Přežijeme s 6 tisíci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
31.8.12 13:38

Přežijete určitě. LProč jste si ale neodzkoušeli vyjít s takovou částkou dřív, než jste si na sebe vzali takové platby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
31.8.12 13:38

Bez oblečení bych se i vešla 8) ale chce to si rozplánovat jídla, nevyhazovat, bezmasá jídla..
@lyrica
ony to ty starší děti občas vyřeší samy- třeba naše potvora momentálně skoro nejí :mrgreen: :mrgreen: a třeba plíny kupuju v akcích, takže cca 500 měsíčně, jídlo prostě rozmýšlím, je teda fakt, že na léky máme flexi passy, ale i bez nich by nás to nepoložilo a drogerii jsem dost omezila, né že bych musela, ale spíš mě nějak přestalo bavit nechávat v DM měsíčně 2tis. :mrgreen: takže já se vedju vcelku v pohodě do rodičáku 7600 s jídlem, drogérií, plíny, jídlo venku pro mě a malou tak 2× týdně, doprava (bus, vlak) a nějaké to vyžití typu herny, bazén, vstup někam…ale oblečení teda né, je ale taky fakt, že jsme docela rozmazlení, co se tohoto týče.. 8)

• Citovat
  • Upravit
5230
31.8.12 13:40
@lyrica píše:
@Temaho no ale plíny pro roční? Já teda nevím, ale podle mě to už je dost velká částka, co si od těch 6000,– odečíst. Pokud zakladatelka nelátkuje. Já bych s tím fakt nezvládla vyjít. Natož ještě kupovat malému oblečení a tak. Ufff, jen zimní boty…

Tak plíny nevim, my máme látkovky a ted už vlastně skoro nic, ale myslim, že i jednorázovky se dají sehnat za slušnou cenu. Na měsíc stačí něco málo přes jeden balík, takže to taky neni tak hrozný.
My jsme tři (malej 21m) a 6000 mám na jídlo a drogerii a nějaký drobnosti (sem tam tričko pro malýho) a dá se to v pohodě, musíš jen přemýšlet co kupuješ a kolik to stojí. Ale je fakt, že ušetřit se z toho moc nedá a na větší výdaje (boty atd.) máme rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.8.12 13:42

A já si stěžuju :roll:, zakladatelko, držím palce, no a pokud ušetříš ještě z toho 2000,–, což znamené 1000,–/osoba/měsíc, tak chci návod, jak jsi to udělala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.12 13:46

Oblečení nakupuji většinou v sekáčcích a boty nové.
A tak celkově celkem málo jíme. Vařím většinou na dva dny a maso tak 2× týdně.
Budem asi častěji navštěvovat babičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hlavně doufám, že se vrátím do práce a budeme mít o 15tis víc :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
10657
31.8.12 13:50
@Temaho píše:
Tak plíny nevim, my máme látkovky a ted už vlastně skoro nic, ale myslim, že i jednorázovky se dají sehnat za slušnou cenu. Na měsíc stačí něco málo přes jeden balík, takže to taky neni tak hrozný.
My jsme tři (malej 21m) a 6000 mám na jídlo a drogerii a nějaký drobnosti (sem tam tričko pro malýho) a dá se to v pohodě, musíš jen přemýšlet co kupuješ a kolik to stojí. Ale je fakt, že ušetřit se z toho moc nedá a na větší výdaje (boty atd.) máme rezervu.

Na měsíc jeden balík? tak to prosím o radu, jak to udělat. Nebo jakej balík kupuješ. Já kupuju pampersy kde je 52 plen v balíku a měsíčně musím koupit cca 5 balíků. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.8.12 13:54
@Temaho píše:

No pokud používá jen papírovky, tak ji nemůže stačit něco málo přes balík ne? 8o Minimálně balíky 2 a to je nějakých 700-800 stovek :think: Jinak taky bojužel nepochopím jak z toho lidi vyjdou a fakt by mě to zajímalo… Prostě my neušetříme nic i když se snažím vařit levně, ale je fakt, že vařim maso, ale zase bez masa puberťáka a chlapa nechat nemůžu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
31.8.12 13:56
@Honzuovka píše:
Na měsíc jeden balík? tak to prosím o radu, jak to udělat. Nebo jakej balík kupuješ. Já kupuju pampersy kde je 52 plen v balíku a měsíčně musím koupit cca 5 balíků. :think:

Taky máme pampers, ale 74ks a stačí mi tak 1,5balíku na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
31.8.12 13:56

No a teď nám ještě maso zase budou zdražovat. Dneska jsem slyšela v obchodě prodavačky, jak se tam bavily o tom, že jak bude nějaký maso v akci, tak si ho naberou co nejvíc do mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
31.8.12 13:57
@Honzuovka píše:
Na měsíc jeden balík? tak to prosím o radu, jak to udělat. Nebo jakej balík kupuješ. Já kupuju pampersy kde je 52 plen v balíku a měsíčně musím koupit cca 5 balíků. :think:

Musíš kupovat ten největší balík: http://pleny.heureka.cz/…-18kg-82-ks/ ale máš pravdu, i ty se spotřebujou nejmín dva. Omlouvám se, už se v těch jednorázovkách tak neorientuju. A teda jak to tak počítám tak zlatý látkovky, to je úspora jak prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
31.8.12 13:58
@vicca píše:
Taky máme pampers, ale 74ks a stačí mi tak 1,5balíku na měsíc.

Máme spotřebu cca 8-10 plen denně. Malej je hroznej chcanda a posrajda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
31.8.12 13:59
@Temaho píše:
Musíš kupovat ten největší balík: http://pleny.heureka.cz/…-18kg-82-ks/ ale máš pravdu, i ty se spotřebujou nejmín dva. Omlouvám se, už se v těch jednorázovkách tak neorientuju. A teda jak to tak počítám tak zlatý látkovky, to je úspora jak prase :lol:

jééé díky za odkaz. Já kupuju ty oranžový pampersy balík za 299Kč. Tohle je mnohem výhodnější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.8.12 14:01
@Honzuovka píše:
Máme spotřebu cca 8-10 plen denně. Malej je hroznej chcanda a posrajda :lol:

Jo za chvilku vám spotřeba trochu klesne, taky jsem asi do 7 měsíce spotřebovávala denně 8 i 10 plen, teď už mu stačí 6 nebo 7, jak kdy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
31.8.12 14:02
@Honzuovka píše:
jééé díky za odkaz. Já kupuju ty oranžový pampersy balík za 299Kč. Tohle je mnohem výhodnější. :kytka:

Tak oranžový jsou ještě levnější: http://www.mall.cz/…3-midi-100ks :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.8.12 14:07

My kupujeme plenky z Albertu. 50plen za 150.- pak si holky hodne chvali plenky z tesca. Neni problem sehnat levnejsi nez Pampers. Ale kaxdeho vec, ktere kupuje. Jen jsem chtela, ze jsou i levnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat