Kolik peněz pro 2 dospěláky na měsíc

Anonymní
11.9.12 13:05

Kolik penez pro 2 dospěláky na měsíc

Ahoj, nevím si rady -strašně rozhazuju… bydlíme spolu s přítelem dává mi na jídlo 4000 kč a já mám cca 8000 kč a s tímhle nemám tyden pred vyplatou ani korunu :zed: a to je jen na jídlo a kosmetiku… jinak vše platí přítel ze sveho platu…S kolika kč jste schopny pro dva dospělaky vyjít?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
11.9.12 13:08

2.000,– :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.9.12 13:08
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím si rady -strašně rozhazuju… bydlíme spolu s přítelem dává mi na jídlo 4000 kč a já mám cca 8000 kč a s tímhle nemám tyden pred vyplatou ani korunu :zed: a to je jen na jídlo a kosmetiku… jinak vše platí přítel ze sveho platu…S kolika kč jste schopny pro dva dospělaky vyjít?

my jsme dva dospělý a malé dítě a vyjdeme s 8500 s tím, že 4000 jde jen na mlíko pro syna, takže cca 4500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
11.9.12 13:10

Dva dospěláci a 11měsíční prcek máme na měsíc 6 000,– Kč a v tom je veškeré jídlo, plenky, drogerie a sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
11.9.12 13:11
To je opravdu dost. Já s přítelem utratíme max cca 8 000 / měsíčně a to na jídlo, ale i zábavu kino, divadlo, výlety, večeře v restauracích apod. :think:
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím si rady -strašně rozhazuju… bydlíme spolu s přítelem dává mi na jídlo 4000 kč a já mám cca 8000 kč a s tímhle nemám tyden pred vyplatou ani korunu :zed: a to je jen na jídlo a kosmetiku… jinak vše platí přítel ze sveho platu…S kolika kč jste schopny pro dva dospělaky vyjít?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.9.12 13:11

Tak 5.tis na jídlo plus 3.tis na plinky nutrilon a oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.9.12 13:14

Pro dva lidi, to máš dost bohatej rozpočet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
11.9.12 13:14

Když jsme byli bezdětný a neměli hypotéku, tak jsme za jídlo a drobnosti utratili 15tisíc za měsíc. Teď, když máme syna, druhého na cestě a hypotéku, dokážu vyjít s 5tisíci na jídlo a drogerii a ještě pár stovek z rodičáku ušetřím. Jde to, ale člověk nesmí kupovat blbosti a musí plánovat-a taky žijeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
11.9.12 13:16

Tak to bych chtela aby ste me to naucili. Ja mam hodne na mesic ale chtela bych se trochu uskromnit. Klidne i 10 000 mesicne. Kdo mi poradi? Mala ma plinky ( baleni na 2 tydny) a Nutrilon (baleni na tyden). A zbytek jidlo a drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.9.12 13:20

10.000-12.000/měsíc. 2 dospěli + 1 rok dítě. 3.500 jídlo pro dítě, necelých 1000 kč pleny, basa plzeňskýho piva. Pak společná hygiena - toaleťák, mýdla, pasty na zuby, čističe wc…jídlo se snažíme kupova kvaliní. Tak tak vycházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
11.9.12 13:21
@Anonymní píše:

tak to fakt rozhazuješ, mám to podobně :) Divný je, že když koupím něco většího (třeba za 2000 něco nečekaného), tak vystačím stejně jako když to nekoupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.9.12 13:25
@Petrajan píše:
Když jsme byli bezdětný a neměli hypotéku, tak jsme za jídlo a drobnosti utratili 15tisíc za měsíc. Teď, když máme syna, druhého na cestě a hypotéku, dokážu vyjít s 5tisíci na jídlo a drogerii a ještě pár stovek z rodičáku ušetřím. Jde to, ale člověk nesmí kupovat blbosti a musí plánovat-a taky žijeme :mrgreen:

To je fakt. Brala jsem nepoměrně jiný peníze než je rodičák, a na konci měsíce průvan v peněžence. A najednou to jde. No dře to, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
11.9.12 13:30
@Emilie píše:
To je fakt. Brala jsem nepoměrně jiný peníze než je rodičák, a na konci měsíce průvan v peněžence. A najednou to jde. No dře to, ale jde to.

Tak tak :mrgreen: A říkám si, že kdybych tenkrát nebyla blbá a dávala jen 5tis. měsíčně stranou, tak za ty roky mám pěkně našetřeno. :mrgreen: To mi povězte, co my jsme tenkrát „žrali“ tak drahýho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
11.9.12 13:31
@janka174 píše:
Tak to bych chtela aby ste me to naucili. Ja mam hodne na mesic ale chtela bych se trochu uskromnit. Klidne i 10 000 mesicne. Kdo mi poradi? Mala ma plinky ( baleni na 2 tydny) a Nutrilon (baleni na tyden). A zbytek jidlo a drogerie.

Vem si excel a zapisuj si co vše koupiš, po měsici sama zjistiš co bylo třeba koupit a co ne. Pouze na Jídlo pro dva dospěle 5-6 tisic bez jakehokoli omezovaní jde v pohodě, věci pro mimi tam šetřit moc nejde pokud chceš značky co kupuješ.

• Citovat
  • Upravit
36228
11.9.12 13:32

10 tis za mesic na nakupech mam bezne, co kupujem tak zvlastniho nevim, asi maso a to v tom nejsou zabavy venku.. Taky bych se mela stydet, ale co no.. Ale ted se snazim setrit, dokud neni prazdna lednice, tak do obchodu nejdu :-) driv jsme vychazela asi s min penezma, nastesti jsem nikdy nejak moc nemusela pocitat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat