tandem X kočárek pro dvojčata

1005
24.2.06 15:09

tandem X kočárek pro dvojčata

Ahoj mamky, co máte „skorodvojčata“ :D .

Mám holky 13m od sebe a pořídila jsem si tandem Cam trolley (cena). Nejsem s ním ale spokojená z toho důvodu, že si starší dcera nemůže vepředu sklopit opěradlo tak, aby mohla usnout. Může spát jen v sedě :? . To nás omezuje při vycházkách a výletech :cry: .
Navíc místo na sezení je opravdu jen pod zadek a nohy visí dolů - to se mi zase nelíbí, když už bude ta mladší starší (to je věta - pardon, ale stále kojím :oops: :lol: )

Je tady některá taková maminka, která při takovém věkovém rozdílu jezdí s klasickým kočárem pro dvojčata? Pokud se dají opěrky zad sklopit nezávisle na sobě a mezi dětmi není až tak velký váhový rozdíl, zdá se mi to jako dobré řešení.........

Pokud to řešíte jinak, díky za tip :)

Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
24.2.06 16:14

Ahojki

nevím, jak je „velký“ tvůj kočárek, ale já mám ABC Design Tandem - vepředu sedí starší a vzadu leží mladší. Musím říci, že mi naprosto vyhovuje. Mám ho už sice 2 roky, ale odvozil mé tři dítka (dnes 3 r, skoro 2r, a 10m). Vzadu ten nejmladší stejně většinou pololeží - i když spí, protože když ho položím uplně dolů, tak tam nechce ležet, ale v polosedu krásně usne - nožky má zatím k sedačce a to už má 76 cm, a když dám pryš fusak, tak má nohy také dolů pod tu první sedačkou. To starší sedí vepředu - tvar sedátka bych tipla jako větší golfky a když už usne, tak sedátko trochu sklopím - a zase tak polosedí - pololeží - protože dolů to díky tomu vzadu nejde. No, nepřijde mi, že by se tam nějak kroutili, občas když vidím některé golfky, tak ty jsou o hodně menší a dítko tam jenom sedí. To u toho mého je místa více.

Takže já jsem jednoznačně pro tandemový kočárek - už z toho důvodu, že většinou jezdíme po vlastní ose - autobus, vlak, a také do dveří se lépe vejde kočár za sebou a ne vedle sebe.

Ale jestli ti přijdou pohodlnější kočárky vedle sebe - tak není přece problém dávat jedno dítko jeden den napravo a druhý den nalevo - aby se kolečka opotřebovávala stejnoměrně .

Takže přeji štastný výběr - Věra od květňátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky