Přežijeme s 6 tisíci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nam zustava nejakych 3 tis
mam pujcky ![]()
proto nastupuji do prace od zari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze kdyz se uskromnite a nebudete kupovat vylozene „blbosti“,tak byste vyjit mohli, ja obcvas vyjdu s nizsi castkou.Ono,kdyz penize nemas, tak je jednodusse neutratis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když si jen představím tu částku za plíny, aby měl malej denně jogurt, zeleninu, ovoce. Jak to děláte, že to zvládnete? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica Já si to taky neumím představit. Jako vyšla bych s 6 tis.,ale nezvládla bych ušetřit ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám z toho trochu strach, ale mám v plánu obálkovou metodu.
A taky se chci vrátit do práce. Mám slíbeno, že když bude místo nebo aspoň nemoc tak mi dají vědět ![]()
- Citovat
- Upravit
6000 je celkem v pohodě a jestli máš odečteno i školkovné a stravné, tak je to pohoda
chce to jen nekupovat blbosti a občas sledovat akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď zkoušela 1000,–/týden na jídlo (jsme dva dospělí a 9.m chlapák) a nemít zeleninu, brambory, jablka od tchánovců, tak to nedáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
Já když si jen představím tu částku za plíny, aby měl malej denně jogurt, zeleninu, ovoce. Jak to děláte, že to zvládnete?
Dyt je to 1500 stovek na týden, teda cca 200 denně. Za to toho koupíš až dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný rozpočet na měsíc, ale s tím, že z toho nic neušetřím. Jsme dva dospělí a a 10 m. dítě. Přes týden většinu vařím ob den, manžel má obědy v práci. Brambory a nějakou zeleninu mám od rodičů, ale jinak všechno kupuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temaho no ale plíny pro roční? Já teda nevím, ale podle mě to už je dost velká částka, co si od těch 6000,– odečíst. Pokud zakladatelka nelátkuje. Já bych s tím fakt nezvládla vyjít. Natož ještě kupovat malému oblečení a tak. Ufff, jen zimní boty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám odečtenou i školku ![]()
Chci si dát 4000 na měsíc a dva šetřit. ![]()
Tak snad to zvládnem. Nejsme zvyklí na nějaké drahé jídla. Vařím naprosto obyčejně.
- Citovat
- Upravit
To si nedovedu představit. Ale fakt je, že já jsem teda hodně rozežraná a rozhazovačná. Při dobré vůli a sakra držení se rozpočtu a plánovaných výdajích a pečlivě připravovaném jídelníčku by to ale jít mělo. (Což jsou právě vlastnosti, které mi chybí
.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.
Snad tak do měsíce by jsme se měli stěhovat do nového domečku. Zatím bydlíme u příbuzných.
Po odečtení naprosto všech výdajů nám zbude 6000. Jsme dva dospělí a dvě děti( 3,5 a 1rok).Dcera půjde do školky, ale vařit musím každý den( Manžel v práci na obědy nechodí).
Těch 6000 mám na jídlo, drogerii, pleny, oblečení, léky. A ještě bych chtěla samo něco ušetřit
Zvládneme to???