit, dokud neni prazdna lednice, tak do obchodu nejdu
driv jsme vychazela asi s min penezma, nastesti jsem nikdy nejak moc nemusela pocitat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevím si rady -strašně rozhazuju… bydlíme spolu s přítelem dává mi na jídlo 4000 kč a já mám cca 8000 kč a s tímhle nemám tyden pred vyplatou ani korunu
a to je jen na jídlo a kosmetiku… jinak vše platí přítel ze sveho platu…S kolika kč jste schopny pro dva dospělaky vyjít?