Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Budu potřebovat paní na hlídání od 7 do 13 hodin. Už jsem si jednu našla, ale nedokázaly jsme se nějak dohodnout na penězích, ani jedna jsme neměly vůbec představu. Navrhla jsem 5000 Kc měsíčně, ale ted mi vrtá hlavou, že je to možná i málo.
Máte některá zkušenost.
Bibo,
jestli s tim ta pani souhlasila, tak neni co resit ne ![]()
Ja platim za kratkodobe hlidani od 85Kc po 100Kc za hodinu.
Kdyz jsem resila hlidani „na plny uvazek“, tak si ty pani vetsinou rikali tak kolem 10tis mesicne, ale bylo by to od
do 18oo.
Takze mne prijde 5000Kc sice mozna trosku mene, ale porad dobra cena.
Navic zvysit to muzes vzdycky „za odmenu“ , kdyz se pani osvedci, a jeste budes ta „hodna“ ![]()
Jana
Bibo,
sestrenka hlida chlapecka myslim ve stejnou dobu kazdy prac. den, a bere mesicne 3.000,– takze tak.. ![]()
Zuziku, tak tvoji sestrenku bych brala hned vsema deseti, ale ona asi nebude z Prahy, ze jo
Protoze za 3000Kc mesicne za kazdy den 6h hlidani je fakt teda hodne malo. Asi to budu muset povypravet tem nasim hlidackam, ktere se vsechny tvari jako , ze dostavaji malo
J.
No to jsem zapomela dopsat, ze nejsme z Prahy, ale ze Severni Moravy - Ostrava, ale myslim si, ze by si mela rict vice, ze to je i na OV malo ![]()
Ahoj.
Myslím, že je to O.K. Pokud se nedomluvíte i na nadstandartních službách.
Beruška
Opravdu zalezi na tom, kde to je. Praha je samozrejme nesrovnatelne drazsi nez Ostrava.
Taky je dulezite, aby obe strany byly spokojene ![]()